fbpx

Gæsteblogger #1 PERSONLIG TRÆNER ANNE BECH

Anne Bech har både født og forlængst passeret de 30

Anne Bech har både født og forlængst passeret de 30

Hvis du så Zulu-awards for nylig, var det svært ikke at bemærke en tjekket og meeeeget stram Paprika Steen. Det stramme er sket takket været en anden spændstig dame ved navn Anne Bech. At kopiere looket kræver tre måneder, en net sum penge og en rygrad af tilsvarende stål som frøken Bechs balder. Udover det stramme ser Anne altid forbistret velplejet ud, og jeg bad hende derfor om at dele tricks og yndlingsprodukter, som måske kan hjælpe andre med at skyde genvej (om ikke til kroppen så i hvert fald til noget overskudsfølelse).

Snup Anne Bechs ord og beauty-favoritter:

1.
Jeg holder jo rigtig mange damer i hænderne, så derfor er bløde, lækre hænder et must. Min favorit er Dr. Hauschkas håndlotion, der ikke er for fed men som også  fungerer godt, hvis man er meget udendørs.
2.
Jeg sværger til to uundværlige makeup-produkter – uanset om jeg træner eller ikke. Det er mascara (og glem vandfast mascara, som er noget, fanden har skabt) plus et par strøg med løs mineral foundation fra i.d. (for hvem gider rødmossede kinder?).
3.
Urtegårdens mandelolie har jeg på kroppen hver dag. Den giver min hud mulighed for at ånde og er perfekt for hud som min, der ofte er i bad. Samtidigt giver den sådant et fint skær uden at blive for olieret og bodybuilder-agtig.
4.
Jeg er Ole-fan. Indrømmet. Elsker Ole Henriksens African Red Tea Face Mist, som fast følger mig i tasken. Den pifter mit ansigt op mellem trænings-sessions og udover at være proppet med antioxidanter, virker den også som ”mist & fix” og holder på den smule makeup, jeg altid har på. Derudover bruger jeg dagligt hans Truth Serum Collagen Booster, som ikke klistrer men bare holder mit ansigt pænt og friskt.

PS. Hvis budgettet ikke tillader en personlig træner,  har Anne Bech også et bikini-hold OG hun lægger af og til videoklip på sit website med opstrammende anbefalinger.

Har du prøvet nogle af Annes favoritter? OG vil du være med til at heppe på, at hun laver en DVD med de gode spjæt?

14/03/2010
Hollywood-hemmeligheder #3
17/03/2010
Yndlingssmøre

Kommentarer

 • Web-isodes med øvelser on the way, ladies… check hjemmesiden ud løbende. Så alle kan komme i bikinien til sommer. Kh

  20/03/2010
 • Hun er cool, hende Anne. Når jeg en dag er færdig med at være gravid og at amme, så vil jeg også trænes af hende (- og håber min bankmand har samme ambition – på mine vegne!!!).
  Det er super gode og fornuftige produkter, som hun har valgt. Tumbs up!! – og igang med at lave en dvd, yes please…

  17/03/2010
 • Joy

  Jeg bliver glad over at se at det er de naturlige produkter som hitter – har altid været fan af Urtegårdens koncept. Ole er et klart forbillede. Jeg kan i øvrigt anbefale Zumba fitness som alternativ til den personlige træner – det strammer alt op og er sjovt.
  Tak for en inspirerende blog, Anette, og for godt selskab i mandags.

  17/03/2010
 • Lene

  hihi – det var faktisk en joke det med om jeg fik stramt maveskind af også at være Ole-fan :O) Men jeg vil gå i hård træning med at få smurt dellerne så de kan strumpe. Nå ja, okay og så liiige de der løbeture….

  17/03/2010
 • Godmorgen damer, et lille tip inden morgenløbeturen… (den kan i øvrigt anbefales til deller der skal væk) så ja, hvis man har et vægttab i sigte er det virkelig vigtigt at huden får olie eller virkelig fed creme, da den skal være smidig og godt næret til at trække sig sammen om éns nye slanke smækre krop. Kan bare så meget anbefale Ole’s lavendel olie, som der var én der nævnte. Og ellers er Urtegården fabelagtig. Ud over det, tips til dagen, sørg for også at få olie IND i kroppen, lav en lille smoothie med frosne bær, lidt friske spinat blade, citron skal og kødet, lidt soyamælk og noget Udo’s Choice – så er fedt-tabet godt igang! Have a nice day, de damer!

  17/03/2010
 • Nipuni Julie

  Hende Anne Bech ville jeg (og mange andre) helt sikkert gerne have som træner 😉
  Intet mindre end fantastiske produkter hun bruger!

  16/03/2010
 • Joan

  Nej kender ikke præcist nogle af disse produkter – men vil klart prøve dem nu! Okay i hvert fald nogle af dem…. Hvis jeg så bliver bare halv så lækker som Anne:O)

  16/03/2010
 • Camilla

  Elsker også i.d.s foundation! Hip hip hurra for skønne tips.

  16/03/2010
 • Lene

  Jeg er også Ole-fan! Min favorit er lavendel-olien. Mon jeg så også får stramt maveskind??:O)

  16/03/2010
 • Hold da op en smækker krop. Sådan én vil jeg gerne bestille 🙂 Af Annes favoritter bruger jeg også Urtegårdens mandelolie, og den er også én af mine yndlings. Jeg må vist snart prøve nogle af Ole Henriksens produkter – alle snakker jo om dem;)

  16/03/2010
 • susanne schultz

  Kan vi ikke … nu når hun er på blokken få lidt tips med hvordan vi lige holder os lidt mere lækre også på dellerne ? 🙂

  16/03/2010
 • Helle S

  Åhh jeg ønsker mig en personlig træner! Og især en, der bruger sådan nogle lækre produkter 😉

  16/03/2010
 • Hej Anette, så FEDT at møde dig igår. Tak for en spændende snak. Vi må altså ses igen en dag!
  Rigtig flot nyt look på din blog – blev overrasket da jeg åbnede den nu. Jeg har prøvet dr. hauschkas håndlotion – enig den er god. Vil nu finde urtegårdens mandelolie fordi hvem vil ikke have en hud som Anne Bech!!! Tak for fif. Kh Karin

  16/03/2010