For mig løftede taget sig – og det sker igen i Kbh den 4. juni

BeautyspaceLIVE Aarhus i aftes: Luften var tæt på 25 grader, smilene store og appetitten enorm på både de hudkloge ord (hvem skulle have vidst, at hudlægen anbefaler fiskefoder i jagten på et flottere betræk), de spøjse beauty-trends…lige fra det smarte umoderne til brynenes nye, iøjnefaldende redning. Og så var der den makeup-gale Kenneth. Sig ikke, I ikke var advaret. Manden er en ligelig blanding af farvelademester, standupper og støttepædagog – og i morgen vil hans ’pift-dig-frisk-med-concealer-men-på-de-rigtige-steder’ tips lande på bloggen.

Der var fuldt hus på Skyderiet – og 1000 tak for det. Jeg føler mig også fyldt op. På den gode måde, klogere på de mange spørgsmål og inspireret af den aktive pingpong – hjulpet af den bedste lakridshygge (som hudlægen jo faktisk også var inde på…dog nok i anden sammenhæng). Foranlediget af i aftes bliver der to emner, vi skal dykke dybere ned i på face fitness-fronten: elektrisk stimulationsbehandling af ansigtsmuskler og DIY-hjemmekombi-behandlinger med hudpleje og gadgets.

VIL DU du også have de skønhedstrends, den hudpleje og makeup, der sparker døre op – ja, så er Aarhus desværre ovre, men København – here we come – den 4. juni. På det fabelagtige STAY CPH i Sky Loungen med ekstraekstra højt til loftet. Lige her.

GRATIS FIF i skønhedsafdelingen og kompliment-magneter direkte i din indbakke får du her, hvis du er ny på bloggen.

23/05/2012
Høj med høj på
24/05/2012
Her er produktet, han ville tage med på en øde ø

Kommentarer

 • Tillykke med et succesarrangement – det kunne jo hellr ikke blive til andet med det stjernehold og så Fruen selv – vel? 🙂

  25/05/2012
 • Åh hvor ser et SKØØNT ud ;D

  25/05/2012
 • Natalie

  Anette, jeg så apparaterne hos Sephora for nogle år siden, og nu er de nået til Danmark – de kan f.eks. købes hos Elgiganten.

  Her er et link til hjemmesiden: http://www.silkn.com/

  24/05/2012
 • Jamen jeg stod da kl. 23.15 og øvede mig på øjenskygger og stor røv, lille røv! Det var fantastisk. NU har jeg endelig knækket koden til min øjenform – det var sølle 2 mm. længere op på øjenlåget, der gjorde forskellen. Hurra for Kenneth – OG for resten af aftenen og dig ikke mindst. Super dejlig aften 🙂

  24/05/2012
 • Skønne billeder, der oser af, at I har haft en fantastisk aften. Næste gang vil jeg også med!

  24/05/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  What to say andet end tak – og lige over. Lakridsforgiftning eller ej ( i hvert fald så en skøn en af slagsen ).

  Stor hilsen Anette

  24/05/2012
 • Susanne

  Fantastisk , jeg glæder mig til København

  24/05/2012
 • Mona

  Hej Anette.

  Jeg er ny på bloggen og kendte ikke til den før jeg af min svigermor fik billetten til dit arrangement. Jeg vil gerne sige tusind tak for en rigtig god aften. Jeg havde egentlig tænkt at 1000 kr (kunne jo se på billetten hvad den havde kostet:)) var mange penge (jeg er på SU). Men hold da op – det synes jeg ikke længere. Gik derfra med masser af inspiration, god fornemmelse i maven og en meget dejlig pose i hånden! Det er ikke meget luksus min SU tillader mig – men nu føler jeg mig meget forkælet. Så tak til svigermor også….
  Kærlig hilsen Mona (som nu vil være fast læser:))

  24/05/2012
 • Heidi

  Åh tusind tak for den fede fede aften! Skønne mennesker, god stemning, inspiration og brugbare tricks. Og den goddiebag er et kapitel for sig selv. Man fatter ikke at man kan alt det i et hug! GLÆD JER CPH!!!!

  24/05/2012
 • Lene

  Ja vi er nok nogen der godt kunne ha’ fået lakridsforgiftning den aften:O)
  Tak for en fantastisk aften! Jeg fik en koboltblå negl – som mange hele dagen i går kommenterede på. Tror det koboltblå bliver et hit, AP!

