Gå til makronerne

Makroner hitter - også i din makeup. Lidt for mange af dem her blev det til for mit vedkommende i sidste uge...

Makroner hitter - også i din makeup. Lidt for mange af dem her blev det til for mit vedkommende i sidste uge...

Makroner og skønhed har mere til fælles, end du måske umiddelbart tror (bortset selvfølgelig fra den detalje, at sukker er en irriterende rynkeskurk, men hvor livsnyderi vel trækker lidt i den anden – gode – retning). Hvis du er heldig at komme forbi Paris, så scorer du i hvert fald højt på livsnyder-kontoen ved at guffe et par originale macarons, som smager meget bedre end deres danske navnesøstre. Folk – inkl. moi – stod således i kø helt ud på gaden i torsdags for at få fat i disse her hos bageren (Boulangerie de Sablonville i rue de Sablonville). Makroner hører nemlig ikke kun til i maven – de har også fundet vej ned i makeuppen, og nyder endda status som smart tilbehør af den spiselige slags.

SNUP TIPPET: Helena Rubinstein er blandt dem, der har hentet inspiration fra mad af den søde slags. Delious Beauty – som efterårsmakeuppen hedder – nøjes ikke med at byde på mættede farver. Den verdensberømte konditor og dessertmester Pierre Hermé har også tilsat duften af karamel og lavendel til makeuppen og lavet en gourmet-makron specielt for Rubinstein. Se mere under ARTIKLER ”Firser pang og postkasserødt penselarbejde”
NB: Hos La Glace i København kan du få fat i de lækre makroner – også via deres webshop www.laglace.dk

09/10/2009
4 ting du (måske) ikke vidste om din creme
12/10/2009
KAFFE-slabberas

Kommentarer

 • Joan

  Så er der endelig håb for at man kan blive så lækker at man er lige til at spise!!! :O)

  12/10/2009
 • Lone

  Jeg vil også ind på laglade.dk, for de ser godt nok lækre ud. Cup Cakes GO HOME. Rynker el. ej, så MÅ lidt, men godt også gælde her… KH Lone

  12/10/2009
 • Ulla

  Lad ingen krummer gå til spilde – gik straks ind på la glace web shob og bestilte dem! JUHU – nu skal der krummes i sofaen.

  12/10/2009

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.