fbpx

Fordelen ved at få besøg af mænd med særlige evner

untitled-1

I går arbejdede jeg sammen med ham her – blandt andet for at lægge sidste hånd på nogle vilde Beautyspace-overraskelser. Fordi manden er makeup-artist (prof, sød og en af landets bedste) og hårstylist, får han altid øje på ting med særlige evner på mit kontor (som jeg åbenbart har overset fidusen i). Føljetonen kommer, men vi bliver ved den gode herre, for en del søde bloglæsere har spurgt til håret på nederste foto, og det er under 1 minut-simpelt. Mr. K’s hurtige opskrift, som jeg klarer på egen hånd, lyder: 1) Hold den bageste, øverste hårlok væk. 2) Tag to underliggende baner hår (en af gangen) og toupér fra cirka midtpå og ned mod hovedbundet ved at rede modsat – en almindelig børste fungerer fint. 3) Spray lidt lak på det der nu ligner et par uregerlige fuglereder og kast så lokken (du holdt væk) tilbage ud over det touperede og red forsigtigt. Voila for et godt bagparti.  

SNUP TIPPET: Glans hjælper jo altid, og selvom flasken på billedet ligner noget, der drikkes i en fart, hvis man skal have det sjovt, er det hårglans med særlige evner. Foreviget af en fotoglad Cirkusprinsesse og blogger. Uden et eneste ord fra mig, skrev hun sådan her, inden jeg fik billedet:   

Cirkusprinsesse: Jeg har snydt lidt og prøvet den der hår-serum og for filan da… Jeg har jo blødt blankt hår nu i stedet for hestehår. Meget imponeret!

Anette: Hvordan gør du?

Cirkusprinsesse: Putter bare nogle dråber i vådt hår og ladet det tørre. Der står godt nok på flasken, at man skal føntørre, men det ejer jeg ikke tålmodighed til.

Anette: Forskellen fra før?

Cirkusprinsessen: Håret er bare blødere og blankere, synes jeg. Jeg har ikke haft den normale fornemmelse af høstak i de få dage, jeg har brugt den.

Hurra, ikke? Jamen jeg tænkte nok, at din onsdag ville blive endnu bedre af at lure med på sådan en lille mail-pingpong.  

anette-bob

14/06/2011
Deler din solpudder lussinger ud?
16/06/2011
Når Sunny Boy vil have det hele. Sunny Girl that is…

Kommentarer

 • Ina BC

  Hvis man som jeg har typisk skandinavisk hår – selv om der er meget af det – så virker tippet med at toupere et par totter endnu bedre hvis jeg lige drysser noget Dust It fra Otis i hovedbunden og lidt ud i håret. Det er ligesom touperingen ikke glider af, som det kan gøre hvis man bare touperer i hår uden noget i. Og det tager ikke så meget længere tid. 🙂 Fortsat god søndag.

  19/06/2011
 • @Charlotte – jeg vil så gerne have dig til at prøve Morrocan Oil (kram en mandelstor portion i håndklædetørt hår og derefter fuld blæs på føntørren). Dup spidserne efter med en anelse olie. Derudover er hårkur blandt mine yndlingsopskrifter (for det sunde, mætte look). Når det gælder glans er det kombinationen af glattejern og et glansprodukt som det på billedet der virker. Tænk lidt men godt.
  @Marie G – f.a.n.t.a.s.t.i.s.k
  @Anja – sidder og arbejder med Kenneth, som siger, at jeg skal hilse mange gange.
  kh Anette

  17/06/2011
 • Charlotte

  Hej Smukke 🙂

  Mit lange tynde pistne lyse-stribede hår har brug for noget glans der ikke får det til at klaske sammen + noget så det ikke er så dulans elektrisk…Hvad skal jeg dog prøve?????

  Mange varme hilsner
  Charlotte

  16/06/2011
 • Jette

  Jeg må have mig en hår-bob – ekstra fylde er altid godt!

  16/06/2011
 • Første gang jeg skulle i et dameblad dullede Kenneth mig også. Han er virkelig sød. Sådan helt virkeligt. Og var så opmærksom og betænksom på mig, og at over at jeg følte mig temmelig forkert med øjenskygge helt op til øjenbrynet.
  Mystisk nok kan jeg slet ikke finde mine billeder på hans hjemmeside? Oh well, det må være en forglemmelse 🙂

  16/06/2011
 • Marie G

  Kunne alligevel ikke vente til weekenden, men prøvede dit hårtip i går, dog uden shine – og det virkede supergodt! I hvert fald på håret, ved ikke helt med bagpartiet…
  Det er nemt, og med lidt øvelse, tror jeg nærmest, at jeg kan gøre det i søvne. Synes også det lille puf er flot til en almindelig hestehale. Tak igen.

  Og dyb medfølelse til Maria. Jeg ville nok også lige tage endnu en snak med frisøren om en løsning, så I begge kan være tilfredse. De har jo heller ikke interesse i at have en utilfreds kunde, der kan sprede den dårlige historie i hele sit netværk…

  16/06/2011
 • Dorte

  Altid super med en godt og brugbart trick. Den med “hestehår” kender jeg bare alt for godt!

