fbpx

Flotte Lotte – og et par opløftende ansigtstricks

tandfeen

Jeg var på optagelse med hende her for nylig. Lotte hedder hun. Og ihhh hvor kan hun vende hoveder, hvis man går på gaden med hende. Makeup kan gøre noget, men vil altid blive overgået og slået af charmen, og det frk. Lotte kan, er, at hun hapser verden med sultne smil. For udover at flashe et ualmindelig hvidt og velskruet tandsæt (og nej, her er ingen snyd) går hun ombord i alt med den der imødekommende glæde. Og dét smitter altså – og kan lures på kilometers afstand.

SNUP TIPPET OG FIND ÉN FEJL: Der er to ting, hvis det ydre skal rundes: læg mærke til løftet i venstre halvdel af ansigtet, når det ene bryn bliver tegnet kraftigere op – for brynene her er for tynde. Men kan du også se, at det optegnede bryn faktisk peger for meget nedad og skulle være stoppet en anelse før (dér hvor det naturligt stopper på det andet bryn)? Når det gælder huden, ved jeg, at hun – Lotte – fugtmætter, fugtmætter, fugtmætter og aldrig slipper solcreme af syne…og se, dét får man ensartet hud af.

NB: Der er 48 timer til, Beautyspace tager hul på hr. Henriksens runde fødselsdag, så hæng på…

Makeup: Kenneth Adelhardt, foto: Jens Peter Engedal.

29/04/2011
Weekend-reklame
03/05/2011
Basic stuff og 24 timer til den store dag…

Kommentarer

 • Patrycja

  Hej Anette,

  Tak for tippet – det vil jeg prøve. 🙂

  06/05/2011
 • @Patrycja – al respekt. Jamen så vil jeg VARMT anbefale dig MAC’s Penultimate Brow Marker, som holder, men liiiige kræver lidt øvelse. Prøv i en MAC-stand, inden du køber (er i Magasin). kh Anette

  05/05/2011
 • Patrycja

  Hej Anette,

  Det var det, jeg frygtede du ville sige – jeg vil nemlig helst ikke have noget ammoniak eller andet superfarlig kemi i mig, da jeg stadig ammer. Ved du om der er en salon i Århus området, der bruger lidt mere skånsomme produkter?

  Kh.
  P

  05/05/2011
 • Patrycja

  Hej Anette,

  Kan du anbefale gode/holdbare brynprodukter? Jeg oplever, at min blyant (bruger mærket Borlind nu) tværer ud lige så snart jeg rører ved mine bryn, eller hvis jeg sveder en lille smule. Lidt ærgerligt da farven matcher perfekt min naturlig farve.

  K.H.
  P

  05/05/2011
 • @Tinna – åh kender ingen på Fyn. Kommer du forbi Kbh, så kig forbi complete me.
  @Maria V – styleren er fra Babyliss og Kenneth kalder det for et ‘stemmejern’. Lottes krøl er lavet ved kun at vikle om den ‘ene stang’…og på den måde få Laura Ashley krøl ;o)
  kh Anette

  03/05/2011
 • Iben Sandra Svensson

  Jeg er HELT VILD med hendes hårfarve. Gid, jeg kunne bære den. SUK.

  03/05/2011
 • Pia

  Hvor er det altså en superfed blog hvor du giver dig tid til at svare og enddu får Kenneth til her at svare også. Kan godt forstå du har mange læsere!!!

  02/05/2011
 • Dorte

  Super fede krøller – og sikke en flot farve.

  02/05/2011
 • Britt Rosted Sørensen

  Har flotte Lotte mon snydt med tandtråden?

  02/05/2011
 • Kære alle – vi laver en step-by-step guide, men jeg har brug for en model. Anyone? Det er en fordel, hvis du bor tæt på Kbh. (lige i denne sammenhæng, da ‘guiden’ vil blive optaget der). Send mig gerne en mail på open-mind@mail.dk
  Mange hilsner Anette

  02/05/2011
 • Sanna

  Hotte Lotte! Flot synliggjort, hvor meget rammen om øjet betyder! Er enig i, at den dropper liiige i overkanten i yderkanten :-)Lotte ser skøn ud og sikken et sæt tænder! Jeg selv er udstyret med nogle ynkelige bryn, der får hjælp af Jane Iredales fantastiske øjenskygger som jeg blander. Det hjælper.

