fbpx

Er jeg ikke for gammel til at få skæld ud?

img_1235

Især hvis jeg står næsten uden tøj på med min datter i hånden. I svømmehallen. Åbenbart ikke. Og det er så nu, jeg risikerer, du græmmes og klikker væk, fordi du regner med, at alt er fint og rent på bloggen. MEN hey, alle har mørke sider – også mig. Jeg bader nemlig altid om morgenen (hjemmefra), så når jeg står i svømmehallen kl. meget tidligt, hopper jeg i badedragten, inden skylleriet under bruseren. Det er strengt forbudt, og jeg ved det. Men derfor behøver folk jo ikke skråle arrigt op, som en virkelig stor, ældre og helt nøgen dame gjorde i går. Jeg sagde ikke noget, snappede bare efter vejret og strakte armen ud mod hende i der der skolepatrulje-stop-stilling. Du skal ikke være ked af at få skæld ud. Kom, vi glemmer det bare, lød det nede fra mit barnlige selskab.

SNUP BADETIPPET: Jeg siger ikke, jeg gør det. Men jeg overvejer det. At lave om på mine badevaner når det gælder svømmehallen. Og hvis jeg gør, så bliver det i selskab med verdens bedste body wash fra EVO. Kan ikke stå for deres humor og sulfatfri indhold (heller ingen parabener, hvis du går op i den slags). Tænk at kunne lave sådan en rensende smoothieagtig sag bare med antydningen af duft – den der er i krydsfeltet, hvor sødmælk, honningmelon og lime mødes.  36161609 oplyser forhandler på den drøje herlighed, som koster 159 kr.  

NB: Eva-Marie (du husker nok hende med Britney Spears i sit køkken) har lige oplevet et kæreste-attack i 7-11.  Nu kan ingen åbenbart sende nogen ned efter mælk mere…

06/06/2011
Det er BARE BRYN, men hvordan? Og hvad med de rovplukkede? Og de usynlige…
08/06/2011
En trumf inden morgendagens BIG TIME surprise

Kommentarer

 • Pia

  Altså i vores svømmehal står der på et skilt at man skal skylle sig for at skylle eventuelle løse hår væk – så de ikke ender i bassinet. Mon ikke kloren tager de eventuelle urin-rester der måtte sidde under badedragten? Det håber jeg – for tænk lige på hvor mange børn der tisser i vandet!!!!!

  07/06/2011
 • Joan

  Åh sikke en møgkælling (altså hende der skældte dig ud – ikke dig). Hun tisser garanteret i vandet i bassinet! Det er jeg sikker på….

  07/06/2011
 • Lene

  God kommentar fra mosters pige!

  07/06/2011
 • Man kan sgu da heller ikke gå nogle vegne længere – kæresten blir nuppet i 7-11 og man får skideballer i svømmehallen..
  På den anden side er det jo faktisk rart nok at finde ud af, man ikke er for gammel til at få en skideballe… Eller til at blive tjekket ud af 3 knægte på 18 – hhmmm – det har jeg nemlig lige prøvet! (at det så var i Tyrkiet, hvor knægtene på 18 sikkert kigger efter hvad som helst der bare ligner blond og ikke bærer slør, det behøver vi ikke træde i…)

  07/06/2011
 • Haha, alle tiders historie. Og alle tiders datter du har lyder det til. Sikke en fin kommentar 🙂

  07/06/2011
 • Jette

  Ha Ha :o). Det kunne have været min mor – de ældre trofaste morgensvømmere tåler bare ikke, at man vasker sig med badedragt på! Helt sikkert et følsomt emne!

  07/06/2011
 • Jeg synes det er forkert at skælde hinanden ud, uanset alder. Det kommer der aldrig noget godt ud af. Men skylles og vaskes inden man smutter ind i svømmehallen, det skal man.

  For et par uger siden var min familie på weekend i et danlandcenter, Fiskenæs. Hygiejnen var absolut dårlig i bassiner med affald og sand/ grus på bunden og i omklædningsrummene var der heller ikke gjort rent. Resultatet af dette var, at dagen efter hjemkomsten lå Bella med en mellemørebetændelse og 39.9 i feber. Hun måtte tage 2 slags penicillin og nogle dråber til betændelsen i øregangen før det blev bedre.

  Jeg synes bestemt du skal investere i den lækre badesæbe og smutte under bruseren næste gang.
  Klem fra
  mette

  07/06/2011
 • Birgit B

  Det er vigtigt at vi tør smide kludene og være forbilleder OG skræmmebilleder for de unge piger som ikke tør. Og dem møder man mange af i svømmehallen. Nøgenhed er blevet tabu. Synd. For skylles skal man sgu, uden sin badedragt. Men skælde ud, det er over kanten.

