Frit valg på alle @beautyspace-hylder

!cid_2B129FD6-3D60-4284-A82F-47F09629BB04@mydomain

Hvad siger du til at varme lidt op til 2016? Helt uden hjælp fra champagne er jeg nemlig ved at boble over af spænding og sommerfugle i maven over alt det, vi (forhåbentlig) skal lave sammen på Beautyspace i det nye år. Allerede fra på mandag sker der nyt. Men lad os starte på den lille skærm: Instagram, hvor et tilbageblik for mit vedkommende absolut ikke kun har været lyserødt, selvom det unægteligt ser sådan ud på grund af en vis bog.

FÅ DIT YNDLINGSPRODUKT: Hvis du tagger @beautyspace med et par stikord om, hvad der har gjort størst indtryk fra Superhud (eller hvorfor du ønsker dig bogen) plus hvilket yndlingsprodukt, der skal følge med, og hvem du vil give et identisk sæt, så plukkes vinderen på mandag den 4. januar. Den heldige får tilsendt to bøger (Superhud) og to selvvalgte yndlingsprodukter. Hashtag dit billede – hvor kun fantasien sætter rammen – på Instagram med #bookyourbeauty og @beautyspace, så jeg kan finde dig. Og husk på, at det meste af landet holder ferie, så chancerne er vel nærmest…enorme.

PS: Og før nogen tænker neeeeejjjjj-jeg-er-ikke-på-Insta, så kommer der jo også til at ske andet. Snart.

23/12/2015
Vind Jurliques julesmøre
02/01/2016
VIND for 27.000 kroner

Kommentarer

 • Hanne

  @anette – ja jeg er på instagram 😀

  04/01/2016
 • Sonja Kristiansen

  Læser med glæde beautyspace hver dag og følger nøje med i hvad du skriver. Jeg ønsker mig din nye bog og bio effekt serum. Glæder mig til at købe din bog og følge dig i det nye år. Gode nytårsønsker.

  04/01/2016
 • Anette Stendrup

  Gav bogen til min datter. Vil være skønt med en til mig også

  04/01/2016
 • kære alle,

  1000 tak for jeres dejlige kommentarer. Lige kort: Det er på Instagram I skal uploade og tagge veninde og @beautyspace #bookyourbeauty

  Og så et par konkrete svar:

  @Hanne – haha, det er helt okay. Er du på Instagram?

  @Bodil Pedersen – Der er ikke længere rabatkode desværre. Men bogen er hos Arnold Busck.

  @Randi: Jeg vil anbefale, at du kører perioder med EGF og perioder med A-vitamin, eksempelvis 3-6 ad gangen. AVST linjen er de stabile ‘estre’, den form for A-vitamin som du også kan bruge om dagen. Retinol er lys og luftfølsomt, og bedre om natten. Og ja, der er et step up system. Du vil nok få glæde af at tale med Mette Bang fra Environ: http://www.mbh-dermasupply.com/omos/

  Stor hilsen Anette

  04/01/2016
 • Anna

  Bioeffect EGF-serum og frugtsyre fra Ole Henriksen ville bare være helt fantastisk. Begge produkter lå desværre ikke under juletræet i år… 😉

  04/01/2016
 • Anita christensen

  Fik ikke bogen eller frugtsyre fra Ole h så det højt på ønskesedlen

  04/01/2016
 • Dorthe

  Wow en fed præmie

  03/01/2016
 • Tak for 2015 🙂
  Jeg købte din bog i efteråret og jeg bruger den som opslagsbog. Er blevet klogere på pyramiden og serum. Ved at jeg også vil slå op i bogen i 2016, for at blive klogere og klogere på min hud 🙂

  02/01/2016
 • Lone

  Ja tak

  02/01/2016
 • Marianne Fristeen

  Fik både A vitamin-boosteren og serum fra Beaute Pacific i julegave, så nu ønsker jeg mig blot Bioeffect EGF-serum og Origins VitaZing tryllecreme. Bogen Superhud har jeg, men et ekstra ekemplar til venindegave ville være velkommen. Godt Nytår!

  02/01/2016
 • Pia

  Fik ikke bogen i gave. Fik heller ikke Ole Henriksens frugtsyrer, til natten. Men måske jeg er heldig her 🙂

  02/01/2016
 • Rie Dyrnes

  Hej på denne 1. dag i et nyt og spændende år. Savner en skøn almindelig dagcreme i dine anbefalinger :O)

  01/01/2016
 • Hanne

  Erhh…..et nødråb fra en itspasser…..hvad betyder FÅ DIT YNDLINGSPRODUKT: Hvis du tagger @beautyspace eller nærmere hvordan gør man?

  01/01/2016
 • Helle Pedersen

  Kære Anette.
  Tak for en herligt år i dit selskab. Jeg er super glad for at følge med i dit beautyspace og glæder mig til at se hvad du finder på i 2016
  Din bog er fast “inventar” på mit natbord og Super3, creme og serum fra Bioeffect og shampoo fra Rahua og lavendler body Oil fra Ole Henriksen er blevet mine favoritter.
  Nu vil jeg skåle i noget lidt “lyserødt” og ønske alle et helt fantastisk Nytår.
  Kærligst/Helle

  31/12/2015
 • Randi

  Kære Anette,
  Jeg har lige læst din nye bog, der er super god og velskrevet. Men jeg har lige et par opklarende spørgsmål:

  Jeg vil gerne i gang med en veksling mellem EGF og A-vitamin. Min hud er dog lidt sart, så jeg har fået en prøve på A-vitamin creme fra pHformula, som min hud omkring næsen desværre bliver irriteret af. På beauty space anbefaler du Environs Retionol produkter, og jeg tænker, det sikkert er smart, da de har et step-up system. Men så vidt jeg kan se, er Retionl 1-3 kun sera og kræver dermed en creme ovenpå, er det ikke korrekt? I så fald skal man så vælge en af Environs AVST cremer for at få den fulde effekt, eller vil jeg kunne bruge f.eks. pHformula P.O.S.T recovery?
  I din bog kan jeg ikke umiddelbart læse, at du anbefaler creme ovenpå A-vitamin, kun at du har en serum af frugtsyrer under. Er det mig, der misforstår?

