Flotteste nude negle ever

Sådan lød én af de i alt 59 mails der kom, efter min Instagram-post på @beautyspace af billedet her. Det var jo den nude is, der var sjov! Men folk var ligeglade med isen og ville bare have opskriften på neglefarven, som er ét lag af denne her toppet med farven her. Derudover får du de 5 små action-punkter, der gør, at jeg aldrig (længere) har problemer med fingerspidserne:

 • Jeg holder fingrene fra neglene. Det vil sige bider og piller ikke i dem.
 • Jeg bruger negleolie to gange dagligt. I gode negleolier er molekylerne så små, at de kan gennemtrænge neglen og smidiggøre den, så flosseri og knæk ikke sker.
 • Jeg lægger aldrig neglelak umiddelbart efter et bad, hvor neglene har suget vand til sig.
 • Jeg forsegler altid enden af den fri negl med overlak.
 • I selskab med Ajaxvand bruger jeg konsekvent handsker, og jeg filer kun neglene i én retning. Ikke frem og tilbage.

SNUP TIPPET: Hvis der er noget, de fleste higer efter lige nu, så er det en anelse glød. Bare lidt. Hvordan og hvor meget kan du blive klogere på hos den gode Sara i dag.

Har du udfordringer på neglefronten?

13/04/2015
Trend: Træt af mikro, downsizing og spelt
15/04/2015
Undskyld!

Kommentarer

 • Anja

  Hej Anette,
  Smukkeste farve!! Hvor mange lag af lavishly loved bruger du?

  29/04/2015
 • Camilla W

  Hej igen. Jo, jeg affedter neglene først, og så lak og så toplak. Når jeg siger det ikke holder, betyder det at lakken flager af på neglespidsen. Det er jo stadig væk lak tilbage på neglen.;-) Og jeg ved at vand ikke er godt for lakkede negle, men det må vel være taget med i beregningen at man skal vaske fingre nogle gange i løbet af en dag.
  Jeg havde sådan håbet at det virkede, fordi neglelak er jo så skønt.

  17/04/2015
 • 1000 tak for gode indspark. Lige konkrete svar:

  @ Marie Emilie – Tippen af neglen helt yderst (altså modsat enden med neglebånd).

  @ Camilla – Først skal neglen affedtes (dvs. du må ikke ha’ creme eller andet på), så Vinylux og så venter du lidt og topper med Vinylux Top Coat. Er det det, der ikke virker?? Så skriv gerne igen.

  @ Susanne Petersen – Stor tak fordi du deler. Jeg er helt uenig mht. Solar Oil, som ligesom Heromes negleolie har så små oliemolekyler, at de trænger ned i neglen og smidiggør (det gør alm. olie ikke). Vinylux holder 6 dage for mig – ikke de 7, som de lover, men 6 ;o) Og den fil skal prøves.

  @ Karoline – Det tror jeg helt sikkert. Du kan se forhandlere på herome.dk og icgroup.dk

  @ Kiss Jacob – Billederne er lidt dårlige. Den rosa dækker og så giver næste lag den cremenude farve. I hvert fald på mig.

  @ Lene J – 1000 tak – og ja mht. hærderen.

  Stor hilsen Anette

  16/04/2015
 • Karoline L

  Tak @birgitte b ! 😀

  15/04/2015
 • Lene Jespersen

  Hun har jo fuldstændig ret, det er de flotteste Nude negle ever.. 🙂 Et godt tip er også, Herome’s neglehærder i 14 dage.

  15/04/2015
 • @Karoline – min Matas har olien, ellers har Magasin den, ved jeg…

  Jeg har langt igen med mine negle. De er stadig skidt, men nu forsøger jeg med B-vitamin og ser, om det kunne gøre det bedre.

  15/04/2015
 • Kiss Jacob

  Ajjjj Anette.