  15/06/2011
 • Total lækkert hår Anette 🙂
  Og tak for tipset, tror selv jeg kan finde ud af det.. hehe

  15/06/2011
 • uh det lyder lækkert! selv er jeg helt nede argan-olie these days 🙂

  15/06/2011
 • Dorthe

  Tak for endnu et god råd – den glans må jeg vist prøve, for synes let at mit hår får det er “Mormor-lock-voks-ALT-for-skinnende-look”, selvom det er diverse shine-produkter fra frisøren, jeg har benyttet. Thanks!
  Og ja; toupering er slet ikke så tosset – også til fylde i opsat hår.

  15/06/2011
 • Frederikke

  Aiiii, sikken en misere! Stakkels medsøster. Jeg fik engang håret permanentet af – det var i en fjern fortid, og et tørklæde skjulte resterne i et halvt års tid. Jeg ville mene, at mindst et års gratis frisørbehandling måtte være mere passende end hårkur til et hår, som har forladt sin ejermand. Øh… Dybeste medfølelse herfra.

  15/06/2011
 • Maria Modelbooker

  Ja tak til en gang hårglans 🙂 Lad os alle skinne lidt!
  Jeg vil benytte anledningen til at dele en knapt så skinnende “håroplevelse” med Jer.. <3

  Min kære farvedame, lysnede mit hår så lækkert, for tre måneder siden. Der er tid til at gentage suksessen, derfor Bookede jeg igen en tid online, men på min farve-eksperts fridag, den eneste dag jeg kunne.. – PYT, det går jo nok.. (De kan jo se hvad der blev lavet sidst og troede virkelig ikke det skulle blive noget problem!)
  Jeg kom skinnede der op, med min udgroning, og ville bare have en såkaldt suksess lapning lige som sidst! Efter 2 timer, ser man lige mig med nyvasket tyggegummi hår.. håndklædet som jeg havde liggende i skødet efter hårvask var helt tildækket med lyse stumper hår.. Jeg har fået en kemisk klipning!!! SHIIIT!! To cm “langt ” hår i panden og eller lidt hist og her .. Mit hår er lidt længere end til skulderne “normalt”..

  Jeg var grædefærdig.. Hvad gør man hvad siger man??? Jeg fik stukket 5 kurbehandlinger og fik vide at jeg selvfølgelig ikke skulle betale… Men jeg er stadig ikke tilfreds!! Burde jeg gå derop igen og bede om at få en plaster på såret behandling af min egen frisør, som er kollega til hende der ødelagde mit hår..??

  Budskabet her er: Vær tro mod din frisør.. Jeg gør det aldrig aldrig igen..

  Og så vil jeg købe lidt MIx in Shine mens jeg venter på “min egen” frisør..

  15/06/2011
 • Sikke en overskrift ;-))) Det er lige noget for mig!

  15/06/2011
 • Dorte Daugaard

  Der er intet bedre end at overspringshandle ved at surfe rundt på sine yndlingsblogs.
  (Sidder midt i en eksamensopgave).

  Jeg er personligt vild med Paul Mitchells Super Skinny Serum, der giver håret en super fin glans. Også uden at fedte sammen i klumper, som jeg nogen gange synes, kan være et problem med “shine-produkter”.

  Min næste overspringshandling skal helt sikkert være at toupere mig frem til et godt bagparti 🙂

  15/06/2011
 • Marie G

  Tusind tak for opskriften på lækkert hår og bagparti! Det tror jeg da nok liiiiiige jeg skal prøve til weekendens fester + masser af glansspray. God dag til jer alle 🙂

  15/06/2011
 • CharlotteK

  Jeg må sige igen, at du altså så hammer godt ud den dag, Anette! Jeg må hjem og prøve Kenneths opskrift på mine få lokker – måske til på lørdag, hvor jeg skal til bryllup:-)
  Jeg har forøvrigt en slags glans/oliespray fra Kerastase, som beskytter håret mod solskader – den er også virkelig god. Man skal ryste den først, for så kommer der noget glimmer frem, som man så kan sprøjte i håret – dét giver glans, siger jeg dig 🙂

  15/06/2011
 • Jeg kan godt lide, at man får et godt bagparti af at bruge tricket 😉
  Ku være jeg skulle foreslå det til kunder, der godt kunne bruge lidt mere fylde dér 😉

  Aj, spøg til side. Det skal de prøves det der 🙂

  15/06/2011
 • Nipuni Julie

  Nu vil jeg simpelthen hjem og se om jeg kan få løftet mit hår sådan, men jeg tvivler, for jeg har simpelthen så tungt hår.
  Men Stardust fra Osis (Schwarzkopf) kan dog heldigvis hjælpe til.

  15/06/2011
 • Gitte Salling

  Har osse altid holdt af mænd med særlige evner :-))

  15/06/2011
 • Tinna

  Tak for dejligt tip 😉

  15/06/2011
 • kira

  problemet med din blog er, at ALLE tingene er lækre og uundværlige 😉
  Men endnu et faktastisk produkt, har flux sendt et link til min mor, der desværre nu står tilbage med effekterne af skaden ved års hjemmefavning. Har da også selv tænkt mig at anskaffe en til sommerferien, hvor håret altid bliver lidt ekstra medtaget af sol og strand og pool!!!

  15/06/2011
 • når de nu ikke bruger silikoner, så er man da nysgerrig over at se ingredienslisten— 🙂 Jeg må straks afsted og finde en et sted hvor jeg kan komme til at læse den!

  15/06/2011
 • Det tip tager jeg fluks til mig. 🙂

  15/06/2011
 • Den vil jeg da se om jeg kan få fat i på:-)

  15/06/2011