fbpx

Fra haute couture til haute colour…eller bare hotte læber

_m8j1086

Jeg har en fortid hos Dior. Langt tilbage godt nok, men ikke længere end jeg klart husker, hvordan stemmerne blev bløde på gangene i Paris, når samtalen faldt på Monsieur. Monsieur Christian Dior. Denne drømmende, kreative og sarte herre, der havde et helt særligt øje for kvinder. Både med hensyn til mode og læbegodt. Og hvad angår det sidste, er læbestiften Dior Rouge med 61 års levetid ingen nyhed, men den gode sag – for den er særlig blød og fin – har fået den smukkeste make over. Derudover er jeg begejstret over indholdet af hyaluron, som normalt er et stof forbeholdt fugtmættende cremer.

SNUP TRENDEN: Min undskyldning er, at Marlene Dietrich og Josephine Baker umuligt kan have taget fejl. Begge svor de til Rouge Dior. Godt nok i rød (hvilket ikke skal afholde Beautyspace fra at vise den smukkeste lilla). Prisen er 240 kr.

violet

 

05/10/2010
And the winners are…
06/10/2010
Chanelegante Karl

Kommentarer

 • Jeg kunne sidde og se på dette billede i timevis, ved ikke hvad det er med farven lille, men lækker er den.

  Cammilla

  07/10/2010
 • Nipuni Julie

  woooow! Og så er jeg DIOR fan med stort D. Jeg er smuttet afsted, for at prøve den.

  06/10/2010
 • Heidi

  Jeg er en af dem som hænger hos Dior endnu og må nok indrømme at da jeg så dette indlæg, røg jeg da lige hen og fik den lilla læbestift på. Og den er lækker til mig ;o)

  06/10/2010
 • Hold da fast en farve. Den er da to die for!

  06/10/2010
 • Lotte

  Jeg har også en fortid hos Dior:o) Sikke smukke billeder – og så flot det ser ud med kjolen og læbestiften – spot on, og selvom jeg ikke er en lilla pige, bliver jeg stærkt fristet til at købe netop denne farve læbestift.

  06/10/2010
 • @Joan …du finder den nye version af Rouge Dior hos Matas og i Magasin (i uendelig mange farve så hold på hat og pung). Kh Anette

  06/10/2010
 • Kamilla

  Åh jeg har en svaghed for alt der står Dior på. Minder mig om min skønne tid i Paris. Drømmer sødt om Dior i næste konkurrence. Bebe:O) ( – og på mit held vel at mærke:O))

  05/10/2010
 • Joan

  Ih den farve MÅ jeg bare eje! Hvor køber man dem?

  05/10/2010
 • Lene

  Uhm kan godt forstå du er faldet for denne. Og de billeder der er bare lækre. Jeg får skiftevis lyst til at spise de læbestifter øverst og male billeder. Er jeg underlig? I know!

  05/10/2010