fbpx

Gaga-gul fan-feber

http://www.alllacqueredup.com/2011/02/lady-gagas-yellow-nails-2

Jeg er vild med Gaga-damen. Ikke bare fordi det er hende, Ole H giver den gas til med power-hulahoppen. Men mere fordi hun har en fabelagtig ydmyghed i forhold til sine fans. Hun siges at være hamrende nervøs hver gang hun skal møde dem, fordi hun er bange for ikke at leve op til deres forventninger (hvad kan jeg ekstraordinært gøre for dem i dag?, spørger hun vistnok sig selv nonstop).  Jamen er det ikke ret okay i en ellers så mig-mig-mig-fikseret verden?

SNUP TENDENSEN: Gaga er aktuel med Born This Way, og så er hun selvfølgelig helt fremme med kløerne i gult lakkeri. Deporah Lippmanns for at være helt specifik.  Se mere om Gagas MAC-up ovre hos Mikkel.

23/05/2011
Derfor vil du ha’ mere fra hende, der tippede om antirynke-BH’en…
24/05/2011
VIND gufferier fra Victor & Rolf

Kommentarer

 • Ikke noget om neglelak – men lige en comment om cremen der fra Origins, vitazing…. UF det er GOOOOD! TAK for det tip. Helt perfekt til lige at tage toppen af det “alt for naturlige”… Du er bare den bedste… 😉
  Kh Maria

  25/05/2011
 • Susanne

  Jeg er også “gak” 🙂 Har lige købt en gul neglelak! Skøn farve.

  25/05/2011
 • Stina

  Jeg er helt enig med Mette: En go’ underlak, to gode lag Mimosa (rouge noir, particuliere, paradoxal, jade, whatever) og god tid = perfekt lak i 4-5 dage. Kan anbefale at se en go’ film i mens. Fx søndag aften = fine negle hele ugen.

  24/05/2011
 • Mette Machon Hayes

  Kære alle, Mimosa kan blive sommerens smukkeste lak, hvis du gør som følger (har selv lige prøvet for 5 minutter siden):

  1. Brug base coat (fx. Chanel Base Protectrice som underlak).

  2. Herefter 2 – ikke for tynde – lag af Mimosa, hvor første lag naturligvis skal have lov at tørre, før andet lag påføres.

  3. Til slut en top coat (fx. Chanels overlak Laque Brillance Extreme)

  At komme lak på højre hånd kan være en udfordring for os højrehåndede.

  Et godt tip er at bruge toppen af Chanels neglelak (den lille sort top med CC logoet på, som kan tages af) som et lille ekstra bord, hvorpå man placere sine negle én efter én.

  På den måde bliver neglen hævet fra bordkanten og det er nemmere at komme lakken smukt på.

  God fornøjelse, Knus,
  Mette – & Eileen (fra Chanel)

  24/05/2011
 • Britt Rosted Sørensen

  Fede farver

  24/05/2011
 • sus

  Hej! Jeg troede bare at jeg var et fjols med penslen…Mimosa er smadder svær at få pænt på!! Men jeg synes at det hjælper med en under/overlak fra Sally Hansen og så 2 lag af den gule!! Måsker er den faktisk lide grim…men den giver opmærkomhed!!

  24/05/2011
 • Årh det er nogle virkelig fede farver. Er også træt af pastel.
  Tak for tippet;-)

  24/05/2011
 • Birgitte

  Hvor er det bare nogle fantastiske negle – så sejt til det outfit! Hun læser jo nok beautyspace! Og jo det lyder dejligt med en ydmyg tilgang til fans!

  24/05/2011
 • Pia

  Kender ikke Gaga så godt – men hvad er det for nogle horn hun har i panden. Er det en slags piercing? Eller maling?
  Tak for fed fed blog….

  24/05/2011
 • Joan

  Åh jeg er også VILD med gaga. Hun er skøn. Skal nu altså lige vænne mig til gul neglelak hvis det er til alm mennesker….