  07/06/2011
 • Ja, så er det lige at man skal bade TO gange, som om ens hud har godt af det. Jeg tilstår gerne at jeg også har snydt i svømmeren i par gange, for når man kommer fra klorvandet skal man jo bruge sæbe endnu en gang, suk. Tak for din modige ærlighed. 🙂

  07/06/2011
 • @Anette – lige meget hvad så er det ikke i orden at overfuse folk 🙂 og jeg var med på, at du badede 2 gange 😉 … men oplever folk der IKKE gør det. Det synes jeg sgu ikke er i orden, klor eller ej… man skal skylles af inden man går i bassinet!

  07/06/2011
 • Christina Scales

  Hi hi møder også “ordens politet” både i svømmehallen og på vejen.Men i svømmehallen er der så meget klor i vandet at jeg ikke tror at badet betyder så meget. Det gør tilgengæld den sæbe der fjerne lugten af klor og den body lotion der gør huden så blød.

  07/06/2011
 • Haha, men det lyder så sjovt måden du skriver det på : ) Kh fra Jo

  07/06/2011
 • Salli

  Jeg fik noget der minder om en balle i Matas den anden dag, da jeg indrømmede at jeg ikke altid brugte skin tonic og endte med at lyde som Kjeld fra Olsen Banden “Ja Ja jeg skal nok” jeg har da rundet de 43 og jeg var åbenbart heller ikke blevet for gammel til en balle.. <3

  07/06/2011
 • Hæhæhæ, EVO er sjove!

  07/06/2011
 • Jess

  Jeg ved godt det ikke er det blogpost’en handler om…men hvor var det en sød kommentar fra din datter.

  07/06/2011
 • Nipuni Julie

  Nu er det meget sjældent at jeg er i svømmehal, men jeg gør præcis ligesom dig.

  07/06/2011
 • Ha ha det er bare for morsomt! Tak for et godt grin:-)

  07/06/2011
 • Tihi… jeg har også prøvet at få skældud i badeanstalten, men det var fordi jeg gik ind i det forkerte område med de forkerte sko på– og nej, det var ikke fra en bademester, men en arrig dame i min egen alder. Man kommer til at fnise som en skolepige når man får skældud for sådan noget (meget til den arrige dames arrighed— hun blev bare værre). Håber også du kom til at fnise lidt.. 🙂

  07/06/2011
 • Line

  Der er bare nogle mennesker, der ikke har andet at gå op i – sad but true- Og man bliver jo helt paf, når nogen taler til en på den mådeMen ja, det kunne have været fedt hvis du havde givet hende et mundligt klask i bagdelenDet må du forberede til næste gangHåber ikke denne episode helt ødelagde din dag Og din datter lyder godt nok som en sød og meget empatisk lille pige – hun må være eftertragtet blandt hendes venner

  07/06/2011
 • Det man siger er man selv. Tyv tror hver man stjæler. Jeg er helt sikker på, at hun ikke bruger 2 sekunder af sin tid på hygiejne selv.

  Foreslå hende næste gang, at hun skal vaske munden med håndsæben – eller holde sig indendøre i turistsæsonen, så turisterne ikke bliver skræmt væk.

  Ellers virker brun sæbe hver gang … MUHAHA!

  07/06/2011
 • Du ved, jeg har sagt det før: Du har en sej blog og tilsyneladende også en sej og klog datter.

  “Kappeklædte selvhævnere” – den er god, men fri os for dem.

  07/06/2011
 • Gitte Salling

  Uha da, hende der Misse Møghe havde da vist fået det forkerte ben ud af kameluldssutterne den morgen… Man behøver slet ikke at råbe af andre folk, uanset om man mener det ene eller det andet, og ja jeg giver Kira ret, du har en klog pige 🙂

  07/06/2011
 • Pernille Bølkov

  Jeg har egentlig, en stor respekt, for andre mennesker, og skal følge de regler, der nu engang er, men liiiige i dit tilfælde Annette, ja jeg var tændt af, og så er det nu mine veninder ville sidde og grine og nikke og sige, jaaa 🙂
  Alt med måde, alt kan siges på en pæn måde, og selv om hende den halv fede, sikkert ikke har noget liv, så kunne hun godt sige tingene pænt, næste gang, gud forbyde det sker igen, men så finder du din absolut mest rolige stemme frem og siger ” søde ven, jeg kan høre du har haft en dårlig morgen/dag, men det skal ikke gå ud over mig/os, synes du vel”? smil, det bedste du har lært og vend om og gå, så står hun der med en mega dårlig smag i munden, og du går derfra med et smil på læben!!
  Jeg håber I alle får en fantastisk god tirsdag!!

  07/06/2011
 • Tja, hun kunne jo ikke vide, at du havde badet… og personligt synes jeg det er totalt ulækkert med de folk der ikke bader før de svømmer (men det betyder ikke at jeg råber af dem)

  07/06/2011
 • kira

  Anders Matthesen kalder dem for – kappeklædte selvhævnerer, de huser overalt i det Danske land, som især lader til at være præget af denne race. Din datter lyder som en klog pige!
  For det må da være trist at stå op om morgenen og gå hen i svømmehallen og holde styr på i hvilken rækkefølge folk tager deres badetøj på. Efter min mening vidner det om et uhyre kedeligt og fattigt liv 🙂

  07/06/2011