Fuldblodsversionen

xxx

Rød læbestift kan være en blandet fornøjelse. For hvor kan det hurtigt blive læbestiften, der kommer anstigende med en og ikke omvendt. Alligevel bliver jeg draget af den røde farve – også i fuldblodsversionen som vist her fra Dior. Why? Sikkert af samme grund som MAC’s über-makeup-mester, Terry Barber, har sat ord på: ”rødt på læberne gør for ansigtet, hvad stiletter gør for kroppen.” I forgårs sendte Dior The Backstage Journal på gaden, hvor også designer John Galliano er bidt af en højrød læbe. Dior kalder forårets it-læbe for intens scarlet-rød…og anbefaler først at tegne op med læbeblyant, dernæst fylde ud med pensel og endelig stryge med matte pudderlag henover mundtøjet for at få det sexede, fløjlsagtige, matte look. 

SNUP TENDENSEN: Et tip er at skræddersy intensiteten efter humør og situation. Selvom de meget optegnede læber er i fokus, så ser det også fint ud bare at duppe rødt på læberne med fingerspidserne. Og en lille servicemeddelelse: når fokus lander på noget så centralt som læberne, vil der være afsmittende opmærksomhed på de nære omgivelser – altså huden. Ligesom når en stor edderkop holder hvil på en hvid væg.

Har du en rød læbestift – og og hvis ja,  hvornår bruger du den?

16/04/2010
Tromborgs trumf
20/04/2010
Slap så af. På den gode måde

Kommentarer

 • Skøøøøøøøøønne kommentarer, der beviser at den røde mund er smuk, men ikke altid let. @Gitte – jeg kan kun anbefale at sætte 30 minutter af i Magasin, Matas el. lignende og så så i krig med afprøvningen. kh Anette

  20/04/2010
 • Jeg elsker rød læbestift! Har dog endnu ikke fundet den heeeelt rigtige nuance til min hudtone (og kan godt være at den ikke findes), men har to der hver især er næsten perfekte, som jeg kan mikse til noget der er meget fint.
  Men billeder som dem der, overbeviser mig om at jeg må på jagt igen!

  19/04/2010
 • Nipuni Julie

  Jeg har en knaldrød læbestift fra Lancome som jeg engang imellem bruger. Det er for det meste når jeg har sort/hvidt tøj på og en rød clutch 🙂

  19/04/2010
 • Lene

  Jeg har rød læbestift – men når jeg putter den på synes jeg resten af ansigtet mangler noget farve! Sådan lidt ligesom når man har købt en ny sofa og pludselig så kan se at der nu også trænger til at blive malet og at sofabordet også pludselig ser slidt ud! :O)

  19/04/2010
 • Joan

  Åh jeg elsker røde læber. Tager ikke i byen uden! Så det lyder skønt at det er moderne igen! Sådan er det jo – hvis man venter længe nok ender man med at være moderne!

  19/04/2010
 • Britt

  Hej Anette

  Må lige tilføre lidt til tidligere besked 😀 ja den røde kom på igen idag, en højhellig mandag hvor jeg går hjemme, jeg synes det har et eller andet over sig, specielt fordi at det er afdæmpet på en total uafdæmpet måde?? tror jeg ville føle at det var for meget hvis jeg havde meget makeup på og var dressed up. make sense??

  19/04/2010
 • Gitte

  Jeg har altid beundret andres megarøde læber, og vil frygtelig gerne finde den rigtige superrøde læbestift til mig selv, men det er dæleme svært.
  Jeg er en “sommerpige”; altså til blide kølige farver, men hvad skal man så vælge af læbestift???

  19/04/2010
 • Helle

  Så skønt ög så flot… men det kræver ligesom, at der er tid til at konsultere et spejl med jævne mellemrum, hvis det tjekkede skal bestå over længere tid…

  19/04/2010
 • Britt

  så sent som igår, kunne jeg ikke dy mig 😀 havde et lille projekt med nogle curler i håret og synes det kunne være så fint med knaldrøde læber til, kan i se det for jer? Følte mig så øm, lidt marilyn monroe agtigt:)

  19/04/2010
 • Tilslutter Britta med at være en kylling med rød læbestift. Jeg synes at det er et meget svært look – og synes faktisk også at selv sådan nogle som Jerry Hall giver den alt for meget rødt engang imellem og det ender med at se “for meget” ud på en kunstig måde…

  19/04/2010
 • Jeg har en veninde, der har et egentligt signaturlook, der hedder stort udslået hår og knaldrøde læber – og det ser absolut fantastisk ud! Elegant og vampet på een gang

  19/04/2010
 • Jeg har endnu ikke kastet mig ud i den røde læbestift. Jeg har derimod en sart ferskenfarvet fra MAC. Men de røde læber lokker. Det ser jo fint, fint ud.

  18/04/2010
 • Britta

  Det er bare SÅ superflot med rød læbestift – sådan på den diva-agtige måde. Selv er jeg nok en kylling hvad rød læbestift angår og er mere ovre i den pink-lyserøde genre, men beundrer gerne den højrøde på andre 🙂

  18/04/2010