fbpx

Fra Go’ Morgen: Selfie dømt stendød.

Imagemæssigt ligger trutmund-selfien og roder på niveau med solariebrug. Men derfor kan man jo fortsat godt holde af den.

I jagten på mere mening og mindre form vil det blive interessant at følge udviklingen for Kim Kardashian, som med en ualmindelig stor IG har en profil, der er poleret, ufarlig og meningsløs. Især det sidste står i skarp kontrast til et 2020, hvor vi HIGER efter holdninger. Også når det gælder vores badeværelseshylder. Jeg ved ikke, om Gwyneth Paltrow er Kardashians modpol, men hun har en mening (om sundhed og miljø, dog nogle gange på et ekstremt niveau) og lader heller ikke til at være nervøs for at tage kampe op, som eksempelvis med den amerikanske kosmetiklovgivning og en vis Weinstein.

Her er 5 punkter, jeg glæder mig ekstra meget til i 2020:

VIBRERENDE ENERGI og lidt til (heldigvis). Hos Amazing Space blander de spiritualitet og krystalkraft med sund hudplejefornuft og tak for det. Jeg blev bestormet på grund af det  eksfolierende læbeprodukt (som jo ikke skal vaskes af) fra i går. Grib fat i dem direkte i forhold til, hvornår det er på hylderne, for jeg ved det ikke.

OPEN LABS har bureauet Trendwatching døbt fænomenet, når vi som kunder kommer med helt ind i laboratoriet. Herhjemme er det netop, hvad der sker, når Beauty Avenue den 17. januar slår dørene op for deres nyetablerede apotekeragtige laboratorie med Naughty Alchemist. Du kan roligt glæde dig, og lov mig, at du spørger om en smagsprøve på deres heksebryg, hvis du kommer forbi.

DRYAGE. Det giver især god mening med vandfri produkter, når det gælder shampoo, hvor op til 80% af indholdet kan være vand, som er dyrt at transportere.

SPF TECH MAKEOVER. Meget tyder på, at solbeskyttelse vil få en teknologisk makeover i 2020. På min ønskeliste står muligheden for at tanke D-vitamin op samtidig med, at huden skærmes i forhold til UV-stråler.

TRASHION siger modebranchen nu lidt popsmart i stedet for fashion. Det dækker meget sympatisk over alt fra såkaldt upcycling (hvad er det danske ord?) til affaldsgenbrug og biprodukter, som kan anvendes smartere. Kunsten i 2020 bliver at vige uden om greenwashing.

 FIK DU INGEN BOX-MAIL? Så kan der være sket to ting i morges:

 • Enten forsøgte du at bestille i det korte tidsrum, hvor systemet blev lagt ned. Hvis ja, var du ikke i tvivl, for bestillings-programmet var lukket. Alt er åbnet igen LIGE HER.
 • Eller hvis du er tilmeldt BeautySpace-nyhedsmailen med en hotmail-adresse. Hvis ja, kan det være, at du ikke længere modtager nyhedsbrevet med boxen. I så fald klik her og tilføj fremadrettet hello@beautyspace.dk til dine kontaktpersoner, så du får alt.
05/01/2020
Dit overblik
Årets bedste produkter + foredrags-datoer
09/01/2020
Budget-rutinen, der får din hud til at se dyr ud
To ting, du skal have styr på

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Kristine, du kan købe et tilsvarende lavfrekvent-strøm apparat hos Amazing Space. Ellers er NuFace i USA, ja.

  @ Amalie, det kan du tro. Der kommer faktisk en video, som er lavet – der er nok ikke så meget visning, som du ønsker, men jeg vil supplere med en blogtekst med fordele og ulemper.

  KH Anette

  10/01/2020
 • Amalie

  Åh Anette, har sådan et stort nytårsønske om at du vil lave et indlæg om strøm (altså brug af NuFace eller lignende Microcurrent Facial Toner devices) og din erfaring med at bruge strøm. 🙂 🙂 Hvordan du gør (evt. gerne video) og om der er nogle bivirkninger forbundet med det ? Har prøvet et par gange selv og synes det gav mig ondt i tænderne og hovedpine. Har du hørt om det?