  Hvordan får du rosa + endnu mere rosa til at blive nude ??
  2+2=

  Lækker kage ellers 🙂

  14/04/2015
 • Karoline L

  Må prøve det med olien (mine knækker ekstremt efter neglelak)

  //K

  PS: jeg er typen der handler i fysiske butikker.. Ved du om olien kan fås i nogle af de almindelige?? (Sephora, Matas, illum)

  Kram

  14/04/2015
 • Cecilia

  Nu må jeg til at være konsekvent, for jeg er ikke god nok til at bruge negleolie hver dag. Mine neglebånd ser ikke kønne ud, da jeg har svært ved at holde fingrene fra dem, så jeg må altså i gang med den olie!

  14/04/2015
 • Jeg må sige, at jeg er kommet efter det på neglefronten trods stor lak-afhængighed. Et godt lag neglebåndscreme masseres ind i neglebåndene hver aften inden sengetid. Jeg bruger mængder håndcreme. Og neglebåndsolien bliver også brugt flittigt. Det gør altså en forskel. Men man skal være konsekvent! I ny og næ dur altså ikke 😉

  14/04/2015
 • Susanne Petersen

  CND negleolie er stort set kun almindelig mandelolie med en anelse jojoba olie. Det er således en utrolig dyr måde at købe mandelolie på. Og min erfaring er at almindelig mandelole fra Matas er mindst lige så god. Eller hvad syntes du Anette?
  @Camilla – lige mine ord. Syntes slet ikke det holder hvad de lover. Men jeg synes at når jeg, eksempelvis skal bruge tre lag nude, så efter de to får de en god topcoat , sidste lag lak og endnu et lag topcoat (Seche V. er min favorit og O.P.I. Matte topcoat – de tørrer lynhurtigt) – så holder lakken generelt bedre – og det uanset mærket. Så lige en ting mere – Glasfil!! (O.P.I s er fantastisk) Det er simpelthen guds gave til kvinden!! Og jeg kan heller ikke lade være med at sige at siden jeg begyndte med “Silica plus, er mine negle blevet meget stærkere, men det tager jo lidt tid inden det virker. 🙂

  14/04/2015
 • Pernille Sparsø

  Tak fordi du deler

  14/04/2015
 • Pernille Sparsø

  Ha ha elsker din humor Anette

  14/04/2015
 • camilla

  Jeg har lige et spm til Vinylux. Jeg har hørt så meget godt om den, men kan slet ikke forstå det når jeg nu har prøvet den. Jeg har både lak og overlak i CND og det holder ikke engang en dag. En ting er at den ikke holder de 7 dage de lover, men et enkelt døgn kunne man måske håbe på.
  Er dine erfaringer med den god? Og er det noget specielt man skal gøre for at få den til at holde?
  Har også prøvet Depends nye 7 dages system, som er en smule bedre, men ikke meget. Findes der noget neglelak/overlak der holder ok?
  Kh Camilla.

  14/04/2015
 • Marie Emilie

  Smuk farve! Hvad menes der med punkt nr.4?:)

  14/04/2015
 • Pkt 1 skal jeg klart blive bedre til, især hvis jeg ser en spændende film. Pkt 4 skal prøves, det har jeg aldrig tænkt over. 🙂

  14/04/2015
 • @ Salli – Det er jo det, du har. Ja for pokker. Negleolie skal på uanset hvad. Massér den ind hvor neglebåndene er og også øverst lige under den fri negl.

  @ Marie-Louse, jeg synes både CND’s negleolie og Heromes er fine.

  @ Tina N – ;o)

  Stor hilsen Anette

  14/04/2015
 • Salli

  hæ hæ den kage har jeg spist 😉

  Hjælper det at putte negleolie på selvom man har neglelak på ?

  Kram til dig

  14/04/2015
 • Marie-Louise jønsson

  Hej Anette
  Den negleolie dit link henviser til fra Herime. Nu har jeg hørt så meget godt om den negleolie fra CND så nu er mit spørgsmål til dig hvilken en du vil anbefale; den fra Herome eller den fra CND. Og tusind tak for en skøn blog 🙂 ml

  14/04/2015
 • Fedt Anette:-)
  Tak fordi du også udbreder de super gode tips om altid at have fine negle….

  14/04/2015