fbpx

Fremtidsbud

Vil du være med til at dykke ned i fremtidens kultklassere?

Vil du være med til at dykke ned i fremtidens kultklassere?

Du kender sikkert mange af de nuværende skønhedsklassikere – lige fra Chanel No. 5 til den smørtykke Nivea-creme. I det nye nummer af ELLE vover vi pelsen og giver et bud på, hvad fremtidens klassikere bliver.

SNUP TIPPET: Jeg håber, du har lyst til at læse artiklen og ikke mindst stornyde de smukke billeder. NB: Og må jeg lige råbe hurra for, at denne måneds ELLE faktisk er et spækket beautynummer af de helt tykke.

Har du skønhedsfavoritter, som også vil stå på din hylde om 10 år?

22/03/2010
Kaffeslabberas
23/03/2010
Øv, den skaller…

Kommentarer

 • Lene

  Nææ jeg tror ikke der er noget der holder så længe i denne verden! Der udvikles hele tiden nye produkter som overgår de foregående – men okay Eigth Hour fra Arden er nok svær at stikke med noget andet!

  Fedt nummer af Elle! Skynder mig ned efter det!

  24/03/2010
 • Den er svær. Jeg fylder 40 indenfor de næste 10 år (gee…tiden går hurtigt) og kan ikke helt overskue hvad det betyder for min hud.
  Men – jeg tror nok at Jurliques Arnica creme vil følge mig. Den fugter og plejer som intet andet og kan bruges til alt.

  24/03/2010
 • Nipuni Julie

  Jeg må vist ned og købe ELLE i denne måned ;o)
  Jeg er sikker på at nedenstående vil stå på min hylde om 10 år:
  – Elizabeth Arden, Eight hour creme
  – Jurlique – Lemon Body Oil
  – Dermalogica – Multivitamin power recovery masque

  + en masse nye og lækre produkter 😉

  23/03/2010
 • Charlotte

  Hej Mikkel – Cliniques Pore Minimizer er også en af mine favoritter – den er super god. Jeg ville heller ikke kunne undvære et eye brow kit, jeg har fra Chanel. Den er nok 15 år gammel, men still going strong (ok, den løber på sidste vers nu og skal snart fornyes, da der næsten ikke er mere tilbage:-)), men den har jo så også holdt godt.

  23/03/2010
 • Fantastisk flot artikel i det nye Elle – wauw! Jeg vil altid have en lille tube Clinique Pore Minimizer stående – genialt produkt også til at have med overalt. Og så har jeg svært ved at forestille mig min duftsamlig uden Tom Fords Neroli Portofino fra hans Private Blend – ultimativ duft!

  23/03/2010