Fugtmagneter der ikke tømmer bankkontoen

Jeg har en svaghed for Burt’s Bees. Det hænger sammen med USA, historien om honningsælgerens bivoks, der skulle bruges til noget og så deres no fuzz tilgang til ingredienser, priser og selvfølgelig skønhed.

Mit ene like går til Burt’s Bees body lotion, der indeholder fugt- og fedtmættere, som huden forstår: glycerin, solsikkeolie, sheasmør, kokosolie, olivenolie, E-vitamin og sojabønneolie – fås med og uden parfume men begge smørfede i konsistensen. Mit andet like går til Almond & Milk Hand Cream, som trods upraktisk glaskrukke og for kraftig lugt af sød, varm mælk med honning (stilner dog hurtigt af) leverer virkelig flotmæt hud på hænderne  takket være  kombinationen af sød mandelolie, bivoks og sojabønneolie.

SNUP TIPPET: Hook dig op på Beautyspace her eller her, for lige om lidt udvælges der testgrupper til både Kiehl’s og et andet spændende projekt plus vi varmer op til rulleri med Dermaroller, en konkurrence og et snigkig på kendte toilethylder. 

15/02/2013
Hold øje med 60’er mat’nessen
18/02/2013
Vil du med hjem til Ellen Hillingsø?

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  TAK for alle ord og indspark

  @ Julia Kim – den er i Magasin og på dermalogica.dk

  @ Nanna – mit svar er ja

  @ Sissel – åh jeg er spændt på, hvad du synes om One Love Organics. Keep me posted. Bodylotionen fra dermalogica vil du nok finde for tynd, tror jeg. Har de en håndcreme i krukke? Nej vel….

  @ Anette J – Kira B, åhhh jeg er glad når tipperiet går på tværs herinde.

  @ Walkinrunout – åhhh det gør mig glad.

  Kærlige hilsner
  Anette

  20/02/2013
 • marianne

  Tak for altid super gode indslag, men kan godt mærke og se at min toilethylde( en ret stor en) er fyldt godt op nu, skøøøønt men nøj dyrt i længden, men der er altid plads til noget ekstra. Testperson det kunne jeg godt tænke mig at prøve. God dag til jer alle, foråret venter lige om hjørnet;o)

  18/02/2013
 • Julia Kim

  Lyder som en überlækker bodylotion! Hvor køber man den?

  18/02/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Kan være det er den jeg skal prøve. Synes jeg lider af tørhed i frost og kulde – især på mine ben, som også ind i mellem klør noget så forfærdeligt, når det er koldt. Bruger ellers en del bodylotion, men nyt bekendtskab er velkomment.

  18/02/2013
 • Jane Weiss

  Det lyder som noget der skal prøves

  17/02/2013
 • Selv om jeg er tæt på skrækslagen for bier… om sommeren – må jeg blankt erkende, at de er nogle små flittige producenter af skønhedsprodukter… på den front er jeg stor fan… gele royal, honning, bivoks osv. 🙂
  Har i øvrigt lige investeret i din bog… og her ved side 35 er jeg også fan af den 🙂
  kram!

  17/02/2013
 • sassia

  Jeg er blevet opereret for nogle år siden og kan derfor ikke svede i mine hænder = de er altid iskolde og meget tørre. Jeg har prøvet alle dyre håndcremer der findes, men det eneste der virker for mig er en rigtig tyk fodcreme 🙂 Bare et lille tip til dem der ikke synes en almindelig håndcreme er god nok – meeen, måske man skulle springe ud i den fra BB som du anbefaler – honning er i hvert fald ikke at kimse af når det kommer til skønhed og fugt 🙂
  Tak for altid dejlige indlæg 🙂

  17/02/2013
 • Laila Rosenvinge

  Hejsa Anette…
  Hvor er du bare fantastisk til at komme med alle de super gode og spændende fif…og alle de mange skønne produkter…Tusind tak rigtig god søndag..Kh Laila

  17/02/2013
 • Lis Marker

  Lyder godt med den håndcreme. Har virkelig behov for en rigtig god håndcreme.haft job med megen håndvask så den er nok noget for mig.-lyder godt m. Test person måske man er heldig

  17/02/2013
 • Henriette

  Åh, du viser så mange produkter, som ser vildt gode ud -:)
  Og nu kan man også se frem til testning af produkteter!! Tak, skønne kvinde -:)

  17/02/2013
 • Lovisen

  Hmmmm altså hvis jeg skulle komme med et lille bitte minus ved at læse din blog, så er det at man får kendskab til ENDNU flere skønne produkter man gerne vil prøve, og bankdamen synes der står nok på hylderne hos mig 🙂 Endnu engang skriver du om produkter så man får meget lyst til at prøve dem…. Skøøønt.

  17/02/2013
 • Glæder mig meget til at høre om dermaroller, har nemlig købt en før jul efter en meget overbevisende salgstale:-) men synes faktisk den virker, selvom det gør lidt nas.
  Uhm testgrupper- spændende.

  17/02/2013
 • Anette J

  @ Kira. Du kan prøve at bruge honning lige fra glasset som ansigtsmaske. Jeg bruger en god honning, tager en lille teskefuld og smører den ud i hele ansigtet og venter ca. 5 minutter og vasker den af. Det giver den blødeste hud, fin glød osv.

  17/02/2013
 • Sus

  Den bodylotion skal jeg da ha fat i:-)

  17/02/2013
 • Elsker Burt’s Sugar Scrub til kroppen og Lip shimmer, som jeg køber lager af hver gang jeg er i USA

  17/02/2013
 • Kira Bjørnestad

  Er altid villig til at afprøve en ny håndcreme… Er lidt en sucker for emballagen på deres produkter, som er rigtig helse-retro-fine 🙂 havde dog håbet på at finde en fugtmaske blandt deres produkter, da det jo virker oplagt når man har honning som din hoved ingrediens… Dres krops olie skal helt sikkert også prøves!

  16/02/2013
 • Sissel

  Hejsa. Hvordan er konsistensen på bodylotion ift. f.eks. håndcremen i krukke?

  Jeg elsker cremer, der er rigtig fede (stive) i konsistensen, men når der står “lotion” plejer der tit at være tale om en mere flydende konsistens. Håndcremen fra Burt’s Bees har jeg prøvet, men den havde en tendens til at lægge sig på overfladen hos mig.

  PS. Har lige bestilt et lille testersæt fra One Love Organics efter at have læst din post om balm’en – glæder mig til at prøve den 🙂

  16/02/2013
 • Spændende 🙂 Jeg har aldrig prøvet Burt’s Bees, men jeg har kun hørt godt om det 🙂

  16/02/2013
 • Orv…Det lyder til at vi har mange gode ting i vente 🙂

  Jeg havde engang en fremragende lipbalm fra Burt’s Bees kommer jeg lige i tanke om. Måske man skulle holde lidt øje med det mærke igen?

  16/02/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.