fbpx

Giv mig god ansigtsdække – men usynligt og prisvenligt. Tak.

Bliver altid lidt øv-agtig, når jeg får mails eller kommentarer om, at det er dyrt at følge med på Beautyspace. For hey, jeg ved jo godt, at ingen (forhåbentlig) går ud og køber en ny læbestift eller shampoo hver uge – og derfor er bloggens kunst også at balancere mellem lige dele skøre overraskelser, tipperi, trend-info, insider-fif og selvfølgelig også nyheder fra beautyland.

I dag skal det handle om en darling af en ansigtscreme, der hverken er traditionel dagcreme eller foundation, men som fugtmætter, giver SPF-beskyttelse plus et let dække endda med en anelse glød (farvel rødme og andre unoder)… OG som koster 90 kr.

Det er Garnier, som hopper på hypen omkring BB (= Blemish Balm eller Beauty Balm) – skønhedshemmeligheden fra Asien, som mikser hudpleje med dækkende farvepigmenter.

SNUP TIPPET: Garniers BB-bud er ikke økologisk (hvis du går op i det), men der er det her for pengene: antioxidanter og mineraler (C-vit og magnesium), hyaluron som er en perfekt fugtbinder og så selvfølgelig solbeskyttelsesfaktoren (15). Jeg fik en dygtig makeup-artist til at teste cremen af på modelhud i forgårs og guss what – begge var begejstrede. For mig svarer effekten til Origins’ tryllecreme VitaZing….og nej, jeg kunne ikke drømme om at bruge sagen her uden olie- eller serum-undertrøje Kan købes fra februar.

NB; Billederne er fra presselanceringen i Kbh., og med virkelig gode øjne kan du skimte Ms. Beautyspace.

17/01/2012
LA hemmeligheder – nu vi er ved Golden Globe Awards og andre vindere
19/01/2012
Større læber, anyone?

Kommentarer

 • Louise T.

  Tusind tak, Anette.
  Jeg tjekker straks 😀

  20/01/2012
 • … og endnu en gang har din linse undgået mig selv om jeg var lige der ved siden af dig! Men den er nu god den der BB Cream, der jo også dukker op i en variant fra L’Oreal, Bobbi Brown og Clinique

  19/01/2012
 • Birgitte Pedersen

  Hej Anette – skal man bruge serum både om natten og dagen, selv bruger jeg Estee Lauder Advanced Night Repair, men ikke noget om dagen. Hvad er ekspertens råd 🙂 Tak for din alsidige blog og dejlige forslag

  19/01/2012
 • Jeg er så spændt på at prøve den creme, så glæder mig til den lander i butikkerne. Håber ikke hypen overgår virkeligheden, som det jo så ofte sker 😉 Jeg drønede fluks i Matas i går og fik en prøve på VitaZing, så den er jeg også spændt på at prøve.

  19/01/2012
 • Louise T.

  Farvel rødme – DET må da lige være noget for mig så…
  *SUK* For det er virkelig slemt her om vinteren – og bliver bare meget værre af
  1) hektisk aktivitet
  2) varme på kontoret
  …Hvis nu du havde en ENDNU bedre creme mod det der rødme-noget, så sig til – også selvom den koster mere end denne darling 😉
  Please ( :”> smiley, der rødmer)

  19/01/2012
 • Jeg har kun store rosende ord at sige om Beautyspace og anbefaler bloggen til alle.
  Anette formår at NÅ os alle efter min mening.
  Bloggens kunst mestre Anette til fulde og med stor succes både i DK og læg lige mærke til i Frankrig, Korea, USA……
  🙂

  19/01/2012
 • Spændende nyhed. Tak for den og alle de andre nyheder. Din blog er så insprerende, interessant og generøs. Jeg nyder alle dine indlæg – både de “dyre” og de “billige”.

  Kh Rikke

  18/01/2012
 • Jette

  Jeg KRYDSER fingre for, at min hud ikke reagerer med udslæt på denne creme, da den lyder som et hit!

  Jeg kan kun være enig – du er super god til at mikse dine skønhedstips, så alle kan være med.

  18/01/2012
 • Mon den skønne creme også kan anvendes til fedtede hudtyper? 🙂

  18/01/2012
 • Det lyder da som et alletiders produkt – det vil jeg helt sikkert holde øje med 🙂

  18/01/2012
 • Lene

  Det lyder som en vidunder-creme! Dejligt at du som altid både skriver om dyre og prisbillige mærker!

  18/01/2012
 • Pia

  Dyrt????? Du har da SÅ mange “gør det selv”-tips og prisvenlige forslag. Fantastisk blog!

  18/01/2012
 • Joan

  Beautyspace er da bare stedet hvor vi alle får inspiration for alle pengene (what money?) – og NÅR vi så går ud i butikkerne for at købe kan vi vælge kvalificeret! Tak for en skøn skøn blog!

  18/01/2012
 • Frederikke

  Åh lad sagen findes i gule toner, som matcher min hud – lyder skønt :o)

  18/01/2012
 • