fbpx

Folk gispede efter vejret

modeuge15a

I hvert fald gik der et hviskende sus gennem backstage-teltet, da et af modeugens store navne, danske Josephine Skriver, satte sig i stolen hos designer Freja Dalsjö. Som en ung Annette Bening lookalike (der har tæt på en million følgere på Instagram) passede hun perfekt til det smukt oppustede Pamela Anderson-90’-look. Alt skulle være større: hår, læber og vipper. Vejen til større læber gik via concealer, hvor MAC’s chefmakeup-artist Rikke Dengsø duppede ekstra lys concealer rundt om munden, for på den måde at få læberne til at poppe mere frem. Og så har læbeblyanten stort comeback (indtil nu har det kun været en sniger), og hos Dalsjö skulle den være mørkere end læbestiften. Vipperne blev pudret større. Jamen har du hørt om det før? Først mascara, så læssevis af pudder og så mascara igen – en særlig mascarabørste (MAC’s nummer 205) kan så hjælpe med at frisere på plads. Meget effektfuldt. Meget besværligt.

Håret var stort og først krøllet op på XXX-L spoler, for derefter at blive holdt på plads af store mængder lak. Mesterfrisør Marianne Jensen stod bag – også hos Stasia med killercurls, som du kan se på @mariannejensenhair.

FØLG MED PÅ @beautyspace i dag, hvis du har tid og lyst. Nicci Welsh kommer nemlig på besøg med backstage nyt fra modeugen.

05/08/2015
To gratis anbefalinger
06/08/2015
Fremtidens smokey eyes

Kommentarer

 • @HeLene og @Pernille – Dejligt at I kigger med. Tak for det.

  Stor hilsen Anette

  07/08/2015
 • HeLene

  Hvor er hun smuk, josephine!

  06/08/2015
 • Pernille Sparsø

  Tak for et sjovt indkik backstage 😉
  Den med pudder på vipperne har jeg sjovt nok hørt for mange år siden. Kan da bare ikke huske i hvilken sammenhæng …:-)

  06/08/2015
 • @ Sanne – Den var i hvert fald effektiv og praktisk for de prof artister i går, kunne jeg se. Den er fra MAC og hører til deres pro redskaber, som måske/måske ikke kan købes i deres pro shop i Kbh. Stor hilsen Anette

  06/08/2015
 • Den der læbestiftsboks, den ser smart ud. Ved du hvor den kommer fra? Eller er det bare en vandfarveæske som er tømt? 🙂

  06/08/2015