Farshad Kholghi og fæl forfængelighed. Ikke hans. Men min…

Om Farshad: Jeg begyndte min skrivekarriere for Jyllands-Postens JP København, hvor jeg var fast klummeskribent et par år sammen med Farshad Kholghi. Og nøj, hvor jeg syntes, det var fornemt selskab, og selvom vi aldrig mødte hinanden live, var jeg hurtig til at kalde ham ‘en kær gammel kollega’, da ‘Forbrydelsen’ havde ham på rollelisten. Jamen altså, jeg synes bare, han er skarp. Og sjov.

Om forfængelighed: Herhjemme (hvor jeg jo også arbejder), er jeg ikke forfængelig. Har det fint uden makeup og gammelt tøj. Men når jeg skal ud – også selvom det bare er til bageren – glemmer jeg hverken mascara, solbriller eller de pæne støvler. Never. En fredag eftermiddag, hvor jeg ikke har været ‘ude’, vil Christoffer på 11 hygge med kage. OK, siger jeg og foreslår at køre til Voervadsbro, hvor der ligger en cool ex-Emmerys bager (og hvor der på mystisk vis er garanti for ikke at møde andre mennesker). Nix. Den lille mand vil til Brædstrup. Jamen så må du selv gå ind, for jeg er ikke ordnet til at gå ud, svarer jeg. Drengen er målløs og påpeger, at jeg vel for pokker ikke skal til Beauty Award, men at han bare vil ha’ mig med til Guldbageren i Brædstrup (som altså er lidt større end Voervadsbro). Tag dig sammen, tænker jeg og lader hår være hår, træsko være træsko, øjne være fisblege og….

Og hvem møder vi så i Brædstrup. Hos Guldbageren. Den fredag. Jeps…nemlig. Selvfølgelig skrider Farshad Kholghi ind med ansigtet malet til i overskuds-smil, råpæn i tøjet og klar til at købe kager. 

SNUP TIPPET: Always, always, always…hold dig til dine principper.  

03/03/2011
Chanelegant
07/03/2011
Lakomani

Kommentarer

 • @Rikke & M – altså, altså, altså. Det var jo ikke BARE de træsko, vel…(og jo, jo isoleret er de jo fine). kh A

  11/03/2011
 • Jeg giver Marie ret – dem kan man da ikke være pinlig over at blive set i… og så er de ovenikøbet tøsede rosa!

  11/03/2011
 • HVAD? Får vi ikke alle de famøse træsko at se???

  11/03/2011
 • Den retro-petroleumsfarvede blå må jeg eje ♥ ♥

  11/03/2011
 • M

  Arj Anette, de træsko der er da så fancy og futuristiske at man ikke kan kalde dem træsko;o) Jeg havde troet at Hr. Kholghi havde oplevet dig i sådan nogle fætre uden hælkappe og med en anelse halm til at stikke ud ved sålen? Men jeg burde ha’ vidst det – selv dine træsko er tjekkede:o) Tak for billede:o)
  Og date-historie si’r du? Never kiss and tell…men eftersom vi aldrig kyssede, så må man vel godt fortælle? Jeg brygger et indlæg sammen…

  11/03/2011
 • Haha – fantastisk historie. Men hvad dælen lavede Farshad i Brædstrup?!

  I øvrigt har jeg engang danset med ham, for jeg har været så privilegeret at synge i kor med manden i tidernes morgen (dengang jeg var ung, ak). For synge – det kan han også. Snyd, egentlig, som nogen kan det hele 🙂

  10/03/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @M – værsgo’ – beviset har du her. Men dig og Farshad ???!!!! Den historie MÅ lande på din blog. Du kan da ikke bare stoppe din beretning der…vi (og jeg ved, det er et VI) vil vide ALT.

  10/03/2011
 • M

  Træsko? Du er den sidste jeg ville tro overhovedet ejede sådan nogle:o)

  Farshad Kholghi har jeg også været så fælt vild med engang…så vild at jeg inviterede ham på sønderjysk kaffebord engang jeg mødte ham tilfældigt. Da han sagde ja, gik det op for mig at nu skulle jeg lave 24 forskellige kager og da jeg ikke kunne overskue det, så gik vi i biffen i stedet, gik verdens længste tur bagefter – sagde pænt farvel og så aldrig hinanden igen! Hmm…

  Men for lige at vende tilbage til de der træsko, ik’? VI VIL SE DEM PÅ!!! VI VIL SE DEM PÅ!!! VI VIL SE DEM PÅ!!! :o) KH M

  09/03/2011
 • Sikke en sød historie 😉

  08/03/2011
 • Det er altså også det fede ved blog verdenen – man kan føle man kender nogen og når man så møder dem har man lyst at hilse uden man virkelig kender dem 🙂

  08/03/2011
 • CharlotteK

  HA HA, Anette, sikken skøn historie! Fantastisk velskrevet 🙂 Og hvor er det da bare typisk at sådan noget sker! TIHI…. God dag til dig!