  24/05/2011
 • Sidder selv og kigger på mine Mimosa gule negle. Er heller ikke så god til at få det pænt, men det kan varmt anbefales at bruge en filler som base inden neglelakken påføres. Elsker bare gul <3

  24/05/2011
 • birgitte linstow

  Lækre farver; dog er jeg ikke så begejstret for den gule lak. Synes mine fingre ligner noget fra outer spaca, når den kommer.
  Jeg oplever i øvrigt lignende problemer med Chanel lakker som Katrine. Spændt på at høre, om du har en god løsning på dette 🙂

  24/05/2011
 • Anette J

  @ Anette. Det er imponerende, at du kan huske nogle af mine favoritmærker:) Jeg tror, at Nuxe kommer med (øverst) på listen.

  24/05/2011
 • Nipuni Julie

  Tak for det 🙂 Og tak for hjælpen med Mimosa. Jeg smutter snarest muligt i Magasin eller Matas.

  24/05/2011
 • @Katrine – hæng på. Prøver at skaffe dig et Chanel-svar ;o) kh A

  24/05/2011
 • @Dorthe – tak mht. Judas. Det er derfor der er brug for læsere som dig.
  @Dorthe K – de er naturlige nok, hornene, siger Gaga.
  @Anette J – Nuxe gør det rigtig godt til prisen og jeg husker, at du er vild med Weleda, Dr. Hauschka og Origins og her er Nuxe helt på niveau. Igen synes jeg det er en fin idé at få prøver inden køb.
  @Nipuni – velkommen tilbage. Chanels Mimosa er sommerens store hype og lander i butikkerne i uge 20, hvilket må være nu.
  kh Anette

  24/05/2011
 • Lærke KN.

  Ih der kommer hele tiden nye neglelakmærker op – dog alle i de fineste farver.
  Jeg har selv investeret i de flotteste pang farver fra Sally Hansen.

  23/05/2011
 • Nipuni Julie

  Perfekt at der komme neglelak frem idag -og så i gult. Den gule lak fra Chanel, ved du om der er stor rift om den? Den er så fin, men har ikke set den i butikkerne endnu. (har dog også været i udlandet de sidste par uger)

  23/05/2011
 • Tak for henvisningen til endnu mere Gaga. Er vild med Lippmann-lakkerne!

  23/05/2011
 • Katrine

  Apropos gul; så er jeg den lykkelige ejer af Chanels Mimosa. Jeg havde dog lovet mig selv, at jeg aldrig ville købe Chanel igen, da jeg har kæmpe problemer med at lægge den ordenligt. Men faldt i igen da jeg ikke kunne stå for farven. Nu sidder jeg endnu en gang og bruger alt for lang tid til at putte den og ender alligevel med at jeg tager det hele af fordi der kommer striber og i det hele taget ligner noget min datter kunne have lagt på. Er det muligt at skifte pensel for et bedre resultat? – og er det selve neglelakken eller penslen, der gør det så fandens svært at få pænt?
  Det skal lige tilføjes, at jeg ikke har problemer med andre mærker!

  23/05/2011
 • Anette J

  Lækre farver – må have den blå og være freak på den hverdagsagtige måde.
  Er der nogen, der har erfaring med mærket Nuxe? Jeg har fået en rigtig lækker bodylotion, men du’r ansigtsplejen også?

  23/05/2011
 • Gaga er cool – og lige præcis så beskeden, at man må elske hende!
  Men hvad sker der lige for de horn der?

  23/05/2011
 • Dorthe

  Spot on! Jeg får heller aldrig nok af hende. Gaga er jo et kunststykke af format, som man kan bruge timevis på at iagttage, for hun har om nogen tænkt over detaljerne, og så har hun jo simpelthen bare verdens mest opfindsomme outfits. Men hov Anette, du glemmer, at hun også er aktuel med hittet “Judas”…

  23/05/2011