  02/05/2011
 • Tinna

  Smukt….ufatteligt hvad det bryn da gør ved øjet ….måske man skulle overveje, at få farvet/tilpasset bryn snarest – godt tip på Fyn???

  02/05/2011
 • maria v

  dejlig detalje med brynets betydning for ansigtet – altså et flot bryn vel at mærke:) kan simpelthen slet ikke forstå at det kan “tegnes” så flot op, uden at se kunstigt ud. Jeg er meget interesseret i, at få et navn på krøljernet og en guide, ser meget effektivt ud. tak for en god blog, somholder mig opdateret:)

  02/05/2011
 • Jette

  Hvor er hun sprød og lækker!

  02/05/2011
 • Susanne Jensen

  Altså, jeg synes bryn er svære. Glæder mig hver gang der kommer tip, så jeg måske en dag lærer det 🙂

  02/05/2011
 • susanne

  Skønne Lotte 🙂
  Der skal egentlig ikke så meget til vel – lidt farve på brynene og Wupti så er man skønnere.
  Det er jo svært at hamle om med en skønhed som Lotte:) eller hvad

  02/05/2011
 • Girlfriend..

  Giiiirlfriend! You look damn HOT!

  02/05/2011
 • Hov Flotte Lotte! love it!

  02/05/2011
 • Det er sådan nogle smukt optegnede bryn!

  02/05/2011
 • birgitte linstow

  Vil rigtig gerne vide, hvordan man laver de flotte, flotte bryn, og hvilke produkter der er brugt 🙂

  02/05/2011
 • Kenneth Adelhardt

  Hej med jer. Det er mig, der har ” lavet ” Lotte og angående bryn er det vigtigt aldrig at overplukke. Lav tre punkter fra næseryggen og lige op (punkt1), Læg en blyant fra næseryggen gennem pupillen (punkt2). Læg en blyan fra næsefløjen til den yderste øjenkrog, hvor brynet skal gå til (punkt 3).
  Jeg kan desværre ikke se billedet af Lotte pga net-nedbrud – men jeg håber, det er svar nok. Kh Kenneth …som nok skal få lavet en skitse sammen med Anette, så det er lige til at copy paste.

  02/05/2011
 • Salli

  Ihh helt inspireret, tror jeg lige jeg må forbi Magasin/Mac og ha’ lidt lækkert til mine bryn – med mindre der er nogen der har et bedre produkt tip selvfølgelig – man er vel åben af sind 😀

  02/05/2011
 • Altså de bryn er super flotte– jeg var slet ikke klar over at man kunne tegne SÅ meget på uden at det så kunstigt ud… ‘Vi’ vil se MERE om hvordan man laver dem!! 🙂

  PS. Lotte ligner en man godt kunne blive bedste veninder med på et nanosekund.

  02/05/2011
 • Pia

  Flote bryn – men er det ikke atypisk at de får den der drejning nedad ude i tindingen? Skke en naturskøn kvinde!

  02/05/2011
 • Joan

  Tak for bryn-tip. Hvor gør det bare en stor forskel…

  02/05/2011
 • Lene

  Nøj hvor er hun smuk – på sådan en lækker pippi-måde. Naturlig og glad.

  02/05/2011
 • Line

  AHH JA, brynene ER vigtige. Jeg er selv brynfacist og det er KUN en tidligere kollega og undertegnede, der får lov til at røre mine bryn…. 😉
  Brynene er hermed rettet og farvet:-)
  Hav en dejlig mandag.

  02/05/2011
 • Smukke, smukke bryn!
  Hun er ret flot hende Lotte 😉

  02/05/2011
 • Enig med Mette – tænk at kunne blive “ordnet” hver morgen og se bare lidt bedre ud 🙂 god mandag!

  02/05/2011
 • Det var dog for vildt med de øjenbryn. Og sikke en flot pige der også kan bære et hår i en (efter min mening) lidt sindssyg farve. Ha’ en god uge 😉

  02/05/2011
 • Godmorgen, Anette,
  Nogle gange ville jeg gerne have sådan en kammerpige til rådighed hver morgen. Hun kunne finde det lækre tøj frem, børste mit hår 100 gange, krølle det og lægge en lækker makeup, som den på billederne. Beskedent ønske, synes jeg selv 😉
  Sad netop i går og blev enig med mig selv om at fikse øjenbryn i dag. Det gør en kæmpe forskel.

  Tusind tak for den lækre, lækre pakke. Neglelakken har da den skønneste farve 🙂
  Knus og god mandag,
  mette

  02/05/2011