Face power

Måske husker du mit hjemmebesøg? Den gode Sultana og Chris Farrell har imidlertid flere fans – blandt andet Cecilie Christiansen, ELLEs smukdygtige chefredaktør. Under Danish Beauty Award kunne jeg ikke undgå at lægge mærke til hendes hud – og nej, det var ikke bare makeup. Selv siger hun hurra for CF og lægger her hovedet på bloggen:

Helt kort har CF (gen)oprettet fugtbalancen i mit ansigt, og givet mig et jævnt, sundt og friskt udseende. Efter at have døjet med tør hud i mange år og de problemer, der følger med – som makeup, der klumper og tendens til små urenheder – er det en befrielse at have fundet en serie, der retter op på hududfordringer, jeg har bokset med i flere år.

Hvad med dig? Har du fundet din match – og måske på tværs af forskellige mærker?

NB: En anden form for face power præsenterede hudlæge Erik Obitz os for under BeautyspaceLIVE sidste uge. Nemlig den, at netop ansigtshuden har en kolossal fornyelsesevne. Allerede fra hagen og nedefter ændrer huden dramatisk karakter.  Årsagen er, at der er langt flere kar og dermed en større blodgennemstrømning i ansigtet. Det er derfor også grunden til, at vi heler hurtigere foroven. ”I ansigtet kan jeg eksempelvis skrue mere op for en laserbehandling, hvorimod det kræver en helt anden varsomhed, når vi bevæger os sydpå”, siger han.

VANDT DU? Måske var du blandt de heldige i YSL-konkurrencen. Hele 7 vindere mangler at melde sig under fanerne.

Foto: Johanne Danshøj

13/06/2012
Fra stenbuk til stenbuk plus de YSL-heldige
15/06/2012
Derfor vil du se det her

Kommentarer

 • Jamen, hvis de damer virkelig ikke vil ha’ deres YSL præmier, så overtager jeg gerne! 😉

  15/06/2012
 • Britt

  Tak for gode råd, har noget jeg skal prøve nu 😉 tak tak tak

  15/06/2012
 • Juhuuu for pæn hud med alderen, og at jeg nu er et skridt i den rigtige retning – med de lækre produkter fra YSL! SÅ sjældent at jeg melder mig til konkurrencer, og ultra sjældent jeg vinder. Så, tusind mangeste tak! Fedt nok! Iøvrigt kan jeg virkelig anbefale det mærke som hedder Fischer Pure Nature, som jeg skriver en del om på min egen blog. Det er ret billigt, og ja, det virker bare! Især deres kokos healende creme. Den bruger jeg om natten, når jeg har lidt uren hud. Stort knus fra Mickelborgen, og god dag til alle!:)

  15/06/2012
 • Kære alle, dejligt at læse med. Min personlige kommentar till alle er at det vigtigste for huden er at bruge hudpleje, der gør dig tilfreds med dig selv. Om man blander produkter eller ej er jo op til en (cremepolititet kommer ikke). Bare man tænker i fugt og beskyttelse. kærlig hilsen Sultana Iqbal

  14/06/2012
 • Jeg tager da gerne imod de der YSL-produkter, hvis ingen andre vil 😉

  14/06/2012
 • Louise

  LIKE!!

  14/06/2012
 • Anette J

  @ tak for beskrivelsen her – jeg kan ikke huske hendes indlæg. Jeg vil straks se om mere skrub virker.

  14/06/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anette J – der er flere ‘skoler’, når det gælder urenheder. Dem der mener de skal blødes op med fede cremer, så de til sidst vender vrangen ud og forsvinder fra hudens overflade – og så er der chokeffekten, hvor du enten med receptpligtig avitsyre-creme eller lidt salicylsyre i et produkt løsner (fx. Murads AHA/BHA) og eksfolierer med jævne mellemrum. Jeg ville kigge forbi Complete Me og ringe i forvejen og få Daniela til at kigge på din næse – spørg hende, hvad du kan gøre derhjemme (hun har personlig erfaring med uren hud og har pt. den fineste hud – måske husker du at hun gæstebloggede om det?).

