ELLE-gave plus det grønne skønhedsdrys, der ikke smagte Lisbeth Østergaard på Go’ Morgen

Hvis du så Go’ Morgen Danmark i går, ved du, at fru Østergaard vendte det hvide ud øjnene og dømte smagen dårlig (virkelig dårlig endda), da jeg ellers på bedste tv-køkken-manér havde blandet en hud-rensende Pukka-cocktail til hende af spirulina, grønkålsspirer, byg- og hvedegræs juice, frøspirer, tang og alger i et glas koldt vand. Og jo, det smager meget…grønt. Det magiske er, at blander du samme anbefalede dagsmængde – en teskefuld – i en smoothie af sojamælk, olie, æble, frossen banan og vaniljepulver, så smager det som en milkshake fra Tivoli. Næsten.

SNUP TIPPET: Det ligger i ordet, at tilskud ikke må erstatte mad. Det er for dig, der vil spice din sund- og skønhed op, og så er det vel en slags sikkerhedsnet til dage, hvor grønsagstrangen svigter. Jeg tog Green Cleanse med i går, fordi jeg har stor respekt for Sebastian Pole (manden bag Pukka), der altid kan fremvise uvildig dokumentation på hans produkter, inkl. 11 publikationer på Green Cleanse. Én teskefuld af det grønne drys giver  3000 ORAC-enheder (dét antioxidanter måles i), som svarer til en anbefalet dagsdosis.

SNUP GAVEN: Og SÅ lige noget helt andet. Jeg sidder med nogle sindssyg spændende beauty-afleveringer til ELLE, som jeg desværre ikke kan løfte sløret for endnu. Men. Jeg har fået lov at forære min ELLE-artikel om insideout-trenden til bloggens læsere her OG minde hviskende om, at du nu  (og det slutter lige om lidt) kan få 2 full size Rudolph Care produkter: Rudolph Care Body Lotion og Cream Soap plus fire numre af ELLE. Til i alt 149 kroner plus porto. Det er en besparelse så stor, at den er svær at stave til. Det foregår lige her.

05/03/2013
Derfor bliver det ekstra skægt
07/03/2013
Tv-tricks og noget med makeup, der lægger 10 år til din alder

Kommentarer

 • PUKKAs kosttilskud er genialt. Det kan varmt anbefales oven i en ordentlig kost 🙂

  /Linda

  08/03/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for jeres ord.

  @ Tina I – det er fiskeolie og ca. en halv dl til 2 personer.

  Stor hilsen Anette

  08/03/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Lyder sundt og som et godt tilskud. Meeeen måske vi er ovre i det hardcore, hvis man blot sluger det i et glas vand… Kan bedre forene mig med smootien eller yougurt tilsat Pukka… Har lige et spørgsmål ift. olien. Er det fiskeolie du bruger i smootien sammen med Pukka eller er det anden olie??? Og hvor meget???

  07/03/2013
 • Det lyder også sundt, men stadig godt!! Tror jeg vil begive mig ud i det for mi krops skyld.. Tror det kan være en gave i vintertiden.!

  07/03/2013
 • Kiss Jacob

  Kæreste Anette.. TAK for tippet – ELLE og Rudolph er snart på vej til mig. Desuden har jeg da NYDT og RÅelsket klippet med dig og Ole i dit køkken 🙂

  07/03/2013
 • Louise

  Det skal prøves – både det grønne og luksustilbudet!

  06/03/2013
 • Marie Rasmussen

  Begge af dagens skønne fif skal tages i brug … Et sundheds/skønheds-boost er altid velkommen. Dulle-blads-narkoman som jeg er, så lader jeg IKKE et godt slag-tilbud gå min næse forbi 🙂 TAK 😉

  06/03/2013
 • Jeg er med hvad som helst, der ikke skader og Pukka står også for mig som noget godt!!!

