Ferietid med Jennifer og rødderne

Selvom Jennifer Aniston bor i Malibus strandkant, tror jeg ikke, det er solen, der giver hende den altid veloplagte evigt-glødende-udendørs-kulør. Næhh, det er nærmere dem her. Gulerødderne. For deres indhold af antioxidanten beta-karoten evner at skinne gyldent igennem i huden. Helst ikke på overdreven orangekunstig vis, men bare på den underspillede Jennifer-måde. Et studie fra University of Nottingham viser endda, at en carrot-tan opfattes som mere attraktiv end den, solen kan levere.

SNUP TIPPET: Beta-karoten kan omdannes til A-vitamin, som er den bedste hudforny’er, der findes. Hudekspert og læge Helena Nyblom bekræfter (sammen med massevis af studier), at netop A-vitamin i både kost og cremer er det bedste fornyelses-skub, du kan give din hud. Men der er også forholdsregler som her. Hvis skønhedsrygtet i øvrigt taler sandt, så står Aniston hver morgen op til et glas friskpresset gulerodsjuice.

PS: NU venter hængekøjen, 85 bøger og så tilpas meget gulerodsjuice at jeg nok skal vende solbrændt tilbage den 1. august. Jeg vil savne bloggen og dig!

PPS: ‘Sig mig, sidder du lige og blærer dig?’, lød det fra mit pre-teenage-unge bagland i går, da jeg glad og lidt høj i hatten læste op, hvad ordjonglør Katja Maria Salomonsen kysser fra sig i BT om Beautyspace.

10/07/2012
Du skulle have haft tekst til de her billeder, men så skrev Anna
31/07/2012
Being back

Kommentarer

 • Dame. Jeg savner dig – kom hjem og spam min indbakke. Ferien er tung, uden den daglige dosis BS (en dag kunne du måske inddrage Bubber ? – hmm)..

  // Karoline

  23/07/2012
 • Ha’ en fantastisk ferie – vi vil også savne dig 😉

  16/07/2012
 • Jamen, din blog ER jo lige præcis fantastisk! Skønhed med vid, bid og humor! Me like.

  GOD FERIE!

  15/07/2012
 • Maria S

  Rigtig god ferie. Jeg glæder mig nu alligevel til, du er tilbage igen 🙂

  13/07/2012
 • susan

  Ha’ en superskøn ferie 🙂 Med bredskygget hat, parasol og solcreme 🙂

  13/07/2012
 • God ferie søde lady !

  Jeg glæder mig til flere feriegodter når du kommer hjem ! 🙂

  – Hugs Karoline L

  12/07/2012
 • Tinna

  Rigtig dejlig sommer med dig og dine skønne Anette – og tak for alle dine fantastiske indlæg, altid en fornøjelse at læse <3

  12/07/2012
 • Rigtig god ferie!

  11/07/2012
 • Håber du får en fantastisk ferie med rødderne (både dem man kan spise og dem man kan kramme).

  Du vil være savnet hér!

  11/07/2012
 • Kira B.

  Ja så spiser vi gulerødder til den store guldmedalje 🙂 sikke flotte ord at gå på ferie på – nyd det vi ses 🙂

  11/07/2012
 • Fedt, det vil jeg huske mig selv på når jeg søndag aften står og skræller 1 kg gulerødder til ugens madpakker. Jeg gnasker nemlig gerne de orange rødder i mig. Især her om sommeren, hvor de nærmest kan spises direkte fra jorden. Og her venter ferien først et par uger ude i fremtiden, så jeg kan godt nå at indtage gnaske lidt flere i mig.

  Endnu engang god ferie til dig 🙂

  11/07/2012
 • Marie Rasmussen

  Håber du får en fantastisk ferie, med masser af gulerødder og lækker læsestof !!
  Pas godt på dig selv og på glædelige gensyn 😉
  (Hvert et pænt ord der er skrevet om dig Anette er 100% fortjent!)

  11/07/2012
 • Anette W

  Rigtig god gulerodsferie :O))

  11/07/2012
 • Sus

  Ha’ en dejlig ferie❤

  11/07/2012
 • Ann-Marie

  Velfortjente ord :O) Rigtig god ferie. Glæder mig til du vender tilbage :O)

  11/07/2012
 • Kirsten V Nielsen

  Jeg er helt enig med Katja Maria Salomonsen og alle de rosende ord fra mine medlæsere. Rosen er bestemt fortjent !
  Rigtig god ferie til dig og din familie.
  Ser frem til at følge med igen når du er tilbage 🙂
  Stor hilsen,
  Kirsten

  11/07/2012
 • Charlotte

  Du kan med sindsro blære dig – du er i din fulde ret (kan du hilse at sige til pre-pubben) :O)
  Ha’ en fab ferie!

  11/07/2012
 • Pia Randlev Poulsen

  “Sådan BT”, hvis troværdighed er vokset gevaldigt efter at have læst om dig. Jeg ser også frem til når du dagligt deler ud af tips og god stemning. Rigtig god ferie!

  11/07/2012
 • Jo

  Skøn ferie Anette! Jeg er sikker på det vil kaste masser af inspiration af sig…så vi andre kan nyde godt af dine fine skriverier : )

  Hende Katja Maria…hun siger ihvertfald ikke noget hun ikke mener og hvor har hun ret!

  KH fra Jo

  P.s.Jeg vil fremover spise mange flere gulerødder : )

  11/07/2012
 • Ditte H.

  Også rigtig god ferie til dig, Anette! Vil savne dine Daglige indlæg …. Men må så glæde mig over, at når jeg kommer fra ferie, så er du på igen!! Glæder mig til næste halvår med dig 🙂

  11/07/2012
 • Mand, så går du på ferie lige når jeg er kommet hjem fra min første 😉 Kan jeg lige holde til det? JA.

  “Heldigvis” er jeg bagud med dine dejlige blogposts, så der er nok lidt at læse op på!

  Ha en fantastisk ferie og nyd det nu.

  xx Regitze

  11/07/2012
 • Rigtig god ferie søde Anette 🙂
  Jeg er lige vendt hjem for en kort bemærkning, inden turen går til Odense i morgen.

  11/07/2012
 • Joan

  Rigtig god ferie og tillykke med BT-ordene. Håber ikke jeg får for mange abstinenser inden du returnerer:O)

  11/07/2012
 • Lene

  Tillykke AP med de dejlige ord. Men hun siger nu ikke noget jeg ikke altid har vidst!!! For dejlig det er du jo! ;O)

  11/07/2012
 • Dorte Daugaard

  Åh ja, hun har jo netop sat ord på det – det smukke er jo, at beautyspace.dk ikke kun handler om ydre skønhed – og at du formidler i øjenhøjde, så man aldrig er bange for at lyde dum og spørge løs 🙂
  Well said!
  Tillykke med de fine ord!

  11/07/2012
 • Anette J

  Tillykke med de fine ord i BT. De er velfortjent.
  Og er også gulrodssaft-fan – er ikke veludstyret med køkkenmaskiner, så jeg køber den i en helsekostbix. Fandt forleden én med mælkesyrebaktier i, så man får hele tre ting: god smag, noget til huden og noget godt til maven.
  God ferie!

  11/07/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Dorte og Con9 – 1000 tak, der er lagt link ud nu i blogposten. Rigtig god ferie til jer også.

  @ LisaLise – du har helt ret, og som jeg skriver, bør det absolut være med måde 😉

  Stor hilsen Anette

  11/07/2012
 • P.S. Got it – og jeg kan kun give hende helt og aldeles ret! 😉

  http://www.bt.dk/mode-skoenhed/juli-favoritter-fra-forfaengelighedens-hoejborg

  11/07/2012
 • I mine unge dage arbejdede jeg i en helsebutik, hvor jeg bemandede deres ‘saft-bar’ med friskpressede grønsagssjuicer. En af de faste kunder var en mand der altid bestilte en American Size mega stor glas gulerødssaft. Hans hud VAR ganske gul og det så lidt uhyggeligt ud. Man kan faktisk overdriv med gulerødssaften (som ellers smager dejlig når man blander med bladsellerisaft).

  11/07/2012
 • Åh ja, friskpresset gulerodsjuice er bare så lækkert! Kunne drikke det dagen lang, hvis ikke det var for det efterfølgende, trælse rengøringsarbejde af juicepresseren. Mht. pre-teenage-ungt bagland er der næppe nogen bedre end arvingerne til at konfrontere os med.. os selv. 🙂 Men pral eller ej så kunne jeg, ligesom Dorte Daugaard, også godt tænke mig at høre, hvad hende Oprah-Midler-Salomonsen skriver om vores Anette! Ha’ en rigtig dejlig ferie!! 😉

  11/07/2012
 • Dorte Daugaard

  Men hvad sagde hun da af dejlige ting! Blær dig lige lidt over for os – det er ok, vi ved jo godt, hvor fab du og din blog er 🙂 måske hun har nogle ord og vendinger, vi ikke har afprøvet 🙂
  Gulerødder er dejlige 🙂
  Rigtig god ferie!

  11/07/2012