  I bogen foreslår du kurforløb, der skifter mellem EGF og A-vitamin. Hvis man har brugt et step-up system af A-vitamin, skal man så starte på det første trin igen efter en pause, hvor man kun har brugt EGF?

  I forhold til Environs produkter har jeg svært ved at gennemskue forskellene mellem Retionol- og AVST produkterne, ud over de sidstnævnte er cremer. Kan du opklare dette?

  31/12/2015
 • Rigtig godt nytår til dig, smukke. Jeg glæder mig til at se hvad du finder på i det nye år. 🙂

  31/12/2015
 • Mette Sloth Eriksen

  SUPERgodt nytår til dig Anette, med tak for en rigtig dejlig bog 🙂 GODT NYTÅR – glæder mig til at læse med i 16 også!!

  31/12/2015
 • PIa

  Rigtig godt nytår til dig Annette og tak for et inspirende år. Også godt nytår til alle jer andre, 2016 bliver et fantastisk år!

  31/12/2015
 • CharlotteK

  Rigtig godt nytår!

  31/12/2015
 • Kirsten V

  Rigtig Godt Nytår.

  Jeg har nydt meget at følge med her på Beautyspace og ser frem til endnu et spændende år. 🙂

  30/12/2015
 • Bodil Pedersen

  Har forsøgt at købe bogen hos Arnold Busck, men systemet ville ikke tage rabatkoden. Vil meget gerne kende pyramiden, da det er svært at “finde vej”. Kunne også tænke mig at prøve EFG serum.
  Godt nytår til dig, Anette og tak for din dejlige blog

  30/12/2015
 • Hanne Støttrup

  Dejlig måde at afslutte 2015. Jeg ønsker mig Superhud fordi du er så inspirende og de små udsnit jeg har læst, giver mig mere lyst til at få fat ibogen. Står i en lang kø på biblioteket. Jeg ønsker mig ansigtsolie.
  Rigtig godt nytår og glæder mig til at fortsætte at følge dig.

  30/12/2015
 • Pernille Sparsø

  At skulle fortælle blot én ting som har gjort indtryk fra din bog ‘Superhud’, er et umuligt forlangende. Det ville fylde alt for meget spalteplads her. Og det er netop det, som er det unikke ved dig Anette; du favner alt og alle. På det ydre og det indre plan. Selv om alt ikke er lyserødt på IG som du skriver, så bekræfter det mig bare i, at du er et menneske med begge ben på jorden, med glæder og sorger som alle vi andre. Det tjener dig dobbelt ære!
  Din bog vil være en fornem gave at kunne give videre. Jeg ved positivt jeg kan gøre nogen glad! Bio Effect Serum og pyramiden er noget af det som har gjort hverdagen lettere, sjovere og skønnere. Stor tak herfor!
  Du ønskes et fantastisk Nytår. Jeg glæder mig meget til følgeskab i 2016 <3 Kh Pernille

  30/12/2015
 • Kære Anette, jeg ligger i flytterod de næste 2 uger, men skal nok komme stærkt tilbage og deltage i diverse konkurrencer og kommentarspor. Glæder mig til dine skriverier i 2016 <3
  Godt nytår til dig, og alle I andre :)!

  30/12/2015
 • BirgitS

  sikke en nytårs pangstart 🙂 Jeg er så sindsygt glad for environ masken til hudens natarbejde og “creme” som du havde en pakke med i efteråret. Det virker!! Jeg slugte din bog i en vældig fart og fik så hurtigt rettet ind med EGf og alt det andet i RIGTIG rækkefølge. Pyramiden er bare det bedste bud og det er til at huske i modsætning til så meget andet. KH og godt nytår.

  30/12/2015
 • Ulla Kepp

  BogenBogenOrigins nye plantscription serum og øjencreme

  30/12/2015
 • HeLene

  Lovely lyserødt og alt dertil, og sådan en sjov konkurrence idé!

  G O D T N Y T Å R

  Glæder mig vildt at følge med herinde i det nye år!

  30/12/2015
 • @ Inger Engkær Christiansen – Det er jeg glad for, altså at du vil have fat i bogen. Jeg ved, at de sender hurtigt ud fra Arnold B:

  http://www.arnoldbusck.dk/boeger/medicin-sundhed-sygdom/poulsenanette-kristine-saadan-faar-du-superhud

  30/12/2015
 • Karoline L

  Jeg elsker lyserød!

  Men jeg tror 2016 bliver gråt 😉 I hvert fald for mit vedkommende (pt. Også en smule blåt – don’t do haircoloring at home!).

  Jeg glæder mig til alt dit bloggeri i 16 – og måske også nogle live trendsupdates.

  Kys K!

  30/12/2015
 • Inger Engkær Christiansen

  Jeg ønskede mig bogen i julegave, men jeg fik den ikke, så nu vil jeg købe den, så jeg kan finde rundt i rækkefølgen, med fugt og alt det,og jeg elsker bare tryllecremen fra Origins, og serum fra Beauty Pacific:)

  30/12/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.