Fatal attraction

Glem et øjeblik den evige jagt efter særudgaver og nicheparfumer og lad i stedet klassisk fransk fornemmelse for velduft få plads. Det fungerer nemlig som regel. Især de tre her:

 • Narciso fra Narciso Rodriquz giver mig lyst til at bo i en festkjole uden ryg og med kig til masser af hud. Den er særlig fin med en underspillet krydderfrisk blanding af cedertræ og gardenia. (Og selvom designeren er cubansk, så er parfumehuset fransk)
 • Anyway fra Juliette Has A Gun er ligeså særlig og lige så fin. Den minder i styrke mere om en kropsmist med en ret diskret, frisk – men alligevel cremetagtig – duft af lime, jasmin og musk.
 • Jour d’Hermés fra Hermès er en klassiker, jeg aldrig bliver træt er. Den hører til i den duftlette afdeling med grape, søde ærter, Gardenia og en ret imponerende træagtig jordforbindelse.

Og nej, jeg sprayer ikke parfume på huden hver dag. Ofte lander dråberne i håret. Ikke fordi jeg er specielt parfumeforskrækket, men fordi det føles rigtigt. Samtidig er der små øjne, der holder øje med alt hjemme hos mig – og de øjne må godt se det trick, fordi barnehud og parfume ikke hører sammen.

SNUP TIPPET: Hvis du sidder og venter på Instagrams elektroniske ansigtsgymnastik, så kommer både Dr. Lancer og Nuface på bloggen, men der går 10 dage. Codage-anmeldelserne er på vej, og det samme er et reelt dilemma: For hvad gør man, når akne bryder ud i 30’erne på grund af p-pillestop?

21/10/2014
Livsvigtig tendens
23/10/2014
Dilemma: Når akne forpester

Kommentarer

 • Trine

  Jeg er en ægte parfume-entusiast ! Jeg ELSKER parfume og har altid gang i mindst 6-8 parfumer…

  Jeg finder stor inspiration på dette site http://www.fragrantica.com hvor du kan finde beskrivelser og anmeldelser af alverdens mulige og umulige parfumer.

  Sitet har selvfølgelig også en facebookside og jeg ved der arbejdes på en mobilapp.

  24/10/2014
 • Hej Hej…

  kunne du være interesseret i at deltage i en knæk cancer indsamling for bloggere?
  http://jeasblanketanker.blogspot.dk/2014/10/danske-bloggere-samler-ind.html

  Knus Jeanette <3

  23/10/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Nipuni – Du skal have fat i Else Marie Lissau på Mølholm. Hun har også noget i Aarhus, hvis du tjekker hendes site.

  @ Metteline – Den ER fantastisk. Der er folk, der aldrig kommer ud af døren, når den er i spil. Hvis du forstår….

  @ Lene – top tip – tak.

  @ Rie – Du kan jo altid rulle tilbage på BEAUTYSPACE.

  @ Pia H – Det er i dag!

  Stor hilsen Anette

  23/10/2014
 • Nipuni Julie

  En alt-vidende skønhedsdronning som dig kender nok et godt sted at få fjernet pigmentpletter / forandringer med laser, er det ikke rigtigt? 😀
  I så fald må du gerne tippe om disse – både for Århus og København, i tilfælde af at du kender flere gode steder.

  God aften! 🙂

  22/10/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Gitte Elmer – hvis du tænker fra indslaget her: https://beautyspace.dk/?p=20529, så er den fra ON STAGE (http://onstage.dk/) – de kan hjælpe med en forhandler osv. Og DEJLIGT du ser Go’ Morgen.

  @ Tina Nymann – Af og til skal der nyt til ;o)

  Stor hilsen Anette

  22/10/2014
 • Gitte elmer

  Kære Anette
  Du hade en fantastisk flot trøje på med sort skind og strik, sidst du var i go morgen TV2. Kan jeg få at vide hvilket mærke det er. Har ikke kunnet finde den her i Århus.
  På forhånd tak

  22/10/2014
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Smukke flakoner! Jeg må prøve dem næste gang jeg skal ind til min lokale parfumepusher 🙂

  22/10/2014
 • Pia H.

  Er meget spændt på at læse om dilemmaet omkring uren hud som voksen, for det er godt nok noget skidt der ikke er nemt at slippe af med.

  22/10/2014
 • Rie

  Syntes ellers jeg har været vidt omkring hvad parfume angår, men jeg har aldrig mødt disse. Håber jeg kan huske dem, næste gang jeg kommer til stor byen :O)

  22/10/2014
 • lene

  Narsisco duften er bare en drøm… skal den spices op endda mere blander jeg med molecules..

  22/10/2014
 • Metteline Lykke Rasmussen

  Prøvede netop Narciso i weekenden – hold nu op, den er god! Min mand så i øvrigt også ret begejstret ud! Og Jour d’ Hermes købte jeg i foråret, den er frisk på en helt unik, lækker måde! Uhm!

  22/10/2014
 • Dem må jeg prøve. 🙂

  22/10/2014
 • Anette J

  Narciso, der skaber parfume med gardenia, må være den rene luksus. Gardenia-duft er så skøn.

  22/10/2014
 • Hmmm, måske er jeg virkelig nødt til at prøve andre dufte end ‘Mademoiselle’ fra Chanel, som har været min ynglings i årevis:-)
  De dufte du viser her, ser også tilpas eksklusive ud til at kunne forføre mig, lidt……

  22/10/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.