UDSOLGT // Superhud – live i Aarhus

11868621_10155928863215258_1940678581_n

2. november: Sorry der er udsolgt, og jeg ved, mange har fået et nej. Vi kommer igen, gør vi.

SÅ er det på torsdag. Og jeg skriver SÅ med stort, fordi jeg lovede at råbe højt, så snart det sidste udsolgte Aarhus-arrangement ville komme igen. Det gør det nu – på torsdag den 5. november i Aarhus hos Arnold Busck. Der bliver delt ud af latter, tricks, og hvad der virker på huden. Fra nu af. Og det er gratis. Der er pakket lækre – og endda overraskende – goodiebags til dem, der vil have bogen med hjem. Jeg håber, vi ses. Nej, jeg håber vildt meget, at vi ses.

SNUP TIPPET: Ring på tlf. 60 37 04 90 for at sætte dig på en stol. Eller book online her. Det foregår fra kl. 18 den 5. november hos Arnold Busck i Ryesgade nummer 3, Aarhus og varer en time.

@beautyspace på INSTAGRAM

30/10/2015
Rul dig til Jennifer Anistons hud
02/11/2015
Helle Helles helle

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Winnie – Det kunne godt tænkes ;o)

  09/11/2015
 • Winnie

  Kommer samme event i Kbh ?

  08/11/2015
 • Marie Rasmussen

  @annemette … hørt!

  01/11/2015
 • Jeg kommer også, og så skal du skrive i mit eksemplar af ‘Superhud’ 🙂 Ses!

  31/10/2015
 • Lone H

  Ohhh yes er så klar. Glæder mig som et lille barn til juleaften.☺ Har sikret mig en plads. Godt at der er plads på ønskesedlen til jul.
  God weekend og må det snart blive torsdag….

  31/10/2015
 • @ Stinna – YES, du kommer hen og præsenterer dig, det må du love. Stor hilsen Anette

  31/10/2015
 • @ Maja – Den nye bog kommer desværre ikke i VIP-pakkerne, men du kan få den her: http://www.arnoldbusck.dk/boeger/medicin-sundhed-sygdom/saadan-faar-du-superhud ;o) Håber det går. Stor hilsen Anette

  31/10/2015
 • Jubii vi ses! 🙂

  31/10/2015
 • @Annemette – Du får et smækkys fra mig og et spørgsmål fra min mand, der vil vide, om jeg betaler dig under bordet. Spøg til side. Det er rørende med dit overskud, varme og anerkendelse – 1000 1000 tak.

  @Anne-Mette – Du er velkommen til at ringe og foreslå dem det ;o)

  @Ulla C – Odense ville være dejlig.

  Stor hilsen Anette

  31/10/2015
 • Annemette

  For mig er Anette Danmarks svar på Oprah Winfrey i forhold til troværdighed og viden. Jeg er med på, at Oprah breder sig over flere emner.

  Anette beskæftiger sig med hudpleje. DOG; bemærker jeg at både ved møde, foredrag samt i bogen (KØB den, hvis du ikke har den, giv’ den til de veninder, du elsker), fremstår Anette SÅ troværdig, veldokumenteret, og oprigtigt interesseret i emnet.

  (Det er ærgerligt, at Go’ Morgen Danmark på TV2 altid synes af skære Anette af, det ville være en gevinst for programmet og seerne, om de ville give Anette ordentlig taletid, så hellere en gæst mindre den morgen!

  Jeg bemærker mig, hvad Anette anbefaler og hvorfor, og jeg bemærker sandelig også, hvad Anette ikke kommenterer på eller anbefaler, i dette ligger også et mægtigt budskab.

  Jeg er sikker på, at diverse mærker står i kø med produkter, de gerne ser omtalt af Anette. Jeg er stolt, når en kvinde fremstår så loyal overfor sine holdninger og sin viden, TAK til Anette for at holde fast. Du taler, vi lytter. Vi stoler på dig.

  God weekend, kærlig hilsen Annemette

  31/10/2015
 • HeLene

  Jeg kunne skrevet held og lykke med arrangementet men jeg ved jo det er A W E S O M E -AWESOME!

  Så jeg siger i stedet: nyd det alle som får mulighed! Glæder mig at se indlægget og billederne efter! Woo Hoo Rock it again, Anette!

  31/10/2015
 • Anne-Mette

  Hej A .. Vi hat også Arnold Busck i Aalborg. Tror der vil være ligeså stor tilmelding i det Nordjtske, hvis du kom forbi ; o)

  31/10/2015
 • Maja

  Uh håber på en lækker bogpakke snart – til os der ikke har mulighed for at komme til Århus. Øv hvor ville jeg gerne med 🙂

  31/10/2015
 • Susie

  Jubiiiii vi ses:-)

  31/10/2015
 • justlove2ndhandbyleneb.

  Det lyder så skønt. smil Lene
  justlove2ndhandbyleneb @justlove2ndhand

  31/10/2015
 • Ulla Christiansen

  Øv øv du kommer ikke til Odense? Ellers måtte du gerne sælge mig din bog inkl goodiebag

  31/10/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.