Forelsket i de små ting

Det bliver ikke meget bedre end nr. 503 fra Chanel

Det bliver ikke meget bedre end nr. 503 fra Chanel

Nede i Paris sidder der en fyr ved navn Peter Philips, som er heldig at sidde højt på strå hos Chanel. Eller måske er det Chanel, der er den heldige. For den gode Philips har en næsten overnaturlig evne til at spotte præcis den lakfarve, som kvinder – nogle kvinder – rejser langt for at sætte kløerne i. Og selvom jeg ikke selv er god til at bære lak på de fingerspidser, som dagligt danser hårdt henover tastaturet, så er Chanel-flasken med farve 503 et minikunstværk, som er svær at slippe.

SNUP TENDENSEN: Nr. 503 har også et navn: Inattendu – en ubestemmlig sart beige tilsat en snert af fersken, som også får huden til lyse op. Lakken slippes løs i uge 3…og står der ikke Chanel øverst på dit budget, så stol på at der kommer et hav af prisvenlige efterligninger.

Se neglene (foto: fra Chanels Spring 2010 fashion show)

Nr. 505 er heller ikke tosset (foto: fra Chanels Spring 2010 fashion show)

16/12/2009
Mere Latte, tak
17/12/2009
Nye venner

Kommentarer

  • Meget fin lak! Den ligger faktisk tæt op ad en anden jeg har fra Chanel – måske bare lige en tand mere lækker! Must have!

    16/12/2009
  • Uuuh, jeg har kun én neglelak og det er også en Chanel, Magnolia Rose… Alene navnet. Luksus på flaske! Den er bare skøn og bliver brugt når det er sandaltid :o)

    16/12/2009