  08/03/2011
 • kira

  det er bare typisk…hvor er det typisk at det lige er de dage hvor man ligner en krydsning mellem en panda og udskidt æblegrød, at man møder:
  1. x-kæresten
  2. ufatteligt pæne mænd, der ellers ikke er til at støve op.
  3. gamle klassekammerater
  4. Kollegaer, samarbejdspartnere og ufatteligt tjekkede mennesker der normalt ser en når man ligner et menneske og ikke et medicinsk ekspriment…..Hvor er det bare TYPISK!!!!

  08/03/2011
 • Lene

  Det er der sikkert en psykologi-studerende der kunne skrive en hel af handling om:O) Det er jo egentlig ret interessant, hvad det er der gør, at det er så vigtigt for os at se godt ud!

  08/03/2011
 • Pia

  Fed historie!

  07/03/2011
 • I er de BEDSTE ….hvor har jeg klasket mig på lårbasserne over jeres skønne kommentarer. 1000 tak. (Og jo, Anette J – brynene var vel OK – og Mette B – tak for udregningen og tippet). Kh Anette

  07/03/2011
 • HAHAAAA. Minder mig lidt for meget om dengang, jeg var på skiferie uden dullegrej. Fordi jeg tænkte, det var ligegyldigt på et lille fesent pensionat i Østrig. Meget lang historie, som jeg tillader mig at linke til, fordi den handler om ALDRIG ALDRIG at gå ned på dullegrej mere. ALDRIG!!
  http://hulebo.blogspot.com/2010/02/skiferie-og-dullegrej.html

  07/03/2011
 • ha ha, den var god!
  Melder mig ogsaa til klubben af kvinder som helst ikke viser sig offentligt helt natural. Men det kan gøres med få produkter, så man alligevel ligner en, der “slet” ikke har noget på!!!

  07/03/2011
 • Mie

  FANTASTISK historie. Sejt at Christoffer formår, at få sin mor skubbet godt og vel ud over sin komfortzone……WauW

  07/03/2011
 • Nemesis slår til igen!
  Mon der sidder nogen med et overordentligt stort overblik og sætter ting i scene bare for at få sig et billig grin på vi andres bekostning?

  07/03/2011
 • Sanna

  Åhhhh, hvor jeg føler med dig Anette! Har det præcis på samme måde og holder strengt på mine principper. Ind imellem til stor irritation for min familie!

  Kommer til at tænke på en skøn tegneserie-stribe fra Alt for Damerne, som i årevis hang indrammet på min væg. Det var “Laura og Nugga” af Nikoline Werdelin: Mor Laura er ved, at lægge makeup og lille utålmodige Nugga keeeeeeeeeeeder sig og spørger selvfølgelig, hvorfor mor skal sætte hår og have makeup på, “bare” for, at gå til bageren efter et russisk kernebrød… “Fordi jeg kan lide, at bedrage mig selv!” brøler mor Laura, konfronteret med sin forfængelighed. Har den sikkert endnu… et eller andet sted 😀

  07/03/2011
 • Farshad var på mit arbejde og holde et oplæg for ikke ret længe siden. Han er rigtig god – og faktisk ret lækker i virkeligheden:)
  Kh, Eivor

  06/03/2011
 • Linda Juul Petersen

  Håber I fik en lækker kage som plaster på såret! Vedr. Mineralfoundation har jeg også prøvet den fra Bodyshoppen i et forsøg på at være økonomisk ansvarlig, men er gået tilbage til Youngblood, som jeg altså synes er mange gange bedre. Så må jeg spare et andet sted (skal bare lige finde ud af hvor!!!!)

  06/03/2011
 • Dorte

  Frem med overskudet – smil blot af det og tænk tilbage på sidste gang hvor du så dødlækker ud!

