For huds skyld

Kira Bjørnestad mindede om i en blog-kommentar, at jeg jo havde lagt Pukka-breve på Instagram uden at følge op på Beautyspace med hvad, hvor meget og hvordan. Det handler om hud-gode morgen-smoothies, der i mæthed kan holde til frokost. Blandt min favoritter er denne her, og spørg ikke til de præcise mængder af sojamælk og granatæblejuice. Jeg sjusser mig frem til at få blenderen fyldt cirka kvart op, så der bliver til to personer:

Sojamælk, granatæblejuice, proteinpulver (to spiseskefulde), et æble, en frossen banan, en avokado, lakridspulver (2 teskefulde), fiskeolie (4 spiseskefulde) og hampefrøolie (en teskefuld) – tilsat ugens favoritdrys: Fibre Plus.

SNUP TIPPET: Jeg ved godt, at tilskud aldrig må erstatte den ægte vare. Men jeg kan ikke slippe de små Pukka-breve, fordi de spicer både smoothies (og samvittighed) op. I Fibre Plus drysset, som egentlig er tiltænkt et glas vand, er der husk- og hørfrø, kanelbark, lakridsrod, kakaobønner og rød elmebark.

NB: Der er en anden opskrift på vej med tofu, skyr og Pukkas Green Cleanse. Men først er det ved at være tid til den Maren-konkurrence, jeg har skyldt i 100 år plus et par andre overraskelser. Hov, fik jeg spurgt, om du vil se Ole Henriksens hud-tilskud?

Du finder bloggen på Instagram under @Beautyspace og på Bloglovin’ her, hvor det er let at følge alle sine favoritblogs.

08/04/2013
Kindben på dåse
10/04/2013
Lipgloss mod dårlig ånde

Kommentarer

 • Maj-Britt

  JAAA gerne hud- tilskuds- fif fra Ole:-)!
  Og apropos fiskeolie og de andre essentielle fedtsyrer- det er cellefedt og ikke dellefedt- kroppen omsætter det og bruger det til bla hormonproduktion, hjernen, signalstoffer, hud etc. Man tager primært på af de fedststoffer, der ikke indgår i vigtige processer. Sukker og hurtige kulhydrater der ikke forbrændes omdannes til fedt og LAGRES;-)…. Må være “fedt” med personlige fif fra Niels Ehler! 🙂

  14/04/2013
 • Tenna Tulstrup

  Ja tak 🙂

  12/04/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Amalie H – for mig spicer de min smoothie op med ekstra fibre, som er gode for fordøjelsen (som også kan ses smukt i huden). Stor hilsen Anette

  11/04/2013
 • Jeg kendte slet ikke disse, men det er da bestemt et lille besøg værd. Hvad er det præcist, den gør ved huden? Bare for at høre, om man ikke ikke kan leve uden som jeg næsten er overbevist om er tilfældet, selvom jeg synes, at jeg får forskellige vitaminer osv. gennem min kost.

  10/04/2013
 • Mai-Britt

  Lyder rigtig lækkert. Det skal være den næste jeg prøver at lave!

  10/04/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Kira B – ja, det er mit testpanel, men det køres af Kiehl’s. Du kan følge kommentarerne her http://www.facebook.com/KiehlsDanmark?fref=ts – og CC (Clinique) havde jeg tænkt at lægge på bloggen meget meget snart.

  Stor hilsen og tak fordi du stalker…det tager jeg kun varmt til mig.
  Anette

  10/04/2013
 • Kira Bjørnestad

  Ej Anette nu har jeg stalket dig på instagram igen!!! Kan se at der er et testpanel igen med en BB fra Kiels der har en SPF på 50!!!! Er det dit testpanel eller lad mig sige det på en anden måde – kommer det på bloggen?
  Er nemlig på jagt efter en ny med høj solfaktor…
  Så også at du snakkede om
  Clinique og deres nye generation af BB som hedder CC…?
  Skal nok væbne mig med tålmodigheden, men det er svært!!!

  09/04/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jane – der bliver åbnet op for brevene i dag her: http://www.naturesource.dk/pukka-m-11.html

  @ Tanja – i hvert fald er der jo antioxidanter i.

