Foredragsfest og et yndlingsstop

Naturskøn i Aarhus sælger sørme en bog, jeg har hørt om

I dag må du finde dig i en omvej til byens (som i dag er Aarhus) bedste hule, en beauty-date og  noget med vilde varme følelser. Gå derfor bare direkte til SNUP TIPPET, hvis du ikke orker sniksnak.

Jeg er nemlig udfordret meget tæt på af et meget kærligt ungt menneske, som ikke opfatter hverken lektier eller (fritids)arbejde som en obligatorisk del af livet. Og jeg har det svært med det. Fordi jeg ikke forstår den manglende motivation. Samtidig foragter jeg forældre, der presser børn og unge på karakterer. Min mor sagde eksempelvis altid, at alt over seks bare var pral. Så jeg er aldrig blevet presset. Noget, min festglade søster elsker at kommentere på med et ’Gu’ pokker er du aldrig blevet presset, for hver eftermiddag lavede du troligt lektier, indtil du tog på arbejde (på en kro), kom hjem igen, og hvem fatter det….fortsatte med de møgkedelige lektier.’

Sådan husker jeg det nu ikke helt.

Men. Lektiebegejstringen lever jeg stadig med – bare overført til, det der for mig er, verdens bedste job. Fordi. Jeg kan sidde og skrive alene og uforstyrret af kollegaer (jamen sådan har jeg det). Men med den uundværlige vekselvirkning, energi og kontakt, som mine foredrag giver. De fleste er for virksomheder og derfor lukkede, men i tirsdags var der åben fest HER med et sindssygt veloplagt publikum. Der blev grinet igennem. Og jeg tog hjem med følelsen af at være den heldigste i hele verden. Næste åbne Aarhus-foredrag er hos Aros lige HER – med flotte goodiebags, hvis den slags betyder noget.

SNUP BYENS TJEKKEDE BEAUTY-STOP: Jeg mener stadig, det jeg tidligere skrev i ELLE om Naturskøn: Biksen er et særlig kærligt skønhedsmekka, hvor hundredvis af flakoner og krukker med grønt skønhedsindhold står sirligt arrangeret og venter på selvbetjeningshylder, mens de hud- og kostkloge hjælpere siver lydløse rundt mellem kunderne – og taler sagte, når det rådgiver. De i alt 520 skønhedskvadratmeter er placeret i byens hjerte på kanten af latinerkvarteret og tæt på åen, som kan ses fra førstesalen, der er shhh-zone og forbeholdt behandlinger.

@beautyspace på INSTAGRAM

19/11/2014
Vindere og koks i pigmenterne #2
21/11/2014
Døm selv

Kommentarer

 • Ann

  Super, den går jeg fat i. Hvad med rens osv?

  21/11/2014
 • @ Ann, det er et fugtserum fra Nilens Jord. Hold pause med olie indtil du ved, hvad der er galt. Her er et link:

  http://www.matas.dk/nilens-jord-serum-multi-actives-50-ml—403

  21/11/2014
 • Ann

  Okay. Jeg har fået en tid ved min egen læge om en (hel!!!:-() uge. Synes det er lang tid. Men skal jeg bare have henvisning til hudlæge, eller er det noget min egen kan klare? Jeg smører pt. med økokokosolie. Er det ok eller skal jeg købe olien fra Nilens jord?

  21/11/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Ann – Jeg har kun ét råd til: Søg hudlæge (på mail har du sendt fotos, og du skal have en læge til at se på det). Indtil da kan du med fordel sørge for at få nok fugt med et produkt, der ikke indeholder parfume. Jeg vil anbefale dig Nilens Jords Fugtserum – og sørg for at få omega3 fedtsyrer indenbords.

  @ Pernille S – Åh, du er sød. Kbh. bliver den 22/1.

  Stor hilsen Anette

  21/11/2014
 • Ann

  Hej!
  Åhh jeg har brug for råd og vejledning. Min hud er blevet helt skør efter min anden graviditet og fødsel. Da jeg var gravid havde jeg mange bumser på hagen. Fik dog en meget pænere hud efter jeg fra råd fra Naturskøn begyndte at bruge en scrub med olie fra Rudolph Care samt antistresscremen fra samme mærke. Her 4 uger efter jeg har født er min hud dog virkelig slem, dog kun på hagen. Den er helt rød, skællet og irriteret. Aner ikke hvad jeg skal gøre. Har prøvet forskellige olier, masker og cremer men intet virker 🙁 Det er fuldstændig umuligt at lægge en pæn makeup. Det skaller bare helt vildt. Har du mon et godt råd? Har også hørt nogle sige det ligner perioral dermatitis, og hvad skal jeg i såfald gøre?!

  De venligste hilsner fra Ann

  21/11/2014
 • Pernille Sparsø

  Tænker om du i nær fremtid kunne lokkes til at holde foredrag i København søde @Anette? De kan godt glæde sig i Århus 🙂

  20/11/2014
 • Lena Andersen

  Hej Anette – Glæder mig til Århus:) En helt anden ting: Må man spørge hvor man kan få den superflotte hvide skjorte du har på under din vest,på billedet med information om Århus foredraget? SÅ superflot ! KH

  20/11/2014
 • @ Lene – Godt. Og tak.

  @ Bente M – Den behandling ville jeg også gerne have snart. Det er jo én lang massage.

  @ CharlotteK – Men arbejdsindsats og ihærdighed, det kigges der på…

  @ Tinna – Vil glæde mig SÅ meget til at se dig igen.

  @ Lena Andersen – Den er fra butikken BUNDGAARDS i Silkeborg – du kan spørge dem, om de har en, der ligner (for den er fra foråret), deres tlf. er 87 24 80 11

  Stor hilsen Anette

  20/11/2014
 • Lena Andersen

  hej Anette – satser på at komme i Århus:) Noget heeelt andet: må man spørge hvor den flotte hvide skjorte (under din vest) kan fås? Lige sådan en jeg har kigget efter (på billedet på linket om Aros aftenen):) P forhånd tak for svar:)

  20/11/2014
 • Tinna

  Ej hvor spændende …du kommer simpelthen til Odense 😉 ….ellers må jeg opleve dig i Odense til januar, i tirsdag havde jeg desværre ikke mulighed for at deltage. Glæder mig allerede 🙂

  20/11/2014
 • CharlotteK

  Jamen, hvor havde din mor da ret! Hvem kigger på karakterer i den virkelige verden. Men ok, man skal da bruge nogle gode karakterer, hvis man skal videre på et studie – men når man først er uddannet, er der ikke én, der kigger på karaktererne!

  20/11/2014
 • Bente M.

  Hej Anette.
  Jeg var desværre ikke med i tirsdags, men jeg kan helt tilslutte mig din positive omtale af NaturSkøn. Kan varmt anbefales. Jeg har gennem flere år været fast kunde, både i butikken og klinikken, og glæder mig til at forkæle mig selv med en Rudolph Care Facial behandling lige før jul.

  20/11/2014
 • lene

  Dette ville jeg gerne komme til!

  20/11/2014
 • @ Tina Nymann – YES – d. 28/1, så lige om lidt faktisk. Stor hilsen Anette

  20/11/2014
 • Kunne være fedt om du lagde vejen omkring Odense engang?:-)

  20/11/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.