fbpx

Et sidste skud London

Jeg springer lidt i det, fordi flere har skrevet og efterspurgt mere London. Som ekstra guf får du derfor min trend-artikel fra Børsen i fredags. Og nej, normalt lægges der ikke hele artikler ud, for de passer ikke til det kortfattede blogmedie…og jeg derudover får jeg kun en sjælden gang. Så værsgo’.

NB: Husk at tjekke om du er blandt de heldige i Murad-konkurrencen! Og er du ikke, så deler hende her ud.

26/09/2012
Mød Julie, en live Ole H & Susse W. Og bliv begavet…
27/09/2012
Silikone – good or bad?

Kommentarer

 • #Anette – super, tak for din ‘omsorg’ 🙂 god weekend

  28/09/2012
 • Tina Irene Povlsen

  Dejligt at der også lægges artikel ind, når nu der efterspørges på mere af noget. Må sige at vi er ude i wild wild looks på disse billeder. Mindre kan for mig godt gøre det, men smag og behag. 🙂 Tak for dit skønne spot. 🙂

  28/09/2012
 • @ Birgitte B – jeg får besked fra min web-ekspert, at grunden til dine kommentarer åbenbart var røget i et spamfilter var fordi, der var henvisning til andre websider. Det kan wordpress ikke altid lide. Så heldigvis er der en forklaring og jeg skal tjekke det filter, for man skal jo kunne henvise…

  Stor hilsen Anette

  28/09/2012
 • Jeg har forsøgt 3 gange at kommentere på tablet indlæg om eos, men kom slet ikke igennem. På dette indlæg prøvede jeg 2 gange 🙁 men bliver bare ved 😉

  27/09/2012
 • Anette Waaben

  Hurra!!!
  Jeg har vundet MURAD-serien. :O))
  1000 tak Anette.
  Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve den. Sådan en luxus.
  Sammen med min nyindkøbte fiskeolie fra Island kan resultatet kun blive godt.
  Kh Anette W

  27/09/2012
 • CharlotteK

  Pyh, jeg håber ikke det er Fiona looket vi skal ud i fremover:-)

  27/09/2012
 • Lidt for show-agtigt, men vil da kopiere neglene på hende den grøn/gule.

  27/09/2012
 • Henriette

  Wow, sikken en makeup!!

  27/09/2012
 • Frederikke

  ok frem med den brede kost!

  27/09/2012
 • Jeg har problemer med at få mine kommentarer udgivet, så et eller andet it- ‘knas’ er der altså lige for tiden…

  27/09/2012
 • Marie Rasmussen

  Hej igen … Har tjekket mine settings, og de er korrekte … Afventer lige og ser om problemet også er der imorgen, så lader jeg dig vide det 🙂 Ha en god aften!

  26/09/2012
 • Kære Marie, nogle gange driller det, og slår folk fra igen. Prøv at tjekke under ‘account’ og ‘settings’ – ellers skriv igen. Stor hilsen Anette

  26/09/2012
 • Marie Rasmussen

  Hej Anette 🙂 Jeg har slet ikke fået nogen melding fra BLOGLOVIN idag … er der noget galt ?

  26/09/2012