Gør du det? 365?

filmstrimmel-copy

Hitter selvbrunere hos dig? Eller har du det som Marianne, der skrev sådan her til mig: Hvad skal vi med det stads. Hvorfor ikke bare gå ud i solen? Og jo, solen er uundværlig, men skal doseres, hvis du vil undgå pigmentpletter, en hud der slår folder, læder-teint og selvfølgelig det helt alvorlige; hudkræft. De varme stråler skal nok blive lagt på bloggen. Senere. Men hvis du som Marianne instinktivt tænker Sidney Lee, fæl lugt eller uskønne fartstriber ned af kinderne, så er det ikke helt fair, for der findes fjumrefri – endda luksuriøse – muligheder derude. Så derfor er jeg storforbruger. Måske ikke alle årets 365 dage, men en pæn bid af dem.

SNUP TIPPET: Med et klik her får du copy-paste-fif til sådan gør du, de svære steder, undgå at lade dig narre og husk efterarbejdet. Og selvfølgelig flødelækre selvbrunere, en tan detoxer og en selvbruner uden selvbruner…

Har du favoritter, når det gælder selvbrunere?

25/05/2010
OLE H om sommerlækker hud
26/05/2010
Pro-favoritter #1 SØREN HEDEGAARD

Kommentarer

 • jeg har fået et tip om at organic Pharmacy har en selvbruner, der slår alt. Den tror jeg hellere, at jeg må få mine fingre i…

  28/05/2010
 • susanne

  Annette..
  Ok til flydende Mineralsk foundation
  Men hvad gør jeg så ?
  blander min dagcreme med foundation ?
  Hvad er forskellen her ? om jeg smører dagcreme på først også foundation ?

  27/05/2010
 • JO! Faktisk kan man GODT drysse lidt mineral foundation i sin ansigtscreme! Det er ganske lidt som skal til, så selv MÆND kan få et naturligt look. Derefter kan man supplere med at børste lidt ekstra på, hvor man synes det skal dække mere. Det er sådan at de knuste mineraler blev brugt for ca 10 år siden.
  SUNSPRAY er indtil videre den eneste selvbruner jeg kender, som kan tåle et brusebad allerede efter kun een time (normal ventetid 5-10 timer). Dvs jeg kan være blå-hvid-bleg den ene time og den næste gyldenbrun, uden at smitte af på tøj eller lyse møbler
  :-Daniela

  26/05/2010
 • Jeg er også med på Dior Bronze til ansigtet, supernem at bruge.

  I denne overgangstid, hvor man ikke skal være knald-brun endnu, men bare have lidt glød, har jeg været utrolig heldig med en rodekasse i Netto! Her fandt jeg en Dove Summer Glow (face), selftanning, spf 15, som er fantastisk god til lys hud som min. Og dét til 25 kr!

  Til kroppen var jeg sidste år glad for Lancaster’s Fast Dry Bronze Water Spray. Rigtig, rigtig god til at holde kuløren ved lige, men det var på allerede solbrun hud, så jeg ved ikke hvordan farven er at “bygge op” med. Den har også en lidt heftig duft, så der brugte jeg også nattøjs tricket, som Charlotte foreslår!

  26/05/2010
  • Anette Kristine Poulsen

   @Marianne – jeg er enig med dig i, at de lidt-af-gangen-brunende selvbrunere er geniale…og Dove gør det supergodt. Virkelig value. Tak fordi du minder om det ;o)

   31/05/2010
 • Lene

  Jeg bruger aldrig selvbrunere på kroppen men jeg synes altid Chr. Diors til ansigtet er rigtig god. Er aldrig lykkedes med andre (har heller ikke prøvet vildt mange skal det måske lige tilføjes). Den har en skøn konsistens – sådan lidt creme-gele-lækker-agtig. :O)

  26/05/2010
 • Dior Homme Dermo System har lavet en genial fugtighedscreme (altså til mænd…) der idiotsikkert giver et solkysset look – altså selv om mænd ALDRIG ville bruge ordet solkysset…

  26/05/2010
 • Anette Kristine Poulsen

  @Tak for super-tips til AD, Marianne og Charlotte.
  @Susanne – Ole Henriksen mener helt sikker flydende mineral foundation (som bl.a. Jane Iredal har ;o)
  kh Anette

  26/05/2010
 • AD

  Lige nu helt klart Årets Produkt Luksus ved Danish Beauty Award: Estée Lauder Re-Nutriv Sun Supreme Self-Tan Lotion for Face & Body. Den er ikke billig, men den virker perfekt og dufter godt. Alle pengene (625,-) værd.

  26/05/2010
 • Jeg bruger den økologiske fra Gamarde, der fås på apoteket. Den lugter ikke og har en konsistens som bodylotion, hvilket gør den let at have med at gøre.

  26/05/2010
 • Charlotte Behrens

  Jeg har brugt den økologiske selvbruner fra Lavena. Den dufter ikke godt, men man kan påføre den om aftenen og tage noget gammelt nattøj på og når man så går i bad næste morgen har man en fin farve. Konsistensen er som en bodylotion og den er nem at smøre ud og fordeler sig jævnt. Har dog nu købt en lotion fra Skt. Tropez og er spændt på at prøve den

  26/05/2010
 • susanne

  Har simpelthen ingen favoritter, har aldrig kunne få det til at se pænt ud . Skrubber og fugter førs men alligevel er der kanter omkring knæ og tæer. Så jeg venter bare på solen og så skal jeg nok smøre mig godt ind i spf.
  Hørte lige på din video at man kan snyde lidt ved at putte lidt løs puder i dagcremen ? hvordan gør man det ?

  26/05/2010