Fra stenbuk til stenbuk plus de YSL-heldige

På en rainy day tror jeg nok, YSL har fået lidt at varme sig på. For hele 6.885 enkelte hurra-ord fra mandagens konkurrence blev det til. Og da franskmændene spottede det eksploderende kommentarfelt, kastede de to ekstra sæt i vinderpuljen. Derfor tillykke til nu syv heldige vindere: Mie Kathrine Skriver, Louise K, Tina Blum Rasmussen, Mette K. Frederiksen, Christina Hald, Helena Maria og Carla Mickelborg og 4 trøstevindere af en mindre surprise går til: Michela Nehm, Ibtisan Al Shebillawy, Anne-Sofie B. Müller og Lotte Grundsted. Send fluks jeres adresser til open-mind@mail.dk – og der kommer beautyguf til Jer.

Jeres kommentarer i går fik mig til at tænke på en venindes stenbuk-mor. For da jeg (som også er stenbuk) var 20, sagde hun altid: Bare vent, Anette. Alting bliver kun bedre. Ikke at jeg selv mente, noget var skidt – selvom der jo altid er lidt at file på (og ikke kun neglene). Men faktisk tænker jeg på hende hvert år, for hun fik ret. Endda på flere fronter – også den udvendige, som jeg på billedfronten vil spare dig for.

I stedet – og uden sammenligning – får du Rejseholdets Ingrid og Hugh Grant-ex-model-og-skuespiller Elizabeth Hurley. Mange hudlæger og andre hudeksperter taler nemlig altid om den ungdomsfylde, man mister som 35+. Min pointe er, den måske ikke altid er så tosset at miste. Også selvom der bliver talt om hvasse surmulefolder og kinamandsskæg. Jeg er i hvert fald (også) vild med de modne udgaver af Hurley og Fich. Og da min dygtige AD’er sætte billederne sammen, mailede hun  sådan her: jeg ved ikke hvilket billede af hende Ingrid, der er ældst, så du får 2 versioner.

SNUP TIPPET: ELLE har et underholdende og tankevækkende alders-tema denne måned – og glæd dig til i morgen, hvor en skøn kvindes hud-hemmelighed lander på bloggen.

12/06/2012
Skønhedskrager og nykøbte ansigter
13/06/2012
Face power

Kommentarer

 • Lisa Rekling

  Skøn artikel med før og nu, Hurley og Fich. Ved godt, hvordan jeg helst vil se ud – sjovt nok:-)) Hilsen fra endnu en Stenbuk…

  15/06/2012
 • Anette W

  Jeg tror billedet af Ingrid th er ældst, selvom det ser yngst ud. Der er noget med skæret i huden.

  15/06/2012
 • Kære alle,

  1000 tak for jeres kommentarer.

  Stor hilsen Anette

  14/06/2012
 • Det der med Stenbukke – det holder altså vand! Yes, it does!

  13/06/2012
 • Sanna

  Og fra endnu en af dine mange fans og også stenbuk: fantastisk opløftende læsning og med syn for sagen! Der er håb forude… 😀 I L<3<3<3<3<3VE IT!

  13/06/2012
 • Uhh jeg elsker simpelthen datids/nutids-billeder – det er bare så sjovt af se 🙂
  Og rigtig mange gange bliver folk faktisk meget smukkere, når ansigtet får karakter.
  /Lise

  13/06/2012
 • Rikke Ryge

  Åbenbart heldigt at være stenbuk… dejligt 🙂

  13/06/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Susanne – 460 kommentarer som i alt indeholdt 6885 ord.

  Stor hilsen Anette

  13/06/2012
 • susanne

  og fra en stenbuk til en anden
  Fantastisk 🙂
  og hold nu op siger du at der var 6tusinde på din blok ???

  13/06/2012
 • @ Charlotte K – det er den yngste version først i begge tilfælde. Både Hurley og Fich – og der er 10+ år mellem begge (sikkert mere i EH’s tilfælde).

  @ Helle Forum – åhhhh ja, den gode miss Arden var stenbuk. Jamen det vil jeg så…bare come on.

  @ Birgitte B – og præcis det man føler (som dig), tror jeg også skinner igennem.

  @ Anja – selvfølgelig ikke (lyder det fra en ikke-engang hard core astrologi-troende).

  @ Frederikke – nemlig!

  Stor hilsen Anette

  13/06/2012
 • CharlotteK

  Liz er bare utrolig smuk – nogle vilde øjenbryn hun havde der i 80’erne.
  Det er lidt vildt med billederne af Charlotte – det er virkelig svært at se, på hvilket hun er ældst, så der kan da ikke være så mange år imellem? Jeg gætter på at hun er ældst til venstre, hvor hun har rødt hår…

  13/06/2012
 • Og fra endnu en stenbuk, endda født samme dag som Elizabeth Arden og med alderens visdom: ja, det er sandt, at tiden arbejder for Stenbukken – og det gælder især tiden fra de 50 år, så bare come on, Anette!

  13/06/2012
 • Jeg synes faktisk også, jeg er blevet bedre med alderen (på en del områder altså, ikke et ord om appelsin hud mv.) – eller også er jeg bare blevet bedre til klædelig make-up, bryn i form og concealer 😉

  13/06/2012
 • I heldige stenbukke – vi andre harkun det værste til gode så, eller?? 😉

  13/06/2012
 • Frederikke

  Fantastisk! Jeg vil straks gå i gang med at glæde mig inderligt over mit tab af kindfedt 😉

  13/06/2012