fbpx

Et sjældent syn

Det er sjældent, som i vistnok aldrig sket før, at jeg blogger om smykker. Det kommer heller ikke til at ske i dag, for Kitsch Hair Ties er, som ordet antyder, hår-slips, der holder på lokkerne. Men altså. Jeg er solgt, fordi de er de så fine, at de også kan opgradere håndleddet. Og så er de gode i håret, fordi de ikke napper og er lette at trække ud igen. At de overhovedet får taleplads skyldes alligevel ikke, at de holder eller at de lige nu er vanvittig hypede. Nej, det skyldes, at de minder mig om Los Angeles. Der er så meget LA-feel over dem, at jeg føler mig bare en lille smule tættere på englenes by.

SNUP TIPPET: Du finder Kitsch her. Og så er der i øvrigt godt nyt om grøn te til både hud, krop og hjerne….og før du tænker gab, så tjek @Beautyspace på Instagram, hvor der kommer læskende grønne te-tip, ingen vil undvære (håber jeg).

04/06/2014
Nærvær, ja tak. Men hvordan?
06/06/2014
Sidespring du ikke fortryder

Kommentarer

 • Salli

  hvor er de fine – især dem med glimmer 🙂

  06/06/2014
 • Sus

  Blev nødt til at bestille et par pakker- selvom mit hår er halvkort!

  06/06/2014
 • Jeg hapser alle dem med glimmer. Tjek for øvrigt min Instagram opdatering – du dør af grin. 😉 Fantastisk pinse til dig, smukke. 🙂

  06/06/2014
 • @ Helene R – De findes både som hårbånd og armbånd og en blanding. Du kan se hele molevitten på linket.

  God jagt.

  Stor hilsen Anette

  06/06/2014
 • Tinna

  Wauw de er fede ….dem må jeg have fat i 😉

  06/06/2014
 • Jeg knus elsker også alle dem jeg har 😀 Både de købte og de hjemmelavede 😀

  05/06/2014
 • Jette V

  Uuuuhhhh de er fine :)!

  05/06/2014
 • Helene R

  Hvor er de fine :o) er de så store så de kan bruges som hårbånd også, eller er det “bare” som alm. hårelastikker bare uden det almindelige niv ?

  05/06/2014
 • Eva

  Uha ja, de er fede.
  Kære Anette, mon du glemte mit spørgsmål igår formiddags vedr. M2 og indhold ?
  Og et spørgsmål vedr. brug af M2 : synes, det er SÅ akavet for mig, sådan som M2 serummet skal lægges UDEFRA og ind på øverste vippekant ? Kan man ikke gøre det den anden vej, som man normalt gør med en eyeliner ?
  Fin pinse til dig. Sikke det regner her på sydsjælland

  05/06/2014
 • CharlotteK

  Hvor er de fine:-)

  05/06/2014