På med penslen

bodyshopimaling

The Body Shop har haft godt humør og et par spande maling med sig, da billedet her blev skudt. Og med succes vel? Sammen med London College of Fashion har TBS lavet en malerisk makeup-kollektion. I begrænsede mængder (som sådan noget altid er for at øge hypen). Priser fra 110 kr. med start 15. februar.

SNUP TIPPET: Hvis du mangler energi i januar, kommer der med et klik her en lille energisk sag med fif, der kan varme op under vinteren. Jeg ved godt, hvad jeg ville vælge, hvis penge ikke var et issue. Hvad med dig?

19/01/2011
Neonlys
21/01/2011
Et ufortjent liv i skyggen

Kommentarer

 • Nipuni Julie

  Så kunne man altså godt lige tænke sig lidt flere penge på kontoen så man kunne ‘gå i fisk’, tag til maldiverne, esbjerg m.m. 😉 Super fin artiklel i Børsen.

  20/01/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Linda – Fuerteventura lyder da for varmt og for godt. I wish…
  @Lene – puderne holder i hvert fald max under mit tag.
  @Lea – du har en fotografisk hukommelse (og nej, er hverken rig eller det, der ligner, men af til til har jeg et godt job)
  @Maria…du har jo i hvert fald kroppen som Anne Bech (og tilmed dobbelt så lange ben).
  @Karina – herligt med KAI. Sjovt nok hørte jeg lige i går, at produkterne går strygende i DK.
  @Charlotte og Birgitte – JA, man blir’ vel egentlig glad af pink. Og gloss.
  @Britt – Præcis på det badehotel ville jeg gerne tilbringe en weekend eller to.
  kh Anette

  20/01/2011
 • Joan

  Glæder mig til de nye Body Shop pensler!

  20/01/2011
 • Pia

  Rejse rejse rejse! YES!

  20/01/2011
 • Lene

  Hvad skal vi med Maldiverne når vi kan få nye puder i sofaen??? (I know – I’m soooo funny!)

  20/01/2011
 • Linda Juul Petersen

  Der er jo ikke mange af forslagene man kan se sig gal på – det skulle da lige være fiskene!Jeg vil nu bare glæde mig til en uge på Fuerteventura i næste uge – mon ikke det kan kombineres med lidt træning, sol, vand, afslapning, god mad og måske lidt wellness?

  20/01/2011
 • susanne

  PS – og lige til noget helt andet der lige er i mit hjerte:)
  jeg elsker Essies nejlakker, Farverne er bare super og man har lyst til at købe dem alle sammen 🙂

  20/01/2011
 • susanne

  Body shop er et supert brand
  man skal bare lære det lidt at kende og så er jeg sikker på at man vil elske det 🙂
  Super god reklame må jeg siger meget dejlig visuel

  20/01/2011
 • Susanne

  Skønne farver :-)Drømme om Maldiverne… Kom sol og sommer 😉

  20/01/2011
 • Charlotte

  Maldiverne, selvfølgelig! Hvor er vi da priviligerede med de valg, vi bliver stillet overfor:-) – hvor heldig har man lige lov til at være! Livet er dejligt – er det mon farverne, der gør mig så glad i dag? (jeg elsker nemlig lyserød)

  20/01/2011
 • Tak for de gode januar -energi-fifs.. 🙂
  Det badehotel i Esbjerg lyder slet ikke så tosset,

  20/01/2011
 • De ser godt nok lækre ud, de gloss… elsker gloss

  20/01/2011
 • Hej 🙂 Vil blot fortælle dig, at jeg er SUPER glad for de lækre KAI produkter jeg var så heldig at vinde i december! Det er ren luksus, at smøre kroppen i den lækre creme hver morgen! Så TAK for den skønne konkurrence! 🙂

  Kærligst, Karina

  20/01/2011
 • Lea

  Maldiverne, that is! Har du forresten ikke været på Maldiverne for et års tid siden, Anette? Ud over, at jeg virkelig godt gad have været i dine sko der, hvor mange millioner havde I så vundet i lotto for at kunne tage af sted?

  20/01/2011
 • Maria

  Farver gør mig glad. Mit nytårs forset var at der skulle flere farver ind i mit liv, på alle niveauer…
  Hvorfor det, når sort altid er classy og stilet?! – Jo, jeg får energi af farver, farver er med på at udtrykke min sindstemning, -det er ikke bare en myte fra halvfemserne. PS: Jeg starter forsigtig, en slags afvænning fra det sorte… -vil nødig gå rundt og ligne Lisbet Sallander! 🙂
  For mig er blå det nye sort!! Udover det vil jeg snuppe fiffet med colourful eyeliner lige som Dorthe..
  Maldiverne må vente for mit vedkommende.. men det er helt klart et billede som har fæstet sig godt ind på nethinden.. Jeg vil opleve det. Keep up the good work!! XoXO Maria

  19/01/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Guapizimo – ja, det er trist med den vandstand. Jeg ville også komme langt med Anne Bech og granatæblerne. kh A

  19/01/2011
 • Ja, jeg får da unægteligt lyst til at gå ud og investere i nogle produkter fra TBS, når jeg ser det billede. Så det har de vist klaret meget godt. 😉

  19/01/2011
 • Lækkert billede Body Shop har skudt!

  Vedr. din PDF så var der en udsendelse om Maldiverne igår på DR1, manden og jeg sad bare hele tiden og sukkede over hvor fantastisk det så ud! Sørgeligt vandet stiger og Maldiverne langsomt forsvinder 🙁

  Jeg havde nu heller ikke noget imod at have Anne Bech som personlig træner et par måneder.

  19/01/2011