  08/01/2020
 • Kristine Lingren

  Kære Anette

  Så prøver jeg lige her, vedr, køb af Nuface, hvor mon, og helst i DK ?
  Syntes nemlig kun at jeg kan finde den på udlandske sites

  Kh. Kristine

  08/01/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne, vi skal nok heller ikke underkende værdien af underholdning, som kan være værdi nok i sig selv fx. på en IG-profil.

  @ Charlotte K, du var tidligt oppe så…men 1000 tak.

  @ Katrine H, sådan kan du sagtens fortsætte. Det ene er strøm. Det andet eksfoliering. Men selvfølgelig kan det være, at du overgør en af tingene i forhold til din hud – virker den tilfreds?

  @ Andrea, jeg vil altid have et par lavendelforede sovebriller med, en lille fugtmist og en god håndcreme med.

  @ Yvonne, først en tak fordi du ser med så tidligt om morgenen. Hvis du går ind på purelyprofessional.dk, så finder du shampooen. Den er meget enkelt sammensat. I forhold til hår generelt – hvis man har problemer – vil jeg anbefale Hårklinikken (de er i Kbh. og Aarhus), som hjalp mig, da jeg for år tilbage begyndte at fælde. Min kjole er fra Baum og skjorten er fra…jeg må lige kigge i nakken af den…et mærke der hedder Créton.

  @ Mathilde, åhhh det lyder ellers som en HERLIG cocktail, men du har ret. Ikke noget med olie først. Hvad med EXFO Cleanse?

  Stor hilsen Anette

  @ Nanna, vi er to så.

  08/01/2020
 • Matilde

  Hej Anette

  Jeg har købt Bioeffects EGF Essence og kan se du skriver man skal vente lidt med at putte noget ovenpå, så det gør jeg, men mener også der var noget med at EGF ikke kan lide olie. Vil det sige jeg ikke må bruge en olie rens først? Jeg vil gerne rense med en rense balm eller olie først, så EGF essence, Verso super serum og Drunk Elephant Lala Retro creme til sidst.

  Håber du kan hjælpe.
  Mvh Matilde

  07/01/2020
 • Yvonne

  Kære Anette Kristine.
  Så dig i Go’ Morgen Danmark i dag, d. 6.1. 2020. Det var et godt og interessant indslag omkring Skønhedens 2020 ☝️
  Jeg bed især mærke i det med shampoo uden vand!
  Vil meget gerne vide lidt mere om de produkter.
  Jeg har desværre en kronisk hudlidelse og tarmsygdom. Der desværre gør at jeg fælder meget. Det gør at mit hår ikke altid sidder som jeg gerne vil have det til. Min søster er selvstændig frisør. Hun gav mig hårvitaminer i julegave. Dem er jeg ikke startet på endnu. Da det skal godkendes af min læge først.
  Vil samtidig meget gerne vide lidt om det flotte outfit du har på i programmet!! Er helt vild med den super flotte kjole og naturligvis den fine skjorte! Hvilket mærke er sættet ?

  Vil være taknemmelig for et svar fra dig!

  Ønsker dig en god dag

  Mvh.
  Yvonne

  07/01/2020
 • nanna

  Det gør ikke mig noget, at trutmunden dør!
  Kh – godt indslag.

  07/01/2020
 • Andrea

  Kære Anette – nu prøvede jeg lige at finde anbefalinger til, hvilke produkter der er bedst at have med når man skal rejse. Men kun med håndbagage! Har du nogle tips og tricks? Og godt nytår 🙂

  kh Andrea

  07/01/2020
 • Katrine H.

  Tak for endnu et godt indlæg:).
  I dine kåringer anbefalede du bl.a. Pestle & Mortar Exfoliate, hvilket gjorde at jeg købte produktet. Men eftersom jeg også bruger Nuface Facial Toner er jeg i tvivl om, hvorvidt jeg må bruge begge produkter? Lige nu bruger jeg Nuface fire gange om ugen og Pestle & Mortar Exfoliate de andre dage. Men må jeg det?

  07/01/2020
 • CharlotteK

  Det tegner godt for 2020 på beautyfronten, ser det ud til. Og hvor er det da befriende med trutmund-selfiens død;-)
  Du var i øvrigt megagod i Go’Morgen Danmark!

  07/01/2020
 • Sanne

  Åh hvor skønt at verden vender sig fra det polerede og overfladiske, for det bliver da lidt tamt med tiden. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  07/01/2020