Et godt tip

Florence Nightinggale Graham – måske bedre kendt som Elizabeth Arden – blev født i Canada i 1878. Hendes omtumlede eventyr-liv begyndte for alvor den dag, hun ændrede sit navn og skrev et brev til sig selv med ordlyden: ”Elizabeth Arden. Held og lykke”. Herefter rykkede hun til New York, malede sin dør rød og begyndte at arbejde for sagen. Hun ville nemlig gerne være rig. ”Lad dem bare sige jeg er 80, så længe jeg ser ud til at være 40”, sagde kvinden med den smukke teint. Hun var en benhård forretningskvinde frem til sin død, men også kendt for at tage sig ekstremt godt af sit personale. I 1938 åbnede hun i øvrigt sin første danske skønhedssalon, hvor hele det københavnske society fik ansigtsbehandlinger – inklusive dronning Alexandrine. Meget creme er løbet i åen siden og heldigvis for det. Eksempelvis er Prevage blandt de favoritter, der giver huden en seriøs antioxidantbeskyttelse.  

SNUP TIPPET: I dag behøver ingen være hverken dronning eller tilhøre det bedre borgerskab for at nyde godt af skønhedsstafetten Elizabeth Arden. Nu bliver der nemlig fejret nye takter, nye tider og nye goodies på en måde, hvor du kan booke en personlig og gratis 30 minutters makeup-session plus få en gave til en værdi af 450 kroner. Det hele foregår i et spritnyt Arden-univers i uge 20 med tilmelding her – og jo, det er i København.

Beautyspace kan følges på Bloglovin’ og på Instagram: @Beautyspace

22/04/2013
Ekstra holdbar lak – endda i min bogfarve
24/04/2013
Kontant fnidder

Kommentarer

 • Kære Thea,

  Du får lige et link fra tidligere:

  https://beautyspace.dk/?p=13321

  Mange hilsner Anette

  27/04/2013
 • Thea

  Kære Anette

  Tusind tak for dit svar.
  Men nu lige et tillægsspørgsmål: og hvordan med den nye neostem serum. Hvordan skal den sammenlignes med de andre? Og hvordan bruges den? Som Egf eller hvordan?

  Taknemlige hilsner
  Thea

  26/04/2013
 • Kære alle,

  HERLIGT med alle jeres kommentarer. Jeg håber I får en god oplevelse…Flere hundrede er booket ind, så nogen får run på.

  @ Thea – undskyld mit sene svar. Det beklager jeg virkelig. Intelligent Nutrients er baseret på plantestamceller fra Edelweiss-planten og er et godt produkt. Papirerne er dog bedre på EGF, hvor man har formået at tage proteinkoden fra hud og lade den opfostre i bygplanten (men så man er HELT sikker på at huden forstår ‘ny hud’-beskeden. I hvert fald er den uafhængige videnskab ikke i tvivl. Håber det er svar nok.

  Mange hilsner Anette

  25/04/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Fantastisk – Har booket tid, og glæder mig rigtig meget hertil. Er glad for hendes produkter, især min ansigtscreme og min læbestift. Men synes at jeg kunne bruge lidt ny inspiration til make-up’en, så den session er lige en ekstra kolorit på en forhåbentlig skøn maj. 🙂

  24/04/2013
 • Kiss Jacob

  Tak A. for en vidunderlig historie… Jeg har engang hørt at en anden creme Dronning…. Helena Rubinstein havde en søster der var i fængsel – på det tidspunkt var det sikkert “Vand og Brød” men søsteren spiste nogle af de ingridienser HR puttede i sine Cremer….. og på den måde overlevede hun både indeni og udenpå,,,,, 🙂

  24/04/2013
 • Maria S

  TAK for tip. Jeg glæder mig 🙂

  24/04/2013
 • CharlotteK

  Øv, hvorfor er det aldrig i Jylland! Gad da godt lige at få sådan en omgang 🙂

  24/04/2013
 • Anette W

  Yippiiiiii! Har booket en tid. Tak

  24/04/2013
 • Eva Jensen

  Fedt med gratis makeup session – og så med Elizabeth Arden produkter.

  Jeg er godt nok ikke ved at få rynker eller noget endnu (er kun 23) men mon ikke jeg kan få nogle gode tips alligevel 🙂

  24/04/2013
 • majaVJ

  uh, fedt – tid booket!

  24/04/2013
 • susanne

  Det var da en sød historie …

  24/04/2013
 • sassia

  så er der bestilt tid. rigtigt godt initiativ fra EA for det vil helt sikkert være en mulighed på os i 20’erne til at afprøve EA’s makeup verden og måske få et nyt syn på ‘mormor’-brandet … tag ikke fejl, jeg elsker EA – men skulle jeg vælge mellem alle makeupmærker ville jeg ikke fluks løbe over til deres stand i Magasin 🙂

  24/04/2013
 • Dorte Daugaard

  Det er da numerologi, der vil noget 🙂

  Tak for tippet!

  23/04/2013
 • Så er der booket tid til mig og min mor. Det glæder jeg mig til! 🙂

  23/04/2013
 • frk. Clarins

  Åhhh den slags historie er jo “to die for”. Heltekvinder, der sætter sig mål – og når dem!
  Det er lige før, jeg kunne overveje at skifte mærke….!!

  23/04/2013
 • frk. Clarins

  Åhhh den slags historie er jo “to die for”. Heltekvinder, der sætter sig mål – og når dem!
  Det er lige før, jeg kunne overveje at skifte mærke….!!

  23/04/2013
 • ÅH hvor rart! En fantastisk måde at fejre afleveringsdagen for to skriftlige eksamener (for let’s face it, de bliver nok ikke afleveret før) 🙂

  23/04/2013
 • Ulrika Landström

  hold da op! tusind tak, lige hvad jeg behøver nu 😀
  har booket min tid!

  23/04/2013
 • Louise

  Tak for tippet – jeg har booket min tid 🙂

  23/04/2013
 • Sommer

  bestilt! Og da jeg er 40+ moms….og en anelse strafporto… har jeg virkelig problemer med at finde ikke-tunge dækprodukter, der ikke ‘falder ned’ i store porer og diverse ‘linjer’ – som jeg har hørt den gode botoxbaron Kim Nivaa kalder dem.;-)

  Så det bliver skønt at få lidt prof guiden rundt – har været stor fan af Elizabeth Arden produkter tidligere, og har såmænd for nylig genkøbt en Flawlewss Finish.

  Jøsses den kan dække.

  23/04/2013
 • Thea

  Som den klogeste skønhedskvinde jeg er støt på (du har uden tvivl den bedste blog og din bog er jo fyldt med gode forklaringer og aha-øjeblikke) tillader jeg mig lige at spørge…
  Jeg har støvet din blog igennem og kan se, du har prøvet Intelligent Nutrients Plant Stem Cell Science serum.

  Kan du sige noget om, hvad forskellen er på den og bioeffect egf serum?
  Kan simpelthen ikke beslutte mig for hvilken, – den ene er dyr her og nu, den anden varer kun en måned og er derved dyr i længden…

  23/04/2013
 • Bestilt!

  Jeg starter min graviditetsorlov samme uge, så det er da en skøn måde at få lidt hygge om sig på 🙂

  23/04/2013
 • MetteG.

  Hvor er det fedt. det er virkelig et klassisk mærke der desværre ofte er lidt ud over min økonomisk formåen. Har booket tid allerede:-)Hvor er det godt, at du flasher det her.

  23/04/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.