fbpx

FLOT HUD for free

Da Andrea Elisabeth Rudolph sidste år gæstebloggede på Beautyspace fik damen ikke så få fan-kommentarer fra jer med ihh, ahh og åhh. Derfor var jeg ikke sen til at lægge mig på briksen, nu hvor hun – faktisk i dag – lancerer egen ansigtsbehandling. Og nej, det er ikke noget med bare rens, peeling og maske-vente-ligge-lang-tid. Det er halvanden times nonstop ansigtsmassage med brug af ansigtszone-terapi, kranio sakral-massage, kinesiske greb,træk-vejret-ordentligt-tips og udglattende stræk og tryk. For er der to gratis tricks, som gør en synlig forskel på din hud NU, er det ansigtsmassage og det at få pulsen op (løb, bare løb og du vil se løjer). Her får du et glimt af Andrea herself på briksen:

Og her få du DIY-teknikken kvit og frit fra ophavskvinden bag behandlingen. Hvis du vil have andre til at gøre arbejdet for dig, koster 90 minutter in heaven 995 kr.

NB: Hvordan behandlingen så var? Jeg blev ikke mig selv før dagen efter. Salig og som pakket ind i vat kan jeg stadig genkalde den gode fornemmelse, når jeg (næsten) hver aften får lavet 1 minuts ansigtsmassage. Modsat børn bliver vi som voksne mere forkrampede i ansigterne, og hvem vil have et surt og indsnøret gammelt ansigt? HUSK at du kan bruge de fleste planteolier – det behøver ikke at være den dyre.

14/08/2011
Måske er det dig, der skal prøve?
16/08/2011
Få kål på de forbistrede porer

Kommentarer

 • Henriette Odderskov

  Ansigtsmassage kan virkeligt betale sig!
  Jeg er uddannet i ALT (AnsigtsLøftningsTeknik) og har i de sidste 10 år lavet ansigtsmassage på mig selv.
  Ansigttrækkene er ikke så markerede og ansigtet virker mere “blødt” – det afhjælpeer muskelspændinger, som giver markerede ansigttræk og dybe linier.
  Mimikrynket sidder selvfølgeligt i hudvævet, men kommer også af spændt muskulatur så hvis man skal have fuld effekt af hudplejeprodukter er massage vejen frem.
  Jeg har investeret i en Novafon – et massageapparat som arbejder med lydbølger og løsner muskulatur + øger blodgennemstrømning – der er synlig forskel før og efter behandling. Noget af det bedste jeg har gjort for mit ansigt.

  16/08/2011
 • Karen Sophie

  Det SKAL jeg prøve – ser skønt ud og fedt at det jo faktisk giver helt naturlig mening!

  16/08/2011
 • Sanna

  Åh, hvor ser det skønt ud og med et af Danmarks smukkeste ansigter som bevis, tør man da ikke længere bare bevidstløst og rutinemæssigt påføre sine smørerier. Andrea, jeg har endnu tilgode, at prøve dine produkter, men mon ikke der skal gøres noget ved det, næste gang jeg besøger min gode Hair by Nature i Roskilde? Jeg tror det!

  15/08/2011
 • Kamilla

  Åh det er så ærgerligt at dine produkter ikke forhandles i Vejleområdet. Jeg kunne godt anbefale MyBeauty i Hedensted – helt fantastisk godt sted med god atmosfære og høj kvalitet. Det ville være skønt hvis du ville vælge dette sted ud som forhandlersted.

  15/08/2011
 • Lene

  Hvor er det altså genialt med disse videoer på bloggen, Anette. Det næste må blive at man rent faktisk kan sende massage ud gennem cyberspace;O)Man får i hvert fald lyst til en ordenlig omgang efter at have set dette!

  15/08/2011
 • Hvor er det vidunderligt med så mange søde ord og varme modtagelse af vores nyeste “produkt”. Tak, det gør mig oprigtig glad! 🙂
  Og til dig Dorthe, tak for de gode tips om klinikker, de er hermed noteret til ønskesedlen…og nej de forhandler ikke Rudolph Care…endnu men det kunne de måske komme til i fremtiden 🙂

  15/08/2011
 • Joan

  Åh ja det er skønne produkter! Er lige løbet tør og skal bare have fat i det igen NU.

  15/08/2011
 • Pia

  Jamen jeg kan jo slet ikke lade være med at arbejde med mens hun viser øvelserne på videoen! Åh det håber jeg kunne gøre til en vane! Tak for tips!

  15/08/2011
 • Anette J

  Tak for de gode videoer. Jeg ville ønske, at jeg var med i den øverste, men synes at det er skønt med DIY videoen nederst!

  15/08/2011
 • Jette

  Jeg er også vild med Rudolph care – ren luksus!! Ansigtsmassage er det næst bedste efter fodmassage :o).

  15/08/2011
 • Nipuni Julie

  Jeg har intet negativt at sige om Andrea og slet heller ikke produkterne.
  Jeg bruger facial oil, bodyoil & make-up fjerneren fra RudolphCare og jeg skifter ikke! Det er de bedste produkter der er på markedet lige pt. (hvertfald til min hud). Aldrig har jeg haft så strålende og sund en hud. Jeg har kun positive ting at sige om Frk. Rudolph.
  Og hold nu op hvor bliver man saglig, bare ved at se det lille videoklip med Andrea på briksen. Wish it was me!

  15/08/2011
 • Dorthe

  Tak for info, Andrea. Og tak fordi du beriger os med dine skønne produkter. 🙂
  Tja, hvis du var på udkig efter en lækker klinik i Aalborg ville jeg fx anbefale House of Welness i Reberbansgade eller Avantgarde Hudplejeklinik i Brandstrupsgade, selvom jeg ved de ikke forhandler dine produkter.

  15/08/2011
 • Hej Dorthe
  Det nordligste man kan få gravidbehandlingen på nuværende tidspunkt er i Randers hos Maria F, men der kommer hele tiden flere behandlere på, så det er bare at holde øje med vores hjemmeside http://www.rudolphcare.dk Hvis du kender og kan anbefale en lækker klinik i nærheden af dig så sig endeligt til 🙂
  Kh. Andrea

  15/08/2011
 • Dorthe

  Gud hvor lyder det lækkert og skønne videoer! Kan du mon informere om, hvorvidt denne behandling er mulig at få i (Nord)jylland?
  Og tak for tippet om ansigtsmassage, det har jeg egentlig aldrig selv tænkt på at gøre..

  15/08/2011
 • Skal helt klart prøve at give massage i aften under hudeplejerutinen! 🙂 Har lige prøvet en enkelt gang..og man kan mærke blodet komme rundt i ansigtet bagefter;) Men der er nu noget luksus over at få massagen sammen med en god ansigtsbehandling
  🙂

  15/08/2011
 • Tak for dejlige tips! Man går straks igang!

  15/08/2011
 • Jess

  Åhh…hvor er det fedt med video’er!!

  15/08/2011
 • @Frederikke – SÅDAN skal det være. Action med samme. Godt med chefer der griner.
  @CharlotteK – troede ellers I havde brug for lyd, når I sælger huse?
  @Fru Thornholm – den gode Line siger, at man bare skal blive ved til man er varm i ansigtet, men det glemmer vi vist at få med på filmen.
  @Britt – kombien er vel god …med at man for penge kan få andre til at gøre arbejdet men selv må i gang, hvis man vil have det gratis.
  @Annette – enig. Faktisk beder jeg tit om at få skippet andre ting, så massagetiden kan øges.
  kh Anette

  15/08/2011
 • Ansigtsmassage er det BEDSTE! Og man kan gøre meget selv, som du siger Frederikke, så skal man bare lige ind i rutinen. Jeg gør det hver aften foran spejlet når jeg har børstet tænderne, og kan ikke lade vær´at trække på smilebåndet imens 🙂 Hvis du ønsker dig en professionel 90 minutters Rudolph Care behandling, kan du se, hvilke behandlingssteder der indtil videre tilbyder det på vores hjemmesiden http://www.rudolphcare.dk under fanebladet “forhandlere”.
  Kh. Andrea

  15/08/2011
 • Frederikke

  Haha, min chef ser på mig med et mærkeligt udtryk – jeg sidder og masserer mit ansigt, mens jeg stirrer på min skærm. Det føles skønt :o) Må have det med i rutinen, som godt kan trænge til en opgradering generelt.

  15/08/2011
 • CharlotteK

  Har desværre ikke nogen højtaler på min computer her på jobbet, så må vente til jeg kommer hjem – men synes det lyder rigtig dejligt med en ansigtsmassage. Har fået det et par gange og det har været super dejligt.

  15/08/2011
 • Ih, hvor ser det bare skønt ud!! Tror jeg må øve mig lidt, så jeg kan massere mit ansigt selv. -Tak for den gode DIY 🙂

  15/08/2011
 • Britt

  Hej Anette

  Tak for små fif, og så for free… nu er det op til den enkelte at huske dem.. det føltes faktisk fantastisk, sad lige og legede kongens efterfølger da jeg så videoen 😉

  15/08/2011
 • Annette

  Der er virkelig ikke noget bedre end ansigtsmassagen, når man får en ansigtsbehandling. Mmm!

  15/08/2011