fbpx

Fuld genopladning med ø-hop deluxe

Beautyspace hænger ud i sommerlandet og inviterer en cool samling badegæster på bloggen OG tipper om de bedste skønhedsdestinationer.  Samtidig nyder jeg livet i hængekøjen – så tilgiv længere svartider.

Det kan godt være, rygsækken er arkiveret. Min er i hvert fald. Men derfor er Grækenland stadig oplagt at hoppe rundt i. For nylig blev jeg dog hængende et helt særligt sted i en håndfuld dage: nemlig på Sani, hvor solen er gavmild og vandet reklameblåt langt ind i oktober. Turen går via Thessaloniki og minder lidt om at sætte sig i bilen og køre fra København til Kolding: tre timer med bare ét smidigt stop. 30 minutters-tæt på lufthavnen dukker Sani op under et dyneblåt himmeltæppe, flankeret af bløde bomuldsmarker. Der er tale om et overflødighedshorn af spa, mad og sport. Ikke et resort, ikke en by, ikke et hotel men nærmere en femstjernet destination, hvor du kan vælge dit favorithotel, yndlingslejlighed, favorit spa eller bare surfe blandt de gourmethippe caféer og restauranter. Uden det behøver at koste en halv milliard. For der er altid gode deals at hente – og flyturen fik jeg for under 2000 kr.

NB: Vidste du, at det er kvinderne, der styrer på Halkidiki? I tidernes morgen var det de græske sønner, som fik den bedste jord: nemlig landbrugsjorden, mens døtrene fik den dårligste – ud til vandet – og derfor nu er velhavende hotelejere. Glæd dig i øvrigt til i morgen, hvor landets første beautyblogger folder sig ud på Beautyspace.

@Beautyspace på INSTAGRAM

22/07/2013
Mød to af bloglands lækreste madammer
24/07/2013
Mød Danmarks første beauty-blogger

Kommentarer

 • Winnie Hamborg Nielsen

  Tak for svar mht. flyselskab. Giver du lige et hint, når din artikel kommer i ELLE?…

  01/08/2013
 • Årrrhhhh, jeg blev glad for alle de her kommentarer. Konkret, så køber jeg altid flybilletter på mrjet.dk, og nej, det var ikke SAS, men Austrian Airlines. @Rikke – ja, jeg har skrevet om det til ELLE. Kommer inde længe.

  Stor hilsen Anette

  27/07/2013
 • Marie Rasmussen

  For tyve år siden var jeg på Halkidiki. Og havde helt klart fornemmelsen af, at det var os piger der styrede det hele. Tænker bare det havde noget at gøre med at jeg var ung-naiv- og propfyldt med “jeg styrer for vildt attituden” 🙂

  De kan noget med den der blå farve de græske banditter! SÅ SMUKT 🙂

  24/07/2013
 • Winnie Hamborg Nielsen

  Det ser skøøøønt ud!! håber at du har nydt det 🙂 Hvilket flyselskab fløj du med? og hvordan var priserne dernede (hotel, spa, mad osv?). Sjov anekdote.

  24/07/2013
 • Det ser helt vidunderligt ud ! Det fortjener du bestemt også Anette.
  Rigtig god ferie og nyd det i fulde drag. 🙂
  Der skulle du holde din næste beautyspace aften 😉

  24/07/2013
 • Kiss Jacob

  Tak IGEN…. Jeg skal også prøve Sani… Har lige været på Flodpram i Tyskland med et enkelt hop til Berlin og et andet til tidligere KVINDE kz lejr i Ravensbrück, Kan jeg sørme også anbefale.. Gode og nødvendige oplevelser for børn og “gamle”

  23/07/2013
 • Susan

  Nøj-øj – det ser ud til at være det perfekte sted til en dase ferie 🙂 Rigtig god ferie til dig Anette 🙂

  23/07/2013
 • Mia

  … Eller svigersønnernes jord, som de også kalder det 🙂

  23/07/2013
 • Henriette

  Lyder fantastisk!! Nyd det

  23/07/2013
 • ELSKER når det ender på den måde – de velhavende hotelejere, haha! 🙂

  23/07/2013
 • byMelchiors

  Flyver du med SAS? Eller er der andre (billigere) alternativer?

  23/07/2013
 • susanne

  ser fantastisk ud. og skøn med lidt ny viden om Grækenland
  mht. mænd og deres jorde 🙂
  kvinderne og deres ny fine hoteller 🙂

  23/07/2013
 • Rikke

  Anette det ser virkelige fantastiks ud. er der noget du kan anbefale på øen man skal prøve når man er der?

  23/07/2013
 • Dorthe K

  Hvor ser det skønt ud! Og man fornemmer uden den store anstrengelse, afslappetheden der må ha indfundet sig med ophold der! Aaaah!

  23/07/2013
 • Lis Marker

  Lyder skønt – nyd det

  23/07/2013
 • Misundelse er en grim ting – som du lige har fyldt mig ud med!

  God god god ferie 🙂

  23/07/2013
 • Sjov funfact, der til slut. Så kan de lære det, ha!

  Er der sommervarmt og – dejligt i september? Jeg får nemlig MÅSKE mulighed for en uges ferie der, og hvis jeg så kunne komme en uge til Grækenland, så ville min lykke være gjort. Og det ville være en dejlig måde at trække sommeren lidt.

  23/07/2013