fbpx

Gæt lige hvad der er tilbage

Backstage på Rådhuset i går under Kopenhagen Fur showet demonstrerede YSL’s team af makeupartister (under ledelse af svenske Marina Andersson), hvor pangflot  neon kan være. Og nix, ingen behøver at gå all in som her. Men at snuppe et par elementer kan velt være fristende. Eller hvad?

NB: Kultklassikeren Touche Éclat var med sit lys et af de centrale elementer i makeuppen.

29/01/2014
Jeg er flyvende
30/01/2014
Du vil ikke møde dem en mørk aften

Kommentarer

 • Eva

  Føler mig for gammel som 46 årig :-/
  Men det ser cool ud på de unge ! Go for it, girls…

  19/02/2014
 • Vesna Barbu

  Det minder mig om mine helt teenageår hvor neon bare var super hot , jeg tror det mere er for helt unge piger , eller hvad ? Jeg kan ikke forstille mig med neon øjenskygger i en alder af 43 ….
  Men YSL Touche Eclat den bruger jeg meget flittigt , og er vild glad for den .

  31/01/2014
 • Pernille Sparsø

  Neon farver brugt på den rigtige måde kan hos nogle være flot og frækt. 80’erne var desværre ikke lige min favorit periode hvad mode angår;-) Men for pokker hvor er det forfriskende at de som er unge idag også for lov at give den neon gas!

  30/01/2014
 • Anja

  Jeg har købt Sigma Creme de Couture palette og blushes, Macarone inspireret. Dem kan jeg bruge nu 🙂

  30/01/2014
 • Laila

  Hej Anette…
  Følger gerne din blog..
  Vil du give mig et af dine gode råd??
  Jeg skal på ferie til Egypten om en uge…Skønnt..
  Jeg har en absolut bleg og desværre noget uplejet hud..
  Jeg har dog brugt imedeen som jeg købte hos dig samt ansigts cremen der fulgte med i den sidste uges tid…
  Men hvad gør jeg bedst, for at få mest muligt ud af solen om en uges tid?
  Skal lige sig, at jeg er rødblond og dermed sart hud..hvad vil du anbefale af solcreme..
  Hilsen Laila

  30/01/2014
 • Jette V

  Jeg er altså også færdig med neon efter 80’erne, som i helt!færdig!
  Til gengæld er jeg tæt på at overgive mig til at prøve YSL Touche Éclat (synes eller den er dyr…) – hvordan/hvor bruger i den, jer der er eksperter? Kun under øjnene? 🙂

  30/01/2014
 • Gigi

  Jeg var også på neon i 80’erne.. syntes det var skideflot den gang, og det synes jeg stadig det er, men selvfølgelig i en updated udgave. Neon kan være superflot, hvis det bliver brugt “behersket” og sammen med f.eks. afdæmpede puddernuancer. I dag vælger jeg at bruge neonfarverne på f.eks. et tørklæde eller på neglene.

  30/01/2014
 • MetteG.

  Var også på neon I 80’erne – det var den ene gang I livet det skulle prøves. Til gengæld er jeg stadig glad for Touche Éclat på + 10 år.

  30/01/2014
 • Anette J

  Er varm på den YSL-sag, men hvilken farve skal jeg vælge? Den originale?

  30/01/2014
 • Jeg var jo på neon i firserne, og gør det ikke igen. Ellers tak. 🙂

  30/01/2014