fbpx

Genialt for huden

Jeg har aldrig fattet, når folk taler halvskidt om efterårs- og vintermånederne. For jeg kan ikke få nok af den her tid, hvor stearinlys gør godt både om morgen, eftermiddag og aften. Min skrivehule er 100 gange hyggeligere med en knitrende brændeovn i baggrunden, te smager bedre, når det er mørkt og koldt udenfor, og se engang udbuddet af appelsiner.

Nåmen pointen er, at den mørke tid også er perfekt for din hud, hvis du gerne vil gøre noget aktivt ved pigmentpletter, ru hud eller tørre linjer. De ingredienser, der bedst tager fat her (frugtsyrer og A-vitamin) har nemlig den bagside, at de også gør huden mere lysfølsom og sart i solen. Så jeg håber, du er med de næste to dage, hvor vi tager de her to emner op:

1) De bedste A-vitamincremer og hvad det præcist er, A-vitamin kan? Vitaminet kan med alle sine varianter holde den største fætterkusinefest, så hvor er det en god idé at begynde?

2) Fugt eller fedt? Hvor mange gange har vi ikke hørt, at vi enten mangler fugt eller fedt? Om du er fedttør, fugttør eller begge dele, skal du glæde dig til at få svaret på. Det er nemlig SÅ meget mere enkelt, end mange prøver at fortælle os.

I næste uge er det vinterferie, hvor de makeupløsninger I her efterlyste lander på bloggen. Sammen med andet lidt andet godt tør jeg godt love.

SNUP TIPPET: Hvad der også er godt, er bloggen her. Emily er en af dem, der i den grad tænder mit hygge-gen. Jeg får lyst til at flytte ind hos hende eller bare komme forbi på en forlænget weekend. Hører du, Emily?

NB: Mange gik forgæves med de hurtige bog-VIP-pakker i mandags. Hvis det skyldes, at du af mystiske grunde ikke får beauty-boostet i din indbakke, så prøv igen at skrive dig op her.

@beautyspace på INSTAGRAM

03/02/2015
Det her er bare begyndelsen
05/02/2015
Strygejerns-vitaminet

Kommentarer

 • Charlotte

  Kære Annette!
  Kan du mon anbefale en god solcreme uden olie? Jeg er ret glad for Rudolph Sun, men da jeg døjer med dermatitis peri-oralis, er denne desværre et ‘no-go’. Da jeg samtidig er ramt af pigmentpletter, har jeg brug for en god (ikke fedtet) creme med høj faktor, hvilken jeg kan bruge året rundt:)
  Tak for den skønneste blog.
  Dbh. Charlotte.

  05/02/2015
 • Gitte

  Kan du ikke ved lejlighed orientere lidt om olier kontra serum til huden i ansigtet. Jeg har begge dele, men hvad bruger jeg hvornår????
  Er flittig med A-vitaminer, som jeg har brugt i flere år, men glæder mig til at du evt. kan komme med alternative forslag til nye produkter. Jeg har en tyrkertro på, at det er godt at skifte engang imellem. Vi spiser jo ikke det samme hver dag, så hvorfor skal vores hud det???
  Tak for en super blok.
  Gitte

  05/02/2015
 • Glæder mig til svaret på fedttør/fugttør. Har altid troet at jeg bare havde tør hud, men man kan jo altid blive klogere. 🙂

  05/02/2015
 • Camilla E.

  Kære Anette

  Jeg forsøger ihærdigt at fortælle min mand om vigtigheden af at passe godt på sin hud og sørge for den får noget fugt, men hvordan er det lige med mænds hud? Har de brug for samme mængde fugt som vi har? Måske du på et tidspunkt kan komme med lidt tips til mænds hudpleje – så jo med mine egne øjne at der trods alt var én modig mand med til dit arrangement på Aros i Aarhus i januar, så måske de er lidt interesserede alligevel:-) Et tip til et sted hvor man kan læse mere online ville også være perfekt og et godt sted at starte:-)

  05/02/2015
 • Pernille Sparsø

  Tak for dagens blogindlæg, med et dejligt løfte om A-vitamin, fedt og fugt i morgendagens blogindlæg. Glæder mig 🙂

  04/02/2015
 • Du kommer bare Anette og tak for de søde ord <3

  04/02/2015
 • Laila Salomon

  Tusind tak Anette, jeg må snarest forbi Magasin 🙂

  04/02/2015
 • ninia

  jeg glæder mig vildt

  04/02/2015
 • @ Laila – Selvfølgelig. Er du i nærheden af Magasin, hvor du kan afprøve Bobbi Browns concealere? De er så fine i konsistens og farvetoner. Jeg er også ret vild med Tromborgs concealer på tyk blyantform. Stor hilsen Anette

  04/02/2015
 • Laila Salomon

  Kære Anette, ved godt du skriver at der kommer makeupløsninger fra dig i næste uge…. men kan du anbefale mig en god concealer? 🙂

  04/02/2015
 • @ Marianne Jensen – Det tager vi i morgen, hvor det bliver det store A-vitamin tema.

  @ Mia S – Der kommer meget mere i morgen. Pai olien indeholder godt nok A-vit fra hybenkerneolien, men det er slet slet ikke stærkt nok til at gøre noget ved en ujævn hudoverflade.

  Stor hilsen Anette

  04/02/2015
 • Kære Annette Hvilke produkter med A vitamin vil du anbefale

  04/02/2015
 • Åhhh jeg er så spændt på at høre mere om A-vitamin!!…. Jeg er helt tabt i junglen, og min hud er noget så trist. Jeg har mange ar efter bumser – bumser som ikke er blevet trykket i. Men de efterlader et helt rødt mærke på huden som jeg så har “glæde” af de næste 5 års tid før de fader og er væk. Jeg håber sådan at a-vitamin kan hjælpe på det. Jeg bruger Pai’s rosehip oil om aftenen lige nu, men kan efter en måneds tid ikke se nogen forbedring, så måske er det noget andet jeg skal have.
  At være kommet forholdsvis af med sin urene hud (mit møde med din blog og bog sidste år i en alder af 27, har ændret min hud og min selvtillid omkring det – tusind tusind tak!!!!), og så alligevel have lyset suget ud af den pga af alle de misfavninger, er virkelig træls!!

  04/02/2015

Hop med på Beautyspace-holdet
- kvit & frit

 
Find ud af, hvad der dokumenteret virker på din hud,
undgå fejlkøb og få adgang til de opdateringer, beauty-boxe,
hvad-virker-guides og den skønhedssnak, der positivt gør en forskel.
 
JA TAK - STIL MIG STRAKS VIDERE

Velkommen til Beautyspace - tilmeldingen lykkedes!