Et kig på badeværelseshylden hos en helt særlig dame

hylde15

Jeg er vild med Lisbeth Østergaard, som åbner ballet, når vi går i beauty-gemmerne hos gode kvinder. Eftersom hun ikke ligefrem kører et downsizing koncept på de hylder, bad jeg hende fremhæve fire uundværligheder:

Bioderma. For et års tid siden spurgte jeg dig, Anette, hvilken makeup-fjerner jeg skulle bruge, for uanset hvad jeg gjorde, blev jeg komplet rød om øjnene, når jeg fjernede øjenmakeup. For mig er din anbefaling fra dengang stadig den bedste på markedet.

Vita LiberataJa, jeg bruger selvbruner. Nogen siger, det er snyd. I forhold til hvad mon? Når den danske sommer er, som den er, så bliver man jo nærmest tvunget til selvbruner, hvis man vil være god ved sine medmennesker. Den lugter ikke fælt og er nem at fordele uden et stribet resultatet.

Tom FordJeg ELSKER parfume. For tiden, hvor jeg går hjemme med min søn på 6 måneder, er det langt fra hver dag, der bliver sprøjtet med duftevand. Denne her købte min kæreste til mig i NY, da jeg var gravid. Dråberne er intense uden af være mormor-tunge, og så kan jeg godt li’, at der ikke er så mange, der har den.

Olier. Fiskeolie i maven, gyldne dråber i håret, på kroppen, på neglebåndene og som serum i ansigtet fungerer for mig – som eksempelvis hybenkerneolien fra Triology.

Er der en særlig skønhedsrutine, du sværger til? 

Ja, og det er tørbørstning. Jeg er vild med følelsen af at børste alle døde hudceller væk og sætte gang i cirkulationen. Jeg bruger Recharge Ionic børsten fra Karmameju, som jeg synes, er den bedste.

Er der noget, du aldrig har forstået?

Ja, kvinder med alt for meget makeup. Der, hvor bruncremen hænger i klaser, mascaraen er tyk som grød, rougen ikke tonet ud, og hvor overgangen mellem hals og ansigt er tydeligt. Det er altså ikke lækkert. Sorry girls.

1000 tak til Lisbeth Østergaard, og lige så mange tak til kamerakvinden, Ditte Lykke Ingemann.

PS: Rudolph Care vinderne trækkes og offentliggøres først på mandag. Til gengæld bliver der ekstra præmier.

03/09/2015
Der blev fløjet k-beauty eksperter ind
07/09/2015
Hvem vandt?

Kommentarer

 • Rikke Friis

  Kære Anette – som aftalt, en kommentar fra en fan i toget, der var så starstruck og distræt, at hun gik ud for at vente på stop 10 minutter før tid! Så nu står jeg i gangen og griner fjollet af mig selv, for selvbevidst til at sætte mig ind og vente de sidste 10 min. 😉

  06/09/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Leah – Ja, du må prøve.

  @ Pia K – 1000 tak for feedbacken. Der kommer flere.

  @ Marianne G – Jeg spørger hende fluks.

  @ Tina N – Det synes jeg også.

  Stor hilsen Anette

  06/09/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Rie Dyrnes – Nemlig.

  @ HeLene – Altså. Du skal da intet undskylde – kommentarer er altid dejlige, hvis nogen har noget på hjerte eller vil kommentere på det skrevne. Men jo ingen pligt. Håber du nyder New York.

  @ Pernille J – Haha, ja det er sjovt.

  Stor hilsen Anette

  06/09/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Ditte H – Og den gode Lisbeth er jo bare den første ;o)

  @ Birgitte B – Smiler. Jeg kender godt til roderi fra egne gemmer, men ved også at det hjælper at få smidt ud og ryddet op, for man bruger ofte bare det på første række.

  @ Sanne – Nu ved ingen jo, om der var ryddet lidt op her, inden fotografen kom ;o)

  Stor hilsen Anette

  06/09/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Helle A – Og det er præcis derfor jeg er så optaget af hud, for det er jo den letteste måde at have grundlaget naturligt i orden.

  @ Karoline – Åh du gør mig glad. SÅ glad. Og ja, min mor fik skam Botox mellem brynene..måske for ca. 14-15 måneder siden. Og var glad for det.

  @ Anna Mørch – Jeg griber lige fat i dr. Leslie Baumann, som står bag skintypesolutions.com, for det lyder underligt. En konsultation hos en hudlæge (fx. minhudlaege.dk) til 250 kr. eller hos en kosmetolog vil kunne hjælpe dig med hudtype med det samme.

