Sig mig, hvem kan vente?

LipsRudolph

Jeg kan ikke. Vente. For det er nu, juleriet begynder. Nu hvor alle overraskelserne kommer sammen med mørket, stearinlysene, gløggen og brevene med rigtige frimærker. I år har jeg besluttet at tage det roligt. December skal gå langsomt. Og vigtigst, så skal du mærke godterne og julelysene i luften her på bloggen. Eksempelvis kan den her oplevelse stadig nås (bare se, hvad de andre skriver i kommentarfeltet), ligesom det vil være dejligt at få dit hoved på Beautyspace. De næste fire uger vil adventskonkurrencerne derfor funkle, ligesom VIP-bog-pakkerne vil indeholde det, jeg får flest mails om – og så vil du se den pakkekalender, jeg har givet mig selv. På budget.

Men lad os begynde omvendt, for på min juleønskeliste står også et par ekstravagante sager som eksempelvis Yves Saint Laurents makeup palette. Jeg er især vild med den meget klædelige laksefarvede blush og de fire metalliske øjenskygger – og hurra, så er spejlet stort (hvem kan bruge de der bittesmå runde makeupspejle?). Rudolph Cares festudgave af den klassiske kropsolie er lige på trapperne og virkelig fin. Du får en svag glimmereffekt uden at der går discokugle i den.

 chanelsleep

Jeg er ikke færdig. For sovebriller foret med lavendel er blevet det, jeg ønsker at give alle – inkl. mig selv. Sammen med alt, hvad der rimer på dyb vinrød som ramt i Chanels jule-øjenskygge, der må være blandt verdens smukkeste. Endelig har jeg sendt et ønske til USA for at få fingrene i Londontowns Instant Smudge Fix, som alle pt. vil have fingrene i. Why? Fordi Smudge Fix er i stand til at glatte ud med noget, der minder om en sandblæsende effekt, når neglelakken (man lige har lagt) rammer noget og går fisk.

PS: Se mere juleri her fra nu af. Eller endnu bedre: Vis mig dine ønsker med et @beautyspace tag.

PPS: Og så er der jo spa-ønskerne.

20/11/2015
Tre, jeg ikke løber tør for
24/11/2015
SÅ Aarhus. Der er billetter, og det er nu

Kommentarer

 • @ Kirsten V – Beautyspace’ udsendte læser-service. Du ER den sødeste. Jeg har fået sendt fra Norge, som starter distribution op her i december. Men ellers stor tak.

  @ Annesofie – Mit mål er nu ikke at sælge ;o) Men ja for pokker, farverne er SÅ fine.

  Stor hilsen Anette

  25/11/2015
 • @ Nipuni – Er kommet til at svare dig under dagens indlæg om den intelligente pude. Beklager.

  @ Sanne – Den vil kunne købes i Norge her fra og med december. Vender tilbage med link.

  KH Anette

  25/11/2015
 • @ Mette Emilie – Skynd dig at ringe derind. Du kan sagtens få en tid – men jeg er usikker på, om du kan deltage i konkurrencen. God bedring.

  24/11/2015
 • 1000 tak for alle ordene. Jeg vender tilbage om lidt. KH Anette

  24/11/2015
 • Nipuni Julie

  Jeg nyder stadig at læse alle dine fine og interessante indlæg her på bloggen. Jeg tænker også at skulle investere i en af de smukke sovemasker, for dem er jeg stærkt afhængig af. Jeg kan se at dette er den samme som den du havde med i morgen-TV en dag. Kan den godt sidde ordentlig fast om hovedet med de snore? Jeg tænker at ville anvende den siddende på fly, når jeg rejser igen snart. De andre jeg har er med elastik, så de sidder rigtig godt. Gør denne også det? 🙂

  24/11/2015
 • Kirsten V

  Jeg syntes ikke at have modtaget det ønske her i USA 😉 Jeg er snart i DK, skal jeg tage den med til dig eller har du allerede lavet en aftale ? 🙂

  24/11/2015
 • Vesna Barbu Matovic

  Hej Annette 🙂
  Jeg har været væk i er stykke tid,jeg mistede først min mor for 52 dage siden og i fredags ringede min far og fortalte at min farfar sov ind,så det var ikke meget jeg orkede at følge med i,men er så småt begyndt at være med 🙂
  Den pallette er bare lækker og super hotte farver,som YSL er drøn gode til farve kombinationer 🙂
  Er vild med dine julegave ønsker❤️det ser lækkert ud 🙂
  Jeg selv ønsker mig et godt sæt med serum,nat og dagcreme,ja rynkerne er ved at sætte sine spor 🙂
  Glæder mig til at deltage i din julekonkurrence 🙂
  KH Vesna B M

  23/11/2015
 • Helle Rick

  December er en skøn tid og inden man ser sig om er den slut. Det er om at suge det hele til sig og huske at nyde. Det bliver en spændende måned og glæder mig til at se hvad du gemmer i VIP pakken 🙂

  23/11/2015
 • Lone H

  Uhhh de der sovebriller er vist lige hvad heg har ledt efter. Ønsker mig et par ganske almindelig men de der lyder til at kunne lidt mer, JA tak. Hvor kan de købes ?

