fbpx

Fra biohormoner til lykkekur

Jeg skal love for, at indlægget her fik folk til tasterne. Måske burde ordet antirynke få kniven, fordi alder – uanset om du er 29, 39, 49 eller 59 – ikke skal forbindes med noget anti. I en samtale (om noget andet) med professor og dermalog Jørgen Serup fra Bispebjerg Hospital kom der i øvrigt tre, for ham, væsentlige punkter på bordet omkring skønhed, alder og metoder. Dem får du her:

1)    Du har en genetisk alders- kode, som ikke kan ændres. Face it. 

2)    Smilende udadvendthed opfattes automatisk yngre end det modsatte (og du kan jo påvirke det ved ikke at samle på tragedier).

3)    Givende personer opfattes positivt og unge af sind, mens selvoptagethed sætter sig uskønt hos alle og ikke er til at skjule.

SNUP TIPPET: I en anden – men stadig glad – afdeling skal jeg teste Ole Henriksens anbefaling til natten. Det er kombinationen af Invigoration Night Gel toppet med Pure Perfection, som skulle have en lovende virkning. Dét vender jeg stærkt tilbage på.

NB: Har fået rap over fingrene af Julia Lahme, fordi vi har glemt at gøre opmærksom på det lille NB, der hører til sagen her. Noget med jul og gaver.

 

09/11/2012
Ville du turde?
13/11/2012
Så forskelligt ser de på skønhed

Kommentarer

 • CharlotteK

  Jeg vil prøve at have Jørgens ord i baghovedet – for de forekommer mig at være sande. Ligesom Julia Kim’s 🙂

  13/11/2012
 • @Lone – nu er tragedier nok et lidt stærkt ord at bruge for Jørgen Serup i sammenhængen her. Jeg tror, han tænker på de personer – som vi vel alle kender – dem der generelt er utilfredse og altid ramler ind i alverdens uretfærdighed. Jeg tror, han tænker på tankens positive magt. For du har ret, vi kan naturligvis ufrivilligt (og ulykkeligvis) blive ramt af tragedier i ordets sande betydning.

  Stor hilsen Anette

  13/11/2012
 • @Helle G – Sheer Transformation er også kombinationen af hans ‘3 little wonders’ sæt. Mht. cremefnuller, så lader jeg ikke gelen tørre inden jeg topper med creme, men det har du måske prøvet? Vender tilbage mht. den anderledes kombination.

  @Dorthe – tak fordi du deler.

  Jeg sidder i udlandet og har lidt problemer med at godkende kommentarer, så hvis I ikke ser jeres ord, kan jeg forsikre, at de vil være at se i morgen tidlig.

  Stor hilsen Anette

  12/11/2012
 • Marie Rasmussen

  Det er så sandt som det er sagt. Og tak for en fremragende reminder 🙂

  12/11/2012
 • Dorthe

  Lækre tip – særligt punkt 2; synes klart det er noget alle bør efterleve, da det bare gør tilværelsen meget sjovere, når man sender hinanden et smil.
  Virkelig spændende med din nye Ole-kombi – glæder mig til at læse mere om det, for har selv prøvet hans hidtidige kombi med “The 3 wonders”, og den var/er bestemt et hit. 🙂

  12/11/2012
 • Lone

  Kan simpelhen ikke lade være med at indskyde følgende:
  INGEN samler på tragedier. Men nogle bliver ramt af dem.
  Og ja – det kan ses i deres ansigter.

  12/11/2012
 • Helle G.

  Hey, den kombi af Invigorating Night Gel og Pure Perfection har ham Ole da holdt pænt hemmeligt! På hans hjemmeside foreslås Inv. gel i kombination med Sheer Transformation (“for best results”), men det samler sig over natten som “creme-fnuller” i mit ansigt, så jeg er begejstret ved udsigten til (måske) at kunne bruge Inv. gel i andre kombinationer. Holder spændt øje med update 🙂

  12/11/2012
 • @ Anette J – enig. Jeg tror jo, vi alle er en lille smule af begge dele. I hvert fald henter jeg meget af mit brændstof i alene-heden. NB; Du skal ønske dig en Julia-Kim-ansigtsgudinde behandling til jul (det er noget ganske særligt og jeg ser at I allerede connecter).
  @ Kira B – de 3 regler er hermed hapset og delt. Og JA – karma’en kommer retur fra de særeste kanter. Et godt sted at øve sig er på personer, man ved ikke hører til ens fangrupper 😉
  @ Nanna og Line K – jeg er også glad for Truth Serum, men nat-kombien med Inv. Gel toppet med Pure Perfection er ny for mig.
  @Heidi – haha, ja…det ene hindrer jo heldigvis heller ikke det andet.
  @Susanne – ja, det er individuelt hvilken pris og til hvilken grænse vi vil gå. Det er jeg enig i.
  @Julia K – Jeg hepper med på Hestia og labber klogskaben i mig. Med andre ord er det vel desperado-looket du anfægter, ikke?
  @Maria S – og præcis det er vi ikke-modeller jo heldige med!