  Stor hilsen Anette

  06/09/2015
 • Helle Andersen

  Nej lige som Lisbeth, forstår jeg simpelthen heller ikke det der med læssevis af makeup. Kan godt lide at give den lidt gas med øjenskygge og mascara til festlige lejligheder, men ellers syntes jeg jo at det er allermest fantastisk, når det ser helt naturligt smukt ud. Som om intet er gjort, at alt bare er naturligt smukt, (det er det absolut ikke, og jeg bruger rimeligt godt med tid, inden jeg kommer til at se naturligt ok ud).

  06/09/2015
 • Karoline L

  Anette, for pokker. Jeg griner over din bog – især side 49 om ferskenhud – jeg er desværre beriget med det fra genernes side, og du har helt ret – ingen ønsker at være lodden i ansigtet (her på kinder og hage 😉 )

  OG TAK! Fordi du sætter fokus på, at anti-rynke er forkert – jeg er begyndt at få søde 1 taller mellem brynene – jeg ser det som et tegn på jeg bliver voksen – desværre har de også taget meget fokus, fordi “din” branche gør det til noget negativt.

  Og forresten – fik din mor så nogensinde botox/fillers? En tanke der slog mig i dag.

  Kram din største f,
  //Karoline

  05/09/2015
 • Anna Mørch

  Hej Anette. Jeg har nu læst begge dine bøger og tak for dem. Har dog et lille men. Jeg er som mange andre skrubforvirret over hvilken hudtype jeg har, men skintypesolutions.com udbyder ikke længere gratis svar. Kan du foreslå et alternativ der er lige så pålidelig og måske uafhængig af mærker?
  Tak for go blog og orden.

  05/09/2015
 • Rie Dyrnes

  Skønt at se der ikke bare er et mærke på hylderne. Ligner lidt mine skuffer :O)

  05/09/2015
 • Jeg er nødt til at prøve Bioderma… Den har været i kikkerten i et stykke tid!

  04/09/2015
 • Pia K

  Jeg havde også luret, at det er selveste Andersine, der inviterer os indenfor i dag 🙂
  Jeg ELSKER sådanne indlæg; de er så inspirerende på den der nu-skal-det-saftsuseme-være måde.
  Tak for idéen, de lækre fotos og ikke mindst til Lisbeth for at dele sit skab med os 🙂
  Ønsker en forrygende skøn weekend til alle.

  04/09/2015
 • Ha ha det havde jeg gættet allerede da jeg så Andersine tatoveringen :-). Må man mon spørge frk østergård hvor hun fik lavet sine bryn- kan huske at have læst at de er permanente men ikke den der brune streg, men som enkelte hår. 🙂 god weekend.

  04/09/2015
 • Pernille Juul

  synes det lille hjørne hvor mandens produkter står er ret sjovt, Lisbeth har 4 hylder :-)God weekend derude kh Pernille

  04/09/2015
 • HeLene

  Mmmm denne slags indlæg er så inspirerende og smukke billeder, mange tak!
  Undskyld med mit fravær, Anette, jeg læser indlæg men jeg har haft internet og teknik problemer med at svare og skrive kommentarer. Nyder det herover og renser hylderne på Rickys og går skoene tynde på manhattan!

  04/09/2015
 • Jeg tør da aldrig vise mine rodede overfyldte hylder frem, efter at ha’ set disse toptjekkede hylder. Jeg har de sidste tre år været i gang med at bruge op (smider ALDRIG væk, suk), men der kommer hele tiden nyt til. Meeen, der er kommet mere orden og overskuelighed. Rigtig go’ weeekend, smukke.

  04/09/2015
 • Lækre hylder;-)

  04/09/2015
 • Kan konstatere at jeg deler hårstylings produkt med Lisbeth Ø 😉 har nøjagtig samme Tony&Guy produkt (dog ingen hylde, alt mit står i et stort rod i et skab). Kh. Birgitte

  04/09/2015
 • Ditte H

  Uhh … Sikke nogen lækre produkter, hende Lisbeth har! 🙂 Men jeg må vende tilbage senere, når jeg har bedre tid, og nærstudere hylderne og produkterne!
  Æælsker det her Anette!! Det er genialt!!
  Og tak til Lisbeth fordi, vi må kigge!!
  Go’ dag til jer begge 🙂

  04/09/2015