Fem 2015-skønhedstendenser, du kan bruge

Velkommen til 2015 på Beautyspace. Jeg har glædet mig vildt til i dag – ja faktisk til hele ugen. Lad os begynde året med fem opgraderende skønhedstendenser.

 • The brain-skin connection

Om det er en trend, er måske nok so and so, men faktum er, at der forskningsmæssigt er øget fokus på, at dét der smører hjernen, også smører huden. Og omvendt. Det har den gode dr. Perricone skrevet en bog om. Vi taler især om omega3-fedtsyrer. Nye undersøgelser viser, at også hudkærlig grøn te danner en gavnlig forbindelse mellem isselappen og hjernebarken, der øger  hukommelsen.

 • Customizing på DIN måde

Let’s face it. Det er ikke realistisk (endnu), at alle får lavet personlige cremer. Det er heller ikke strengt nødvendigt. For forskellige er vi altså heller ikke. Det, der derimod er realistisk, smart og som virker, er at shuffle og bruge det miks af produkter (fra forskellige mærker), der passer bedst til en selv. Ryst kærligt på hovedet, hvis nogen siger, at du skal holde dig til én serie.

 • Juicing it anno 2015

At drikke sine grønsager (og dermed hudbeskyttende antioxidanter) er allerede et hit for mange. Juicebarer går vildt til den i USA, og i LA så jeg, hvordan mange kærligt oplyser opskriften udenpå flasken. Med andre ord: Køb når du er i tidsnød og juice den selv, når det er muligt. Hent inspiration hos tre af landets sejeste damer, når det gælder de bedste energispark i flydende form. Dem vil jeg tippe om løbende i denne uge på bloggens iPad-version.

 • Retro relax

Jeg har kort nævnt det sidste år: Bladekvaliteten er for alvor på hypet tilbagetog – online tjenester mætter os ikke alene. Aviser, bøger, magasiner har optur og biograftal stiger. Det gavner koncentrationen (og stressniveauet) at kunne trække stikket (og ellers hjælper lavendel, ansigtsmassage og power naps).

 • Årets ord

Det kan godt være, at det ikke er første gang, du hører ordet anti-inflammatorisk. Men tro mig – det bliver årets skønhedsord. Ikke et særlig mundret af slagsen, eller særlig smukt,  men alligevel det begreb, der kan gøre forskellen mellem drilsk og flot hud. Vi vender tilbage til anti-inflammatoriske ingredienser, hvor arganolie er én af dem.

SNUP TIPPET: For dig, der vil læse mere er der indsat en ny service-knap i højre side af bloggen, hvor du med et klik løbende får adgang til længere artikler. For dig, der vil have skønheden serveret ultrakort, så foregår det på Instagrams @beautyspace. Mere juice-inspiration finder du som sagt HER.

02/01/2015
Så er det snart
05/01/2015
No Bullsh*t Beauty Live

Kommentarer

 • Super fint indlæg! Virkeligt inspirerende. Jeg er helt enig i, at det er vigtigt selv at costumize sin hudplejerutine – da jeg personligt har fået langt bedre resultater af dette frem for blot at bruge én hudplejeserie. Tak for tippene!

  11/01/2015
 • @ Birgitte B – Dejligt at se dig igen i kommentarfeltet.

  @ Sanne – Tak og godt nytår til dig ;o)

  @ Eva B – Ja, tingene hænger fornuftigt sammen. Nogle gange mere end vi tror.

  @ Mette C – Håber det sandelig ikke. Men hey billedet er bare et eksempel på individuelt rørt hudpleje.

  @ Tanya – På nettet ;o)

  @ Christina H – Tak for indspark. Nej, jeg tror ikke det kommer til Danmark. Vi har jo også Codage ;o)

  Stor hilsen Anette

  06/01/2015
 • Jeg ser meget frem til endnu et spændende, inspirerende, lærerigt… år med Beautyspace.:-)

  05/01/2015
 • Helle Rick

  Det ser spændende ud……vildt år 2015.
  Fik også lige prøvet at mixe min egen serum;
  Vitamin A, C og Licorice…..uhmmm, elsker lakrids 😉 Med den mængde lakrids jeg spiser burde det da ikke være nødvendigt at smøre ekstra i ansigtet…hæ hæ

  05/01/2015
 • Marie Rasmussen

  Så fik vi da lige sparket det nye år i gang. Fedt!!!

  05/01/2015
 • Jette Berg

  Glæder, glæder, glæder mig til det hele. Har iøvrigt lige købt slowjuicer så er spændt på juicedamerne

  05/01/2015
 • lene

  Dejlig læsning!

  05/01/2015
 • Christina kragh

  Hvor kan jeg se vinderne af advent konkurrencen og den på tablet

  05/01/2015
 • Christina Hansen

  Hej TANYA

  Det er Skin Inc fra Japan, der laver My Daily Dose.

  Jeg fandt testen på nettet under lloveskininc com.
  Den ligger i menuen oppe i venstre hjørne under “skin identity”

  Tror du, brandet kommer til Danmark, Anette?
  Det må vist allerede være i Spanien – og dermed Europa, for der stod på nettet, at beauty fanatikere fra Singapore, Barcelona og Madrid VAR blevet overbevist.
  Med debut i USA i september 2014 spår jeg det lange udsigter?

  Jeg kom til at tænke på Codage Paris. Er det mærke ikke nået til USA, når de skriver, at My Daily Dose er de første med bespoke customized skincare derovre?
  Jeg har for øvrigt lige købt Codage “Oh My Cold” vinter serum. Den er helt og aldeles vidunderlig! 🙂

  05/01/2015
 • Sidse Pipi

  TAK 🙂

  05/01/2015
 • @Sidse Pipi – ALLE har fuld adgang til https://www.beautyspace.dk/tablet – bare klik på linket.

  Stor hilsen Anette

  05/01/2015
 • Sidse Pipi

  Og for os der ikke har en iPad???
  🙂

  05/01/2015
 • Tanya

  Spændende med 3-minutters test – er det på nettet eller IRL?
  Meget fristende tendenser, må jeg sige!
  Godt nytår, Anette og alle læserne 🙂

  05/01/2015
 • CharlotteK

  Jaa, jeg har også glædet mig:-)

  05/01/2015
 • Mette C.

  Kan det passe, der er moderkage i to af de viste olier fra SkinInc?

  05/01/2015
 • Eva B

  Hvor er det dog logik, at det vi spiser går direkte i hud, hjerne og i den grad stimulerer celler. Jamen selvfølgelig! Tænk at beautyforskning kan være så spændende, vidtrækkende og næsten holistisk. Og nogle gange på sær vis bekræftende af noget, vi egentlig godt ved.
  2015 lover godt – jeg kan næsten ikke vente på, hvad årene bringer af ny viden. Anette, du må sørge for masser af forskningsgodbidder og tak for den nye knap!

  05/01/2015
 • Rigtig godt nytår, smukke. Jeg glæder mig til at følge dig i det nye år. 🙂

  05/01/2015
 • Åh ja, bøger holder max. Har brugt juleferien med et par stykker og slappet helt af!
  Dejligt at have dig tilbage Anette – og godt nytår 🙂

  05/01/2015
 • Christina Hansen

  Når jeg bliver blokeret på instagram, kan jeg hverken svare nogen på deres eller mine egne billeder, lave tags eller noget som helst. Kun like – ikke skrive overhovedet – så altså heller ikke lægge billeder ud eller tagge andre f.eks i konkurrencer.
  Nogen gange varer det i et døgn, andre gange i en uges tid. Og jeg har prøvet det ca 5 gange. Er også tit ude for at skulle bekræfte min instagram konto.
  Jeg troede, det ville blive bedre, efter instagram fjernede alle spam følgere for nyligt. Men det er det langt fra. Jeg følger flere fra andre lande, der også har prøvet det og jeg aner ikke hvorfor det sker.

  Ret så irriterende!
  Jeg håber på hurtig healing 🙂

  05/01/2015
 • @ Christina H – HERLIGT. Hvor sejt, at du allerede har prøvet testen…og det SER delikat ud. Indrømmet. Hvad er det for noget med Instagram? Blokkeret for hvad dog?

  @ Pernille S – HA, jeg kan love dig, at jeg holder mig fra lavendelsnaps (og snaps i det hele taget). Juicedamerne kommer og er alle noget særligt.

  KH Anette

  05/01/2015
 • Pernille Sparsø

  Godt nytår Anette. Tror vi er mange, som har været mindst ligeså spændte på hvilke nyheder og tendenser du har i ærmet til os her ved årets begyndelse!
  Fik lige et smil på læben da du nævner at det er ok at ryste på hovedet hvis nogen forsøger at overbevise mig om kun at bruge én serie. Hold nu op hvor har jeg ofte fået tudet ørene fulde af at, “sådan virker produkterne bedst “, og hvor har jeg i mange år siddet i den fælde! Tak for du har fået mig på bedre tanker 🙂
  Apropos lavendel, har jeg engang forsøgt mig med lavendel snaps. Det kan ikke anbefales 😉 Nårh nej, du skrev power naps og ikke power snaps!
  Glæder mig iøvrigt til at få afsløret hvilke juice-damer du vil blogge om. Pokkers at de juicemaskiner fylder så meget…..

  05/01/2015
 • Christina Hansen

  Så er vi vist i gang!

  Spørg lige, om en “sucker for serum” bliver helt vild i varmen, når hun får smidt farvestrålende flasker og customized serum kastet for fødderne mandag morgen! 🙂
  Og når Japan (Singapore) er afsender, er der god grund til at spidse ører.
  Jeg glemte alt omkring mig, har allerede taget den lille gode 3-minutters test hos Skin Inc og har fået anbefalet min helt egen blend. Der må uden tvivl være mix til alle, da der kan laves op til 84 kombinationer.
  Nu er spørgsmålet bare: Er det på hylderne hos Sehora? Jeg er desværre blokeret på instagram – IGEN – og kan derfor ikke selv spørge dem derinde.

  Skal jeg mon afsløre min kombination, der jo siger en hel del? Pyt, her er den:
  Vitamin A serum “Regenerate”
  Vitamin C serum “Rebalance”
  Ceramide serum “Reinforce”

  Uuuh, det kribler i fingrene – elsker at man selv kan vælge flaskernes farver.
  Rigtig god mandag ♥♡♥

  05/01/2015