Everyday divaen ifølge Malene Birger. Og vi trænger!

Måske ikke vild og vanvittig. Men sandelig heller ikke kedelig. Jeg har en tilbagevendende svaghed for Malene Birger, fordi hun evner at mikse klædelighed med wow-faktor. Under dagens show stod et veloplagt MAC-team for makeuppen – ledet af Lis Kasper Bang. Der er fire ting, du med sikkerhed kan skrive dig bag øret. Som trendmæssigt holder allerede fra nu af:

 • Big brows. Markante, uplukkede men velformerede. Det kræver brynspensel og en sikker hånd.
 • Kobber-bronze nudes. Gylden bronzefarve i inderste øjenkrog giver os almindelige mennesker et mere vågent look (modellen her ser jo strengt taget frisk nok ud også uden). Læg mærke til hvor fint den nudegyldne farve runder hele øjet – og  nederst mere fungerer som en skygge af en eyeliner. Udfordringen med eyelinere er nemlig, at de kan gøre øjet mindre. Men ikke her.
 • Kobberfarvede kinder. De gyldne metalfarver bruges som blush på en måde, så det giver et lidt solramt look.
 • Bronzerosa læber med fuzzy finish. Ikke mat, ikke glinsende – bare creamy.

SNUP TIPPET: Jeg har vist nævnt det før, men det er muligt at være midtpunkt en hel time alene sammen med en pro makeup-artist fra MAC. For 350 kr. Penge, du får tilbage, hvis du køber produkter for beløbet. Faktisk vil det jo sige, at havde man alligevel tænkt sig at købe en mascara eller to, så er der en gratis personalized ene-undervisningstime med i købet. Det er da en okay deal.

NB: Makeup-kloge Johanne deler i øvrigt ud i disse fashion-dage. Det sker her. 

08/08/2013
Jeg er lige landet
09/08/2013
Nu også dykkerdivaer plus en hot, men våd, trend

Kommentarer

 • Vibe

  @anette tak :-). Jeg vil bestemt overveje det. Især hvis jeg ikke kommer videre med det jeg gør nu.
  @jette; dejligt at høre fra en i samme situation. Jeg har også spist LCHF, hvilket ikke virkede særlig heldigt for mig. Nu spiser jeg HCLF, hvilket til min store overraskelse ser ud til at være rigtig godt:-). Vil tjekke laser mulighederne ud her på Sjælland. Tak begge to. Skønt at blive hørt.

  13/08/2013
 • Jette V

  @Vibe: Det er muligt at bede din læge om en henvisning til laserbehandling på hospitalet (det er en speciel laser som jeg ikke kan huske hvad hedder), de har den f.eks på Marselisborg hospital i Århus – men der er megalang ventetid (vi snakker mellem et halvt og et helt år). Laseren kan tage karsprængningerne og de genstridige røde pletter.
  Har du bemærket om der kunne være andre ting, der trigger din rosacea? Jeg har f.eks. opdaget at når jeg tager B vitamin (i vitaminpilleform) så blusser det op… Jeg har spist antiinflammatorisk siden det tidlige forår og LCHF de seneste 14 dage, og alligevel begyndte rosaceaen at røre på sig i sidste uge. Da jeg tænkte efter kunne jeg jo godt se, at der var skruet gevaldigt op for både vineddike og Dijonsennep i min mad (altså de “stærke” sager som man også skal passe på med).
  Det er en balance, som man selv skal finde, og dent kan godt tage tid, men det lyder som om du er på rette vej 🙂

  12/08/2013
 • @ Vibe – hånden på beauty-hjertet, så tror jeg ikke, det er Imedeen – men den livsstil, du beskriver. Hvis du vil gøre noget, der ikke er så slemt som Tetracyklin, så prøv at få en recept på den creme, jeg har nævnt.