  Stor hilsen fra Anette

  11/11/2012
 • Anette J

  @ Julia Kim. Hvor er det dog en smuk respons, du har skrevet på min kommentar. Nu ved jeg, at jeg i virkeligheden dyrker Hestia:) – og ja, jeg tror også det kan ses udvendigt.

  11/11/2012
 • Maria S

  Dejlig reminder om, at skønhed ikke bare ligger i vores yderste lag.

  10/11/2012
 • Anette J,
  Introvert (skønhed) er allerede det nye skønheds-sort… Inden for min gudindearketypiske skønhedspsykologi, er eksempelvis Gudinden, HESTIA, guddommelig smuk i kraft af sin kvalitet af stilhed, meditation, fredfyldthed, indre ro og åndelig centrering…hvilen i sig selv og feminin blidhed.

  Og skønheden ved at turde være anonym og “bare være tilstede med sin varme energi”…som en indre sjæleflamme. 
  Romerne kaldte hende VESTA (Hestia = græsk). Vestas præstinder = Vestialinderne, havde bla. til opgave at sørge for at Roms by-flamme/ild aldrig gik ud…= byens sjæleflamme…

  Perioder med indadvendthed og indre stilhed – hvor man ikke hele tiden har behov for at eksponere sig selv og eller konkurrere er en HESTIA gudindekvalitet, som de færreste moderne fremadstormende ambitiøse kvinder har kontakt til…

  De der (i perioder) har, er guddommelig smukke på en helt særlig nærmest healende måde, for de indgyder til fred og venlighed…i omgivelserne. 

  Jeg vil påstå at enhver radikal “skønheds”metode til at opnå “evig” ungdom, fjerner kvinder fra deres gudsgivende feminine essens – med fare for at fare vild. Og ende som ganske uskønne. Ganske enkelt fordi de ikke hviler i deres naturlige skønhed. 

  Dermed ikke sagt at lækre cremer/produkter, behandlinger o.lign. ikke er med til at forskønne. Men de drastiske metoder, med div. sprøjter og hormoner, er producenternes/videnskabens skønhedsideal, hvis formål oftest er fortsat at trykke på menneskets mindreværdsknapper. 

  Hollywoodstjerner er en konstrueret industri – de er ikke guder og gudinder….mere end du og jeg:-)

  Hurra for vores indre fredfyldte Hestia og de andre gudindearketyper, der kan bruges som indsigtsgivende skønhedsguides til at udfolde vores indre feminine skønhedspotentialer…og stråle det indefra og ud – med hjælp af skønne sunde produkter og kærlige skønhedsterapeuters hænder;-)

  At ligge og modtage behagelig skønhedsplejende behandling er i sig selv en måde at dyrke sin introverte side (hvis man tier stille under behandlingen;-)

  10/11/2012
 • susanne

  Jeg synes at det er fantastisk at der findes cremer .. hvordan ville vi ellers havde set ud hvis vi slet ikke havde brug dem MEN.. jeg går også ind for ALT andet der kan hjælpe om det så er piller/ Bomomoner – botox eller restylane – jeg vil hellere se lækker ud hele livet end ikke være tilfreds og så må man jo tage de konsekvenser der kommer !!

  10/11/2012
 • Heidi

  Jeg tror bestem på hvad Jørgen siger!Jeg er faktisk lidt selv beviset 🙂 Men, at se velplejet ud hjælper nu også en del.

  10/11/2012
 • Lina K

  Du kan godt glæde dig til at teste Ole H. Jeg bruger allerede produkterne og er meget tilfreds :)Ole er en mand af sit ord 🙂

  10/11/2012
 • Det lyder ganske fornuftigt hvad ham Jørgen siger 🙂 Glæder mig til din dom over Ole H produkterne. Jeg har selv brugt Truth Serum Collagen Booster and I loved it!

  10/11/2012
 • Kira B.

  Sådan fra biohormoner til råd om god karma – han har fat i noget han Jørgen!!! Er sikker på at god karma reflektere pænt tilbage på os selv, men ikke mindst også på vores omverden! Jeg har et par regler i min karmabog, som ikke koster noget men som gør en selv glad og måske også andre 1. Lad være at skændes generelt (den er svær), men det er virkelig dårlig energi og spild af tid.
  2. Hjælp hvis du kan, det kan være små ting i hverdagen 3. Sig altid tak og ønsk folk en god dag – især staklerne i servicebranchen!!!
  Glæder mig til at høre mere om Ole vidunder produkt!!!

  10/11/2012
 • Anette J

  Hvem der bare var OH-testperson.
  Det er let at være enige i de tre punkter, dog på nær en ting: at udadvendthed opfattes som det “rigtige” eller det mest positive. Jeg ser frem til den dag (helst snart), hvor det at være (lidt) introvert bliver det nye sort.

  10/11/2012
 • Kære Susanne,

  Det gør de ikke!

  Også god weekend til dig.

  10/11/2012
 • Susanne

  Elsker alt fra Ole…. har prøvet at undersøge på nettet, om hans produkter indeholder mineralske olier – men uden held. Kan du måske hjælpe ? Rigtig dejlig weekend :o)

  10/11/2012