fbpx

Forbilleder, klorvand og fed creme

Hvem har flot hud? ...her ses et udpluk af Jeres favoritter

Hvem har flot hud? ...her ses et udpluk af Jeres favoritter

Det er skøn viden – ofte af den underholdende slags – når I beriger mig og hinanden med lækre hud-forbilleder og tips til at få det flotte betræk. Udplukket her viser, hvad I mener, der skal til:

Forelskelse, godt humør, klorvand? (med henvisning til Lotte Friis’ ansigtshud), trofast renseri, nul røg, kærlig barbering (for mænd), vand, fede cremer…dyre som billige, usaltet kogt grønsagsvand, mineralpudder (fra i.d, Tromborg eller Jane Iredale), endnu mere kærlighed, primer under al makeup, æggeblommer (som ansigtsmaske), mandelolie fra Weleda, Night Repair fra Lauder, ansigtsolie fra Rudolph Care og lys skygge i øjenkrogen åbner øjet og skjuler en dårlig hud-dag, ansigtsmassage. Se alle tips i deres fulde længde her.

Blandt forbillederne var alt fra agent 007 til Livvagternes topchef:

Kate Winslet
Kate Blanchett
Meryl Streep
Ellen Hillingsø
Michelle Bellaiche
Andrea Elisabeth Rudolph
Juliette Binoche
Lotte Friis
Audrey Tautou
Sam Worthington
Daniel Craig
George Clooney
Susse Wold
Cecilie Frøkjær
Cecilie Stenspil
Delta Goodrem
Didder Rønlund
Kiera Knightley
Vickie Jo Ringgaard

SNUP TIPPET: Du kan stadig nå at deltage i kapløbet om de seks luksus-sæt lige her, hvor du blot skal lægge en kommentar under response. Sidste frist for at kaste dit lod i puljen er mandag den 11. januar kl. 20.00.

Vinder-sættet

Vinder-sættet

08/01/2010
Vind stjernehud
12/01/2010
Juhuuuu

Kommentarer

 • Hvor lægger jeg en kommentar hen som ikke lige handler om artiklerne? Kan man det?

  Spørger jeg, som bare lige ville fortælle mine medsøstre, at jeg just har fået lavet min FØRSTE Brazilian wax! Jeg tog mod til mig og fik en super super SUPER behandling hos Gitte i DollFace i Knabrostræde. Selvom jeg naturligvis følte mig totalt udleveret ved denne grænseoverskridende handling, så fik hun mig til at føle mig som en kvinde, der som det mest naturlige i verden får ‘sat sit hår’. Go fort it!

  15/01/2010
 • Charlotte

  Hej Anette,
  Har man mon dobbelt chance for gevinst hvis man skriver to gange:-):-)
  Jeg kom nemlig til at tænke på noget, som jeg selv gør, hvis jeg skal være god ved mig selv. Jeg fylder badekarret med varmt vand tilsat en af Vejlefjords lækre duftende olier og tænder stearinlys og æterisk duftlys. Så laver jeg mig en kop kaffe (ja, jeg er en kaffesøster), og hvis det skal være rigtig godt, bliver det til en hjemmelavet latte med skummetmælk. Så snupper jeg et ugeblad og ligger der i badet og damper lidt med kaffe og ugeblad – smadderhyggeligt:-). Når jeg så har fået dampet ansigtet godt og grundigt, tager jeg en maske på – enten den fra Vejlefjord eller noget andet. Nogle gange skrubber jeg også ansigtet før jeg kommer maske på. Når jeg så synes at vandet er ved at være lunkent og kaffen er drukket og ugebladet læst, ja så laver jeg en bodyscrub med Christian Dior bodyscrub, og så er den time gået:-)
  Vupti – så har man lige dejlig blød hud på kroppen og i ansigtet og en god kulør i kinderne oveni….uhmmmm…

  11/01/2010