Giv mig din duft

Jeg håber, du er med på en Instagram-deling af yndlingsduften. Din vel at mærke. Eller måske ligefrem yndlingsgarderoben af duft. Lige nu sidder jeg i en sky af af Miuccia Pradas nye Candy Florale. Det er endnu for tidligt at sige, om den bliver nogen evighedsyndling. Men fin er den med sådan lidt kølig sødme á la de italienske isbutikker.

Hvis du på Instagram tagger dit foto med @beautyspace og viser din yndlingsduft plus tipper om den duft, du ønsker dig, så vil jeg sørge for kærlig uddeling af fem duftønsker.

@Beautyspace på Instagram

03/07/2014
Sig mig hvordan de gør
06/07/2014
Sandheden om Shellac

Kommentarer

 • Christina Hansen

  Uh – den skal jeg da nå at være med på.
  Elsker #instafun ♥♡♥ ( & Zarkoperfume!)

  07/07/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle kommentarer og duftønsker – læg dem endelige på Instagram og @beautyspace, så jeg kan følge med.

  @ Dorthe Simoni – Klog plan du har der. Tjek med lægen, der laver indgrebet om du hurtigt må massere i hybenkerneolie. Det gør nemlig en fin forskel mht. usynlig heling.

  Stor hilsen Anette

  05/07/2014
 • jette zimakoff

  Hej Anette. Efter jeg opdagede Chanel Mademoiselle har jeg ikke haft lyst til at bruge andre. Jeg stod ved siden af en i Lufthavnen og forelskede mig i duften. Måtte løbe efter damen for at få navnet. Bliver aldrig træt af den

  05/07/2014
 • Dorthe Simoni

  Hej Anette. Jeg har et spørgsmål som slet ikke vedr. dette indlæg, men som jeg håber du alligevel kan finde tid til at svare på.

  Jeg overvejer at få fjernet et modermærke i mit ansigt, og derfor er jeg interesseret i at det ar jeg får, bliver så usynligt som muligt!
  Min plan er som følger: Droppe sukkeret, spise fiskeolie i pilleform samt Imedeen.
  Er det en god plan eller/og har du nogle tilføjelser?

  Planen er, at det skal fjernes midt i august, lige efter jeg er kommet hjem fra ferie i syden. På den måde undgår jeg at arret udsættes for sommerens sol (jeg vil selvfølgelig også bruge solcreme resten af efteråret).

  Tusind tak for dine altid inspirerende ord på beautyspace!

  05/07/2014
 • Birgit

  Undskyld…der står jo Vinylux 😉

  05/07/2014
 • Birgit

  Slet ikke noget med dette indlæg at gøre, men hvad hedder den topcoat fra CND du omtaler på Instagram?
  Jeg kan nemlig kun finde en der hedder
  Shelllac. På forhånd tak!

  05/07/2014
 • Marie-Louise jønsson

  Jeg kan ikke finde ud af instagram men yndlingsduftene gennem tiden er og har været: Dúné fra Dior, Escape fra Calvin Klein, Coco madmoiselles fra Chanel, Calyx fra Prescriptives og Warm cotton fra Clean 🙂 ml

  04/07/2014
 • Hvis du undre dig på instagram – jeg bruger sofies profil

  04/07/2014
 • Renate Keiding Lindholm

  Jeg elsker at blive inspireret af dig og dine råd Anette:)
  Mht til yndlingsparfume har jeg to: Guerlain L’heure Bleu og Carner Barcelona Tardes.
  Rigtig god sommer

  04/07/2014
 • Tinna

  …desværre ikke på Instagram endnu 😉 ….men Anette min duft er Code fra Armani – jeg ELSKER den – og kan takke dig for at være blevet dybt afhængig af den (vandt den for nogle år siden i en konkurrence her på siden) ….og ja min niece og datter har også taget den til dig!
  Skal nok snart blive klar til Instagram SMIIILL

  04/07/2014
 • Karoline Lundberg

  Er så klar!

  Har den bedste duft – men først til fremvisning mandag 😉

  //K

  04/07/2014
 • Det må jeg prøve at huske. Min yndlings bliver ved med at være SJP Lovely. Men ellers boltrer jeg mig i den grad i forskellige parfumer, og samler jo på parfumeflasker og har næsten tusind forskellige. Rigtig go’ weeekend smukke. 🙂

  04/07/2014
 • Gitte

  Hmm…. Aner intet om Instagram!!! Men min yngling er bestemt Essentric Molekyle 1 – bare for lækker smækker

  04/07/2014
 • CharlotteK

  Jamen, jeg må da prøve, om jeg kan finde ud af det!

  04/07/2014
 • Lotte

  Den er så fin – den bedste Prada duft som har været :o)

  04/07/2014
 • Jette V

  Prøver lige om jeg kan finde ud af at poste på Instagram – du må gerne se min Guerlain garderobe 🙂

  04/07/2014
 • åh (: det må jeg helt sikkert være med på! 🙂

  xoxo, smarstrand.blogspot.dk

  03/07/2014
 • Dorthe

  Er virkelig fan af din små Insta-lege. I’ll tell you. 🙂

  03/07/2014