fbpx

Fremtidens smokey eyes

modeuge15b

Selvom der på Københavns Rådhus hos Barbara Igongini var dømt showmakeup, så var der noget at komme efter for os på gadeniveau. Det handlede nemlig om næstegenerationen af smokey eyes, som oversized og grafiske. Ikke nødvendigvis lige så plakatblå som vist på den smukke model her. Flere fik køligt gråt på. Og så var der noget med huden, som jeg skal have testet. Normalt får vi anbefalet, at foundation og concealer skal have gule undertoner, og sådan var det også her, men med den forskel, at MAC’s makeupartist Ana Jaksic brugte en candyfloss-farvet setting-pudder for at få en smule i spil af det kolde, som de fleste af os også har i huden. Det gav en lidt icy effekt, og så pænt ud på hende i stolen,  her, og det skal efterprøves.

TO ANBEFALINGER: Hvis du savner produktanmeldelser, så kig forbi den gode Maria på Instagramprofilen beautificedk, og er du træt af modeuge, så glæd dig til i morgen, hvor der kommer fredagsslik på Beautyspace. Endda af fineste kvalitet.

@beautyspace på Instagram

06/08/2015
Folk gispede efter vejret
07/08/2015
VIND!

Kommentarer

 • Christina kragh

  Vil du ik links mig kan ikke finde det

  09/08/2015
 • Christina kragh

  Hvordan er den gået forbi min næse jeg nærmest storker dig jo

  09/08/2015
 • @christina – Ak ak, og den BB biotherm body har jeg endda haft med på Go Morgen og på bloggen

  08/08/2015
 • Christina kragh

  Fru Poulsen for pokker hvorfor har jeg ik opdaget bioterm BB MILK til kroppen nu har jeg gået og købt mig fattig i vitazing fra origins og smurt min grimme hudsygdom på kroppen den BB Milk er jo genial en sød ekspedient i magasin forstod ik Hvordan jeg kunne bruge så meget vitazing så hurtigt indtil jeg fortalte jeg ikke brugte den i ansigtet men på kroppen haha den bioterm hemmelighed ku du godt ha delt hahaha møzz fra Fyn

  07/08/2015
 • @ Laura Inger – Jeg tror på, at vi er klogere og vil have det, vi selv ønsker. Og faktisk viser det sig også, at mange kvinder går efter, hvad andre kvinder vil imponeres af. Når det er sagt, så er jeg enig med dig i, at mode, inkl. fashion-makeup og trends ikke skabes på catwalken, som noget der drypper ned på os andre. Den skabes i én stor gryde med ingredienser som kunst/socio-værdier og ikke mindst alle de individuelle ledestjerner (på de sociale medier), og hvor brugernes platforme i dag er afgørende. Så makeup-moden kommer ofte nedefra, hvor vi så ser den ført ud det ekstreme på en catwalk, som er showmakeup og ikke tænkt til kontoret.

  @ Jette V – Åhhhh ja, den. Jeg husker den, men havde glemt den. Tak for reminder.

  @ HeLene – Ja måske. Jeg må sige, at jeg ikke ved det desværre.

  Stor hilsen Anette

  07/08/2015
 • Laura Inger Margrethe Andersen

  Hmmm. Vil nu sige, at de færreste makeup looks fra modeugerne ender med at blive trends. Jeg ser intet grafisk smokey eye i fremtiden. Både fordi folk ikke er dygtige nok til at ligge det, men også fordi piger rent faktisk tænker lidt på hvad mændene kan lide, og her vil de løbe skrigende væk.

  Kan til gengæld sagtens se at den blev overført til gaden i form af grafisk eyeliner i en anden farve end sort. Og med grafisk mener jeg blot skarpt optegnet, folk er ikke klar til en kongeblå eyeliner a la Amy Winehouse 😉

  06/08/2015
 • HeLene

  Blåt er flot, især om sommeren! Jeg bruger HD pudder som er ganske koldt hvidt og det trives jeg med. Er måske lidt det samme på en hverdagsmåde?

  06/08/2015
 • Jeg har brugt Guerlains Météorites i mange år. De fine kugler har forskellige farver og giver netop et meget fint spil på huden 🙂

  06/08/2015
 • @ Rie – Der er flere muligheder, da flere foredrag dette efterår er sammen med makeupartist Kenneth Adelhardt. Datoer kommer snart.

  @ Sanne – You rock. Den på billedet er fra MAC’s Prep+Prime CC.

  Stor hilsen Anette

  06/08/2015
 • Rie Dyrnes

  Det ser så spændende ud… Ville gerne på kursus i at lægge en fin makeup :O)

  06/08/2015
 • Jeg har i årevis brugt lyserødt pudder, men synes det er svært at finde, så jeg vil da glæde mig hvis det bliver moderne igen. 🙂

  06/08/2015