  @ Kira – denne her smager SÅ godt, I promise.

  @ Mette G – jeg forstå godt, hvad du mener. Men det er hurtigt, hvis tingene er købt ind og står fremme. Det var Green Cleanse, jeg havde med på TV (den Lisbeth Ø bedst kunne li’ i en smoothie ;o)

  @ Alexandra og Sassie – tak og coming up mht. Ole H.

  @ Susanne Bruun – jeg har rettet til 4 spiseskefulde fiskeolie, som svarer til 1/2 dl. Det er jo så kun 2 SS pr. person. Og ja, lakridspulver for smagen alene.

  @ Anette j – faktisk er det jo kun nødvendigt med fiskeolien, men jeg er glad for olier og Niels Ehler (omega-ekspert) har garanteret mig, at der ikke kan overdoseres. Jeg lover denne her smoothie smager godt.

  @ Ann-Marie – jeg tror nu ikke, du vil blive skuffet.

  @ Rie – åh ja, vi har jo lakridselskere på bloggen. Herligt.

  @ Heidi – det er kun 2 spiseskefulde pr. person…husk på, jeg har set dig til sidste foredrag. Og du KAN tåle det!

  Stor hilsen Anette

  09/04/2013
 • Heidi

  Den ville kunne holde mig mæt længe… hmmm ved heller ikke om min nye favorit – kruska grød – med blåbær og sommetider granatæble, bliver udskiftet, men prøves det skal det da! Tror også jeg nøjes med lidt mindre fiskeolie, skal passe på vægten…

  09/04/2013
 • Rie

  Mmmmmmh og så er der lakrids i <3
  Det må afprøves i weekenden. Tak for tippet Anette

  09/04/2013
 • Ann-Marie

  jeg tror jeg får svært ved at sætte min mund til det, men kunne være jeg skulle prøve:O) Smager det af lakrids??

  09/04/2013
 • Anette J

  Øj – det er svært at forestille sig, hvordan den smoothie smager. Opskriften giver i hvert fald inspiration til at prøve nye ingredienser.
  Og et spørgsmål: du tager langt mere fiskeolie end hampe/hørfrøolie. En skefuld af den sidste er nok pr. dag?

  09/04/2013
 • susanne Bruun

  Skønne tips…Jeg udskifter nok ikke lige havregryn foreløbig – men er på fiskeolie og Ole henriksen foretrukne planteolie.(Anette – respekt for ½ dl fiskeolie – det kommer jeg ikke op på
  Jeg er på husk hver dag..men tror jeg udskifter det med pukka fremover.
  Hvorfor lakridspulver ? – for smagens skyld eller ?

  09/04/2013
 • sassia

  jaaaa vi vil gerne se ole henriksens hud tilskud 🙂

  09/04/2013
 • Alexandra

  Ej en god ide! Dem må jeg få fat i! 🙂

  09/04/2013
 • MetteG.

  Det virker jo så godt – det der med at samle en mase sunde sager i naturlige produkter – men jeg må indrømme, at det også er lidt for omstændigt for mig. Der er lidt for mange ingredienser til at det bliver til noget. Men jeg er lidt hug på at prøve pukka-brevene så dem må jeg se efter.

  Var det ikke dem du serverede i Go’Morgen Danmark?

  09/04/2013
 • Kira Bjørnestad

  Det skal så meget prøves i en skovbærs-smoothie!!!! Elsker pukka te’er de er så lækre og smager fantastisk. Har brugt grønte-pulver i en årrække (for at holde forkølelse fra døren), men tænker at dette kunne være et glimdrende alternativ til sommer månederne!!!!

  09/04/2013
 • Mmm det er hudkærlighed! Jeg får næsten altid en håndfuld blåbær i min gomorgensmoothie, da en klog herre har fortalt at de søde blå bær hjælper med at stabilisere kollagenet i huden.
  Tak for inspirationen!

  09/04/2013
 • Lyder lækkert, men hvor køber man de Pukka-breve ?

  09/04/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.