  @Yvette – Sultana som forhandler Chris Farrell herhjemme (absolute-beauty.dk) kan hjæpe dig på den front. Alternativt se hvad du skal gå efter på skintypesolutions.com (gratis guide).

  Stor hilsen Anette

  14/06/2012
 • Yvette Trolle Omarsson

  Jeg har købt mig fattig i alverdens hudcremer, men desværre aldrig fundet min “match” 🙁 Jeg døjer meget med tør, uren, og rynket hud. Så jeg kunne også godt tænke mig at vide, hvad CF er? 😉

  14/06/2012
 • Anette J

  I flere år har jeg været glad for The Organic Pharmacys ansigtscremer og masker – jasmin og honningmasken er så lækker og god for sart hud. Huden bliver virkeligt “tanket op”. Rudolph Care er også blevet en af mine favoritter – serummen er bare guf. Og så har jeg lidt fra Weleda, Kiehls og Pukka.
  Har stadig lidt urenheder hen over næsen – what to do?

  14/06/2012
 • @Mette KE – du er jo blevet en hard core shopper. Super både mht. try before buy, A-vit om natten og en serumundertrøje. Mht. at finde sine hudplejematch er jeg meget glad for websitet skintypesolutions.com (kræver lidt tid, men er gratis). – pH er du nødt til at spørge ind til, og mange ved det ikke, men skal undersøge det.
  @Lovisen – Chris Farrell er lidt i den dyre ende…men prøv Imedeen i en måned (var i din goodiebag fra BSLive) og så daglig indtag af omega3 fedtsyrer…og se lige hvad en måned gør for dig.
  @Nanna F – hos absolute-beauty.dk anbefaler de nærmeste Chris Farrell forhandler eller sender produkterne til dig.
  @Frk. Clairns – jeg synes, man SKAL mikse. Ét mærke er sjældent perfekt til det hele!

  Stor hilsen Anette

  14/06/2012
 • Mette K Eriksen

  Ja, hvem der lige vidste hvilke produkte i cremejunglen, der var perfekte til ens hud. Jeg bruger ikke konsekvent et bestemt mærke, men læser lidt med her og der for at finde ud af, hvad der rør sig og er værd at kaste penge efter. Lige for tiden bruger jeg Urtegaardens serum dag og nat (er vild med den, tak for tippet) om natten også Beaute Pacifique A vitamin creme og om dagen enten Origins VitaZing (tak igen) eller Embryolisse bb cream. Men forsøger mig altid med en prøve før jeg køber.
  Du nævnte forresten noget med cremer og ph værdi, hvordan tjekker man det?

  13/06/2012
 • Lovisen

  SUK sikke en hud, for de problemer hun omtaler kender jeg alt for godt. Har lige googlet CF har aldrig hørt om det før, og det lyder jo lovende – men frygter lidt det er den dyre linje hun bruger, og 800-1000 kr for en creme synes jeg er lidt vildt… Men håber jeg en dag finder lige DET der får fiskeskællene til at forsvinde for good. Lige nu bruger jeg primært Origins dag, nat o gøjencreme, og så deres natmaske ca hver anden nat – man har stadig fiskehud 🙁 Må indrømme at jeg ikke køber dyre renseprodukter, er lidt i tvivl om jeg tror de kan gøre den store forskel, så længe jeg ikke bruger noget der virker affedtende…

  13/06/2012
 • Nanna F

  Hvor kan man købe” CF? “

  13/06/2012
 • frk. Clarins

  Jeg sværger jo til Clarins ;-), som gang på gang redder mig, når jeg har været utro med et andet mærke – fx. Origins, som jeg også er ret vild med…ja, jeg indrømmer, jeg mixer!

  13/06/2012