  06/03/2013
 • Må indrømme at jeg sjældent får læst magasinerne, der følger med de gode tilbud….men det er jo lige før, det ikke gør noget i det her tilfælde, uhm nogle lækre produkter!
  Det der grønne drys – det er jeg altså lidt skeptisk overfor. Selvom det hjælper gevaldigt, at du siger det virker. Tror nu alligevel, jeg holder mig til fiskeolien 😉

  06/03/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære Dorthe,

  Hvor er du sej lige at få fikset det.

  Kære Annesofie,

  Smag og behag er jo som bekendt heldigvis ikke noget, der er nogen fællesnævner. Er glad for, du synes om det.

  Stor hilsen Anette

  06/03/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære Lisbeth,

  Det med slagtilbud er ikke det bloggen gør mest i, men jeg ved, at der er mange Rudolph fans her. Og ELLE-elskere. Så derfor.

  Stor hilsen Anette

  06/03/2013
 • Annesofie Kjeller Larsen

  Jeg synes slet ikke det smager så dårligt! Det smager meget sundt, men det gør det ikke dårligere, men bedre 🙂

  06/03/2013
 • Dorthe

  Hvor spændende, og dejligt endelig at høre en lille test af Pukka.
  I øvrigt tak for tippet om Elle og Rudolph Care-produkter; takket være dig Anette, har den søde dame ved Aller Kundeservice netop ændret mit abonnement på Elle, så jeg kan drage nytte af det gode tilbud. 🙂

  06/03/2013
 • Lisbeth B. Stubgård

  Det må simpelthen prøves, lyder for godt til at være sandt.
  Og så har jeg da lige benyttet det fantastiske tilbud, du lige hviskede lidt om… 🙂

  06/03/2013
 • Metteline

  Tak fordi du vil teste i yoghurten for mig, A – sikke en service 😀

  06/03/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære Mette,

  Haha, du har ret, en lille hard core drink er måske lettere end et stort glas. Det skal prøves. Men i smoothie er det virkelig fint.

  Kære Kat,

  Du har ret…de fås som kapsler.

  Kære Britta,

  Det grønne skønhedsdrys er fint, men vil nok gøre sig godt så sammen med hakkede mandler og rosiner, tror jeg.

  Stor hilsen Anette

  06/03/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære Metteline,

  Du laver jo den vildeste morgenmad, Metteline, så klart at smoothie vil være over kill på det tidspunkt af dagen. Jeg prøver at blande op i noget yoghurt og melder tilbage.

  Stor hilsen Anette

  06/03/2013
 • Mette Guldberg

  Jeg så det godt i går og det så faktisk ud som om det smagte Lisbeth så dårligt, at hun selv blev overrasket over det – men til gengæld kunne hun godt lide det som smoothie 🙂 er det nødvendigt at blandedes op i et helt glas vand? For enhver kan vil få en tsk-fuld ned men det kan være sværere med et stort glas.

  06/03/2013
 • Kat

  Jeg får bare lige lyst til at tilføje, at clean greens også fås som kapsler, hvis man hellere vil slippe for pulver og smag.

  06/03/2013
 • Britta

  Det lyder vildt, at 1 skefuld Pukka-grønt er nok som anbefalet dagsdosis – interessant, hvis det evt. kan bruges som drys på yoghurten eller havregrøden så man kan variere lidt.
  Tak for din skønne Inside-Out artikel – spændende læsning 🙂 og helt ærligt det er da noget af et super tilbud med Elle … det må bestilles 🙂

  06/03/2013
 • Metteline

  Hmmm, jeg tror ikke jeg kommer i gang med at få lavet smoothies hver morgen, men spiser min yoghurt m. mandler, blåbær, lidt havregryn og vanille fra kværnen hver morgen. Vil man kunne blande det der Pukka-grønne (Puha-grønne?) noget i neutral yoghurt eller vil det smage cirka, som Lisbeth mener det gør, Anette?
  NB. Jeg har benyttet mig af Elles Rudolph-tilbud og det kan bestemt anbefales 😀

  06/03/2013