  24/05/2012
 • Kære Ragga – me too. Stor hilsen Anette

  24/05/2012
 • Ihh, nu glæder jeg mig endnu mere til den 4. juni. Vi ses…

  24/05/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Kiss – ha,ha, det er jo bare et pletskud, der viser at vi kom rundt om meget, og du har jo ALLES øjne på dig. Dét giver stram mund…

  @ Natalie – jeg har desværre ingen erfaring med Silk’n. Hvor er du selv blevet inspireret?

  @ Annette – jamen selvfølgelig. BS Live er jo også noget ekstraekstra – bloggen er dér vi kan ses i hverdagen. Kan se, at du stornyder dit nye live.

  @ Marie – du har ret. De var nogle smuksakker.

  @ Sarah O – ha.ha og uha pas på med den stor r*v/lille r*v, men jeg vil hilse Kenneth og sige, at den gik rent ind.

  @ Nanna – SÅ dejligt du var med igen. Du så ud til at have det rigtig godt!

  Mange hilsner Anette

  24/05/2012
 • Det var nemlig bare en fantastisk aften – intet mindre! Jeg var helt høj da jeg gik hjem 🙂 Fyldt med gode råd, kloge ord, godt humør og alskens lækkerier. Tusind tak Anette. Du har gjort det igen 🙂

  23/05/2012
 • Sarah Olsen

  Tusind tak for en fantastisk aften! Super gode – og ærlige – tips og tricks. Jeg gik også derfra fyldt med energi og glædede mig til de omvendte syvtaller i kolde farver her til morgen.

  Stor røv – lille røv, stor røv – lille røv..

  23/05/2012
 • Marie Rasmussen

  I har haft en fantastisk aften, ingen tvivl om det. Sikke nogle dejlige billede af mange dejlige og meget smukke beautyspace fans
  🙂

  23/05/2012
 • Ih, hvor er jeg misundelig. Men med en lillebaby på kun 2 måneder, må jeg desværre melde pas 🙁

  23/05/2012
 • Natalie

  Hej Anette,

  Jeg kunne godt tænke mig at høre, om du har stiftet bekendtskab med laser-hårfjerningsapparaterne fra det amerikanske firma Silk’n? Jeg synes ikke, at det har været til at opdrive noget omtale i den danske presse om apparaterne. Hvis du kender til dem, vil jeg meget gerne høre om dine erfaringer.

  23/05/2012
 • Kiss Jacob

  Dejlig dejlig aften – kan man se på min stramme mund på billedet 🙂
  Det er altid inspirerende at være sammen med dig Anette… Glæder mig til næste gang!!

  23/05/2012
 • @ Lita – dejligt at se dit glade, smukke ansigt igen.

  @ Anne – ja, den latex-historie går over i den farverige historie. Dejligt du var med.

  @ Lovisen – ja, han er næsten psykolog. Dejligt at hilse på dig IRL.

  Stor hilsen Anetet

  23/05/2012
 • lovisen

  1000 tak for en super aften. Skønne fif og store grin er slet ikke nogen dårlig combo…… Og fedt med en ikke frelst makeup artist, der siger det vigtigste er at vi selv føler os lækre, 80’er rouge eller ej 😉

  23/05/2012
 • Tak for en rigtig god aften. Det var interesant at høre hud-professorens svar på alle alle vores gode spørgsmål. Og Kenneths meget brugbare tips og tricks.
  Men et af højdepunkterne var da Kenneths historie om hans datter der klædte sig ud i latextøj… det var SÅ morsomt!
  Jeg gik derfra fuld af energi og gik hjem og lagde ansigtsmaske. Og her til morgen lagde jeg den fineste koboltblå øjenskygge:-)

  23/05/2012
 • Det var en fantastisk aften – TAK!

  23/05/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anne – tak skal du have!

  @ Charlotte K – dejligt at I nåede frem trods varme bilkøer.

  Stor hilsen Anette

  23/05/2012
 • CharlotteK

  Det var en fantastisk dejlig aften, med masser af skønne tips og tricks og endnu skønnere mennesker – tusind tak for en berigende oplevelse! Jeg glæder mig til at høre mere om face fitness….
  Og til dig der endnu ikke er tilmeldt men overvejer at deltage i KBH: go for it! Du fortryder bestemt ikke:-)

  23/05/2012
 • Anne

  Hvor dejligt at det var en succes 😀

  23/05/2012