  Stor hilsen Anette

  12/08/2013
 • Vibe

  Ja, jeg har været til hudlæge. Meldingen var en ur på 6-12 måneder med tetracyklin (og at det ofte havde ringe effekt).
  Dette tilbud tog jeg ikke imod, da jeg fandt det meget voldsomt. Og alt hvad jeg har kunne undersøge på nettet, fortæller mig da også at folk ikke har de gode resultater med dette. Så jeg håber (har håbet) at kunne nå mine resultater ad andre veje…
  I skrivende stund er min hud faktisk så fin som aldrig før. Eneste ændring jeg kan komme i tanke om, er at jeg er begyndt at tage Imedeen… Tak for svar 🙂

  11/08/2013
 • @ Jette V – Herligt. Det er præcis, hvad der af og til skal til.

  @ Dorthe – Hun har nemlig en lækkerhed over sig, som efterhånden kan spottes på lang afstand.

  @ Ann Cathrine – Hvor sjovt at flere af jer har prøvet det. Tak fordi du deler.

  @ Sveta – det kan du tro. I Magasin.

  @ Sus – MAC øjenskyggerne ‘Amber Lights’ og ‘Bronze’.

  @ Vibe – Mange tak for din tillid og de pæne ord. Rosacea ER en hudsygdom, som kan afhjælpes eller forværres af alle de faktorer, du nævner (og hvor du fint jo er opmærksom på ALT). Du er nødt til at se en hudlæge – der findes et mildt præparat på recept(Rozex), som du typisk vil få i første omgang. Hjælper det ikke, vil du sandsynligvis få en tabletkur. Har du tidligere været til hudlæge?

  @ Marie R – Det var tanken ;o)

  Stor hilsen Anette

  09/08/2013
 • Jette V

  Jeg har også prøvet en MAC konsultation her i Århus…
  Mig:” Jamen jeg bruger altid brune nuancer øjenskygger…!”
  MAC-dame: “jamen skal vi ikke prøve noget nyt så? Hvad med blommefarver i stedet?” Og sådan blev jeg blidt rykket ud af min comfort zone og havde pludselig de grønneste øjne nogensinde! Det kan varmt anbefales med sådan en konsulation 🙂

  09/08/2013
 • Dorthe

  Smukt med wow-effekt!
  Er selv dybt fascineret af Malene Birger – såvel hendes shows som lækre styles, og dén dér makeup er jo fabelagtig. Total Friday Fave. 🙂

  09/08/2013
 • Ann Cathrine

  Så flot makeup! Jeg har faktisk prøvet at få lagt makeup hos Mac her i Århus, det var super godt
  – og købte produkter jeg alligevel havde overvejet. Hvis de nu lavede ovenstående look, så kunne man lære at lægge det, købe makeuppen og have sparet penge 🙂

  09/08/2013
 • Sveta B

  MAC??? Er det i århus?

  08/08/2013
 • Sus

  Måske kunne du nævne en øjenskygge eller to som har DEN farve?:-?

  08/08/2013
 • Vibe

  Hvis du nu en dag er tom for blogidéer, vil jeg juble højt og længe hvis du fandt på at skrive om rocacea.
  Jeg har døjet med det i 3-4 år nu. Tager diverse hudgunstige kosttilskud, spiser antinflammatorisk, undgår de madvarer der tricker, er varsom med solen, drikker stort set aldrig alkohol (eller spiser “hvid mad”).
  For nylig (eftet inspiration fra din blog) begyndte jeg at bruge Ole Henriksen nuture me creme-det hjalp noget. Jeg bruger derudover hans cc creme om dagen (elsker den). Jeg renser i kokosolie.
  Men det lader til at uanset hvad, så kan jeg ikke komme af med de sidste røde pletter/plamager på mine kinder og hage.
  Det er super frustrerende at leve sundt, men at ens hud ser så usund ud.
  Jeg havde faktisk helt opgivet den (huden). Men efter at have købt din bog og fuldt din blog fik jeg håbet igen.
  Alt det bedste til dig:-)

  08/08/2013
 • Marie Rasmussen

  Meget smuk make up. Der er vist lige et par trix der skal læres 🙂

  08/08/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.