  06/03/2011
 • Lene BT

  Så skøn og sjov en blogtekst!

  Ja, det er hårdt at være en dejlig steg! ;o)

  Kh Lene

  06/03/2011
 • Susanne Jensen

  Herlig historie 🙂 Jeg har det på samme måde, hvilket mine 2 drenge synes er dybt åndsvagt

  06/03/2011
 • Tinna

  Ha ha ….kender det da bare så godt, og hvor er det da typisk 😉
  Historien melder ikke noget om – om du skjulte dig bag et stativ e.l. SMIL

  06/03/2011
 • Mette Vang Johnsen

  Det er jo ikke det ydre folk skal bedømmes på;)

  06/03/2011
 • Lige noget om noget helt andet. Jeg skulle have en ny mineralsk pudder og da jeg ikke går så langt (læs: ganske få meter) blev jeg sat af ved matas og ikke i nærheden af bodyshop, hvor jeg ellers plejer at købe den…

  I matas kiggede jeg og prøvede farver og endte med en dyr og lækker sag fra clinique – troede jeg!
  Jo, den er toplækker, både i design, funktionalitet og farve. Den er nem at have med i tasken, da børsten er i æsken og man skruer det frem, man vil have… Men prisen? Under halvdelen af hvad de tager for dem i bodyshop!

  180 kr for 5 g i bodyshop (= 36 kr pr gram)
  mod 295 kr for 18 g for cliniques (= 16,38 kr pr gram)

  Det havde jeg ikke lige regnet med. Og jeg vil da klart hellere have clinique i min kosmetikpung 🙂

  Klem og god søndag til dig!
  mette

  06/03/2011
 • Man møder også 100% sikkert gamle kærester netop DE dage (som selvfølgelig tænker (tænker man/jeg)…pyhhh, det var godt jeg ikke endte op sammen med sådan en gang udslidt æwlegrød). 🙂

  06/03/2011
 • Metteline

  HaHa, Fantastisk 😀 Måske man skulle køre forbi Brædstrup efter morgenbrød??
  Jeg havde for nogle år siden fornøjelsen af at tale med Mads Mikkelsen i forbindelse med mit arbejde, og heldigvis sad makeuppen nogenlunde, men til gengæld kom jeg bare til at sige de mest åndsvage ting i et forsøg på at være heeelt afslappet. ARGH! Og så brugte jeg mit barn som undskyldning for at få taget et billede, det skammer jeg mig kun en lille smule over 😉

  06/03/2011
 • Haha, herlig historie! 😀

  06/03/2011
 • man møder virkelig kun folk man kender når man ikke er dullet op. det er så anstrengende, for man bliver jo ikke mindre forfængelig af den kendsgerning vel?

  05/03/2011
 • Tak for tippet. Nej hvor jeg dog føler med dig i den situation. Det er da for nederen :-/ Jeg har indtryk af, at din timing plejer at være en del bedre. Men man kan åbenbart ikke vinde hver gang *G*

  Kh Rikke

  05/03/2011
 • Ih hvor jeg kender den situation! Rart at vide at man ikke er den eneste. 🙂

  05/03/2011
 • Og hvad var lige sandsynligheden for det? Cirka det samme nok som at blive overrasket af århundredets største regnskyl.. På vej til arbejde.. På cykel… Og med 30 meter tilbage på cykel kigge ind ad vinduet på min arbejdsplads, hvor 4 af DK’s lækreste cykelryttere sad parkeret.. Med øjnene rettet mod – TADA – jeps, mig! Og faktisk var jeg nødt til at gå forbi dem for at komme til toilet/omklædning – inkl. adskillige kommentarer!!

  05/03/2011
 • Patrycja

  Suk. Min drømmemand. Måske skulle man besætte Brædstrup bageren..? 😉

  05/03/2011
 • hahaha, ej hvor skønt… Det måtte jo bare ske… 😉
  Er sikker på din karma klarede ærterne alligevel! 😉
  kh Maria

  05/03/2011
 • Anette J

  …men du havde vel fine velplukkede øjenbryn, Anette? 🙂

  05/03/2011
 • Hvor er det genialt – og jeg har egentlig ondt af dig 🙂

  05/03/2011
 • En fin lille historie, hihi 🙂

  05/03/2011
 • Jeg er nu sikker på du så skøn ud alligevel!

  05/03/2011
 • Hader bare når det sker! : ) Kh fra Jo

  05/03/2011