  23/11/2015
 • HeLene

  Tak for mere at addere til mine juleønsker, den ysl palette, OMG, den er fin! Og ligesom de andre vil jeg bare have alt du viser =)

  23/11/2015
 • Cecilia

  Hej Anette! tusind tusind tak for din vidunderlige blog og bog. Jeg har de sidste par måneder læst og læst, og er nu langsomt langsomt langsomt ved at få bugt med min urene hud. I processen er jeg dog begyndt at få rigtig tør hud og små linjer (jeg er 24), mens jeg stadig får mindre akneudbrud: egentlig skriver jeg blot fordi, jeg har fået en prøve på super 3 boosteren (ikke clinical) i Matas, og er i tvivl om, hvordan den skal bruges? Pt er min aftenrutine: rens, clindoxyl (som er ved at være tom nu, jeg erstatter den derfor med BHA), serum paradoxe fra BP og så en fugtighedscreme. Jeg kan forstå, at a-vitamin ikke skal ovenpå min serum, men kan jeg bruge fugtighedscreme ovenpå boosteren, eller skal den bare bruges alene? Min hud er ret tør og stram, men samtidigt lidt fedtet. Lidt som om, der lægger sig en hinde over den tørre hud i løbet af dagen. Derfor vil jeg helst bruge en federe creme om natten, end om dagen. Åh, det blev virkelig meget irrelevant snak til dit indlæg! Beklager og igen bare tusind tak for at have gjort mig så meget klogere 🙂 kh Cecilia

  23/11/2015
 • Mette Emilie

  Kan man nå Tom Ford duftkonsultation hele uge 48? Jeg blev desværre forhindret pga sygdom

  23/11/2015
 • kiss Jacob

  ANETTE – hvordan kunne du vide det; Jeg ønsker mig det hele.
  KISS KISS KISS & LOVE 😉

  Så fik du lige skabt et nyt behov hos mig: Sovebriller !!
  Olien med glimmer er et must !!
  Skønne sager !

  23/11/2015
 • Har lige haft en AHA oplevelse- du har også en Beautyspace side forbeholdt iPads, hm hvordan abonnere jeg så på den?
  Og en anden ting, kunne du måske en dag lave et oplæg om permanent make-up? Marie og jeg tænker på ar få vores øjenbryn lidt mere markerede men vi har ikke så mange hår.

  23/11/2015
 • Pernille Sparsø

  Vild med den ferskenfarvede blush. Min hud kan bedst lide cremeblush, men bruger bare min stellar face balm fra balance me til at duppe oven på rougen. Så ser huden sund og fugtmættet ud! Så er jeg iøvrigt også vild med alle de andre ting du flasher her 😉 ønsker ønsker ønsker!!!
  Anette du havde for længe siden et indlæg om bryn. Vil bare lige fortælle, at jeg har fundet det bedste brynsæt ever fra Bobbi Brown; Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil i farven Blonde (pyh hvorfor skal det være så lange navne!) Stift i den ene ende og børste i den anden. Har før brugt lignende stiftblyant fra Mac, men der er stiften smallere og kortere. Med Bobbi Brown får jeg en bredere og længere stift, og dermed mere for pengene. Glæder mig til alle dine julerier :-> Kh Pernille

  23/11/2015
 • Dorthe

  Sikke dejlige julerier og skønne tips til julegaveønsker. Jeg elsker julen ligeså meget som min lavendelmaske fra Holistic Silk. Dén vil jeg klart anbefale – og så vil jeg skrive den fine guldglimmer og YSL-paletten på ønskelisten. 🙂 Glæder mig til flere julerier på min yndlingsblog.

  23/11/2015
 • Nina

  Er det en maske fra Holistic Silk? Den ser skøn ud! Det gør alle tingene, du har på bloggen i dag…

  23/11/2015
 • Lene Jespersen

  Jeg kan heller IKKE vente.. Elsker gaver og bliver så glad, når nogen tænker på en <3 Alt ved julen er så skøn

  23/11/2015
 • Jamen kære Anette! Jeg ønsker mig just præcis det samme som dig – like always – Et talent du har 🙂 Du formår at sælge skidtet så godt at det bliver til uundværlige must haves! men altså, jeg ønsker mmig jo altid ALT nyt fra YSL 🙂 Den øjenskygge palette fra chanel er VILDT flot! Lige mine farver

  23/11/2015
 • Åh, Anette – Smudge Fix lyder som noget jeg ønsker mig siden jeg var 11! Jeg kan heller ikke vente, og er så småt gået i gang med juleriet og har afleveret den første sending julegaver som skulle rejse langt. Det føles SÅ godt at være i god tid. Rigtig go’ dag til dig, smukke. 🙂

  23/11/2015
 • @ Ida – Du kan få den både hos Matas, Sephora og Magasin og der er mere info her (den hedder Kiss & Love): http://www.sephora.com/kiss-love-edition-complete-make-up-palette-P400654

  @ Charlotte K – Det er jo også kun et par ting ;o)

  Stor hilsen Anette

  23/11/2015
 • CharlotteK

  Tror jeg bliver nødt til at ønske mig det hele i julegave!

  23/11/2015
 • Ida

  YSL paletten er virkelig smuk! Hvad er den fulde navn? og ved du hvrnår den kommer i handlen?

  23/11/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Birgitte B – Jeg er helt med på dit matte hold. Kun guldskyggen og den champagnefarvede er her med glimmer. Stor hilsen Anette

  23/11/2015
 • Åh jeg har i mange år været fuldstændig forfalden til Chanel’s dejlige skygger. Desværre synes jeg de kører mere og mere med glimmer i dem og det duer ikke (mere) til mig. Det sætter sig i alle de fine rynker 😉 kh. Birgitte

  23/11/2015