Evigt liv

Chanel No. 5 er en del af Chanels udødelige DNA

Chanel No. 5 er en del af Chanels udødelige DNA

Teknologi-ræs og ihærdig produktudvikling til trods, er der enkelte skønhedsprodukter, som tilsyneladende lever evigt. Heriblandt Marilyn Monroes nattøj: Chanel No. 5. Måske har du undret dig over, hvad der blev af Chanel nummer 1, 2, 3, og 4? Ingen ved det præcist, men sikkert er det, at den legendariske No. 5 var den femte duftprøve, Gabrielle Chanel blev præsenteret for, da hun bad sin duftekspert, Ernest Beaux, om at kreere en ny duft i 1921. Da No. 5 var færdig, blev den dog ikke straks fyldt på salgsflakoner. I stedet sprayede Gabrielle Chanel den steder, hvor mænd kom, så hun kunne iagttage deres reaktion.

SNUP TIPPET: Muligheden for at lure Gabrielle Chanels taktik af ligger lige for, og samtidig håber jeg, du har lyst til at læse hele artiklen om 10 af tidens udødelige klassikere i fredagens artikel fra Børsen Weekend (se under enkelte artikler til højre på bloggen)

12/01/2010
Juhuuuu
13/01/2010
Cool tips

Kommentarer

 • Hej Anette, jeg skal med Bellamin i biografen at se Chanel-filmen en af de nærmeste dage.
  Jeg nyder også en god duft, kan stadig rigtig godt lide Lancomes Tresor om vinteren, selvom den efterhånden har nogle år på bagen. Ellers er det D&G’s light blue om foråret og sommeren.
  KH Mette

  12/01/2010
 • Britta

  Hej Anette, lidt apropos – ved du så hvad der blev af Gucci no. 3 – den duftede så skønt og holdt hele dagen?

  12/01/2010