Forelsket advarsel og noget med massage-rens

Mine kinder er hooked på One Love Organics Skin Savior Waterless Beauty Balm. For jeee altså, den er fin. Dufter som vandmelons-mælkevanilje-shake, har det der ligner et håndskrevet kærligt mavebælte (kan være en sucker for den slags), og endelig er der indholdet af koldpresset kokosolie, soja, mango, chia og hvede. Jeg bruger den til at få smækker fugtfylde i kinderne og (når tiden tillader) dobbelt op-renseri. For kokos kan noget på rengøringsfronten.

SNUP TIPPET: Prøv at massere den – eller bare koldpresset jomfru-kokoslie – ind i huden med cirkulære bevægelser i et par minutter og rens af med din normale cleanser (som helst skal have en pH-værdi på ca. 5,5). Du finder One Love Organics her: saygreencosmetics.nl eller oneloveorganics.com

NB: Er du i øvrigt med her?

08/03/2012
VIND!
12/03/2012
Makeuppens magt plus noget med vindere

Kommentarer

 • Patrycja

  Tak for det Anette – så kan jeg lære at læse de sidste linjer med. 😉

  En rigtig god uge til alle. 🙂

  K.H.
  P

  19/03/2012
 • Jane

  “Min” kokosolie er også den fra Urtekram :-).

  13/03/2012
 • CharlotteK

  mmmmm, elsker duften af kokos…

  13/03/2012
 • Fed duftbeskrivelse Anette – især her efter aftensmaden, hvor jeg er lidt lækkersulten;-)

  Renser selv oftes m olier. Man får simpelthen bare hud som en baaabyyy….

  12/03/2012
 • “Min” kokosolie er den økologiske fra Urtekram. Også ganske velegnet til massageolie – selv til babyer…

  12/03/2012
 • @Tak for fin reminder, Sanne.

  @LisaLise – og jeg har jo været heldig at prøve nogle af dine fine ting. Lise, hvad er i øvrigt din holdning og vurdering, når det gælder pH-værdien i hudpleje? Stor hilsen Anette

  12/03/2012
 • Vandfrie balms et super lækker. Har arbejdet en del med fats and butters i et stykke tid og de er rigtig nok noget man bliver afhængig af!

  12/03/2012
 • Jeg har helt glemt at vise dig dette:
  http://gt-sanne.blogspot.com/2012/02/mine-ti-yndlingsprodukter.html
  Når nu jeg endelig har skrevet lidt om skønhed (udover negle) på min blog. 🙂

  12/03/2012
 • Kære alle,
  1000 tak for alle kommentarer.

  @Anja – ja, det gør den. Hvis du laver dobbelterenseri, vil der også være urenheder som kommer op til overfladen. Der kan derfor være et par dage, hvor huden freaker lidt ud – men slutresultatet er fint.

  @Patrycja – det kan du på et af de de to sites nævnt til sidst i indlægget.

  @Jane – jeg skriver, at du kan gøre begge dele, så keep on going. Hvilken kokosolie køber du?

  @Hulemor – vil også gerne vide mærket på din kokosolie.

  @Birgitte B – lige præcis den her fra One Love Organics har faktisk ingen kokosluft – prøv dig frem i en helsekost. Vigtigt er det at det er ‘ekstra virgin’ varianten.

  @Rikke Mattsson – kan godt forstå, du stiller det spørgsmål. To ting: jo, din hud kan blive forvirret, men den kan faktisk også blive doven af at bruge de samme produkter år efter år. Mht. mig selv, ved jeg hvilke ingredienser og produkttyper, jeg skal gå udenom til min hud. Fx. bruger jeg ikke kornede scrubs, heller ikke frugtsyrer i for høje koncentrationer osv osv. Men som en mad- eller filmanmelder ligger det i jobbet (mit altså) at afprøve og teste – og tippe de bedste muligheder videre på bloggen.

  @Anette J – det er du nødt til at spørge om i butikken. Ex. er Hauschka, Jurlique, Balance Me og Rens rens alle på omkring 5,5 – og det er mange, mange andre også, men du er nødt til at spørge i forretningen for at være helt sikker.

  @Linda – 10 Degrees ER også en god kindfylder. Herligt med blåtterier fra Chanel nu i DK.

  @Pernille S – jeg vil vælge en olie under cremem (og her er mange lige fra Ole Henriksens Black Currant til Pukkas Face Oil) – og den vil jeg toppe med dermalogicas Skin Recovery SPF 30 eller dermalogicas Redness Relief SPF 20.

  Stor hilsen Anette

  12/03/2012
 • Linda Juul Petersen

  Mon ikke den dejlige creme fra Tromborg – below 10 degrees – gør lidt det samme ift fugt? Må altså lige dele, at de blå lakker fra Chanel nu er i DK. Var jo skønt at falde over dem helt tilfældigt i Matas!

  11/03/2012
 • Marie Rasmussen

  Det må være en ren win-win … for flotte er de krukkerne, og når indholdet så samtidig er noget der kan bruges 🙂
  Det er skisme da win-win …

  11/03/2012
 • Pernille Schwenger

  Ser lækker ud og kan forestille mig den dufter godt. Anette,Kan du anbefale mig en god ansigtscrem,gerne en man kan mærke trænger ind i huden.Har brugt Decloer i mange år,men vil gerne prøve noget nyt. Jeg er 35 år og min hud er tør og har tendens til karsprænginger på kinderne.Er desuden rigtig glad for at bruge en serum under cremen.

  11/03/2012
 • Anette J

  Tak for et godt tip. Vil prøve det – spiser også kokosolie. Men hvordan finder man ud af, hvilken pH-værdi et renseprodukt har?

  11/03/2012
 • Rikke Mattsson

  Lyder jo dejligt, men hvordan har du hud nok til at at bruge alle de produkter? Måske er jeg gammeldags, men jeg troede egentlig, at huden har bedst af at man bruger den samme serie og de samme produkter over en længere periode…specielt i ansigtet. Det er let at blive tiltrukket af flotte flasker, dufte og brands, men er cremeblanderi overhovedet godt og kan man ikke stilforvirre sin hud med alle de produkter?

  11/03/2012
 • Kirsten V Nielsen

  Yummi 🙂

  11/03/2012
 • Kiss Jacob

  Alene Krukkerne ser skønne ud… det ligner noget man får lyst til at prøve…. Godt fundet A. Du er sej. 🙂

  11/03/2012
 • Frederikke

  mmmmm, lyder blødt og dejligt

  11/03/2012
 • susanne

  lyder herligt …

  11/03/2012
 • Dorte Daugaard

  Tak for tippet! Det vil jeg prøve – du er da også en brønd af uendelig skønheds-visdom 🙂

  11/03/2012
 • Er ikke så glad for kokosduft, lugter den meget? Og hvad med olien?

  11/03/2012
 • Uhm lyder dejligt – kokosolie smører også godt indefra, jeg spiser en stor skefuld hver dag, og siden jeg begyndte på det (ca. 10 uger siden) har jeg fået pæne kommentarer om min hud. Virker åbenbart både indeni og udenpå 🙂

  11/03/2012
 • Havde netop lige tænkt på forleden, at jeg ville høre dig til kokosolie… 🙂 Så pudsigt at du skriver det nu ;-).
  Jeg smører ofte kokosolie i ansigtet (og på kroppen) som natcreme – hvad mener du om det? Har ladet mig fortælle at det skal være på letfugtet hud, så den trænger bedre índ.
  Du nævner den kun som massage-creme…, der skal afvaskes…
  Kh Jane

  11/03/2012
 • Patrycja

  Hej Anette,

  Hvor kan man få fingre i vidunderet? 🙂

  K.H.
  Patrycja

  11/03/2012
 • Det ser også ud til at være et lækkert produkt. Og det med kokosolien skal jeg prøve- huden må blive super blød?:-)

  11/03/2012