Få mere ud af din behandling – sådan

Jeg har slugt Vesterhavet de sidste dage. Været helt deroppe på toppen, hvor det rusker, og lyset er mæt og mildt på en måde, der ikke findes andre steder. Den Syvende Himmel huserer også heroppe. I både Frederikshavn og i Gammel Skagen. Den styres benhårdt af to seje kvinder: Indehaveren og chefen. Birgitte og Rikke. De har lækre brands (som eksempelvis en hel Bliss-kabine) og rammer derudover min spa-smag på kornet. Om fire linjer vender vi tilbage til, hvad der er din. I går var jeg heldig at prøve en Spa find behandling, som varer fem kvarter, og hvor de ved det med, at al kærlig behandling af fødderne stiger de fleste smukt til hovedet: fodwrap med algemaske, skuldernakke-massage & ansigts- og hovedbundsmassage. Og stilhed. Ingen sniksnak. Utrolige hænder (spørg efter Jeanet Fragtrup eller Susanne Gjelstrup Nielsen) og en nyopdaget duft, som jeg ikke kan slippe.

SNUP TIPPET: Måske kender du det med endelig at få bestilt tid til en ansigtsbehandling. Endelig at ha’ prioriteret pengene måske. Og så kan det alligevel ende i en fuser. En skuffelse. Det undgås ved at screene behandlingens indhold fra start. Jeg eeeeelsker eksempelvis ansigtsmassage og spørger altid ind til timingen. Måske kan noget andet skippes (som at marinere i en ansigtsmaske). Hvis du vælger et kurforløb til eksempelvis udjævning af pigmentpletter, så tag først et minimøde om det præcise forløb. Hvad kan du forvente, hvad skal du selv gøre og ikke mindst: er der tilbudsperioder? Det kan også være en idé at sikre sig prøver af det, der bliver behandlet i, så hjemmeplejen bliver fokuseret. Og når farvel-vandet/juicen kommer til sidst, SÅ brug tiden til at snakke og få målrettede tips med hjem fra den ekspert, som netop har haft din hud i hænderne. Tips, der sagtens kan være af den gratis slags.

NB: Konkurrence og spa-chancer må det snart være tid til. Jeg pusler på noget her

31/07/2013
Mød bloglands Kate Moss
02/08/2013
En havenørd tanker op

Kommentarer

 • Hej Annette

  Endnu engang et dejligt indlæg fra dig, og jeg må også indrømme at jeg selv syntes det er et fantastisk univers de har skabt i SPA afdelingen på dejlige Ruths Hotel.

  Du har fuldstændig ret i at man ALTID får mest ud af sin behandling hvis man inden har undersøgt hvad behandlingen går indeholder OG ikke mindst hvad man selv har lyst til 🙂 Massage er fantastisk, livgivende og afslappende, grunden til du vælger at skippe masken er at du jævnligt selv “marinerer” derhjemme, men som kosmetolog er min erfaring (desværre) at mange ikke får det gjort, hvorfor jeg syntes det vil være ærgerligt ikke at gi’ huden det med i behandlingen. Hos os kan du tilkøbe ekstra massage, det er jeg sikker på man kan mange andre steder, spørg i stedet efter det hvis det er det du har lyst til.

  Hos kosmetologen er gode råd faktisk altid gratis, så spørg endelig 🙂

  Fortsat fantastisk sommer
  KH
  Gitte

  03/08/2013
 • @ Kiss – herligt. Det var duften af den showergel fra Spa Find, som de hælder en dråbe af i vandet. Skal have fundet ud af, hvad det præcist er for komponenter.

  @ Dorthe – hvis du får det, så lad mig endelig vide, hvad du synes.

  @ Carla – du ser bedre end mig ;o)

  @ Iben – Chanels efterårs-look lander i DK i denne måned.

  @ Charlotte – mynuface.com er sitet du kan købe fra. Og du kan sagtens bruge den og ja, er fin til linjer, men jo ikke en mirakelmager. Der følger grundig instruks med.

  @ Tina – 11 dage! Det gad jeg godt.

  @ JK – Dét glæder mig.

  @ Katrine M – jeg ved godt, at du måske havde håbet på et længere svar. Men 1) undgå mælkeprodukter 2) søg hudlæge (der ER så mange grader af acne, at det kræver specialistøjne) 3) søg på bloggen her med ordene ‘uren hud’ og ‘acne’, da jeg har skrevet om det et par gange. 4) Har du prøvet UNES Matte Minerals Powder Foundation? Den er fantastisk – se på renanne.dk (eller ring til dem).

  Stor hilsen Anette

  02/08/2013
 • Kiss Jacob

  Jeg syntes allerde jeg ligger på Briksen… Hvad er det for en duft ??

  01/08/2013
 • Dorthe

  Ihhh så lækkert et indlæg.
  Sidder her og forsøger og sammensætte en fødsesldagsønskeliste, og kun med en times kørsel til Skagen skal jeg da klart have et gavekort til en treatment fra Den Syvende Himmel på listen. Nice! (Endnu engang) tak for inspiration. 🙂

  01/08/2013
 • Gode råd – du er da bare en sveske:) Ser ud til du nød behandlingen, og selv kameraet fik vist en god og fed maske på (jf. fedtet linse – hehe:) God sommer herfra!

  01/08/2013
 • Iben

  Hej Anette,

  Ang. Chanels make-up farver fall 2013; vil de mon dukke op i DK (not yet) – eller hvor på nettet kan de evt. købes hjem…?? Jo ikke alle netsider sender til lille Danmark…

  Mvh. Inez

  01/08/2013
 • Charlotte

  Hej Anette.Jeg har nogle spørgsmål – vedr. mynuface.Og jeg har ikke set morgenTV – og ved også man kan læse om det flere steder… Men vil gerne spørge dig.. :o) Kan man bruge den – hvis man har lidt sart hud ? Er den god til linjer ? Og kan man bruge den “forkert” ? Er bange for at “ødelægge” noget…:o) Hvor kan man købe den ? Charlotte

  01/08/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Eigh Anette – Det fif skulle jeg ha’ haft i sidste uge – Smiler 🙂 – Har huseret deroppe i 11 dage – Der er så skønt, og dette ku’ jeg godt ha’ fundet på, at sommerforkæle mig selv med under vores fantastiske ferie. 🙂 – Gode dage til dig og dine.

  01/08/2013
 • JK

  Det her er altså nogle virkelig super råd! Tak skal du have 🙂

  01/08/2013
 • Katrine M.

  Kære Anette
  Tak for dit sidste oplæg om nordjydsk-forplejning.

  Jeg har et spørgsmål til dig, som dog går lidt i en anden retning, men som jeg længe har forsøgt at finde svare på.
  Sagen er at jeg, til trods for at være i slut tyverne, stadig døjer med uren hud, og det er en stor udfordring for mit selvværd, og min færden i sociale sammenhænge.
  Jeg spiser sundt, og bruger mange penge på hudplejeprodukter, og alligevel har jeg uren hud.
  Jeg syntes dog også, at foundation gør, at jeg udvikler mere uren hud, og prøver derfor at bruge mineralpudder så ofte som mulig, men da dette desværre ikke har en særlig god dækkeeffekt, tyr jeg ofte til en fast foundation.
  Hertil kommer mit spørgsmål, for vil høre om du har et forslag til en eventuel foundation, som kan give huden mulighed for at ånde, og dermed formindske de mange urenheder, men stadig være dækkende? Jeg har forsøgt at undgå produkter med parfume og æstetiske olier, men syntes ikke at have heldet med mig.

  På forhånd mange tak

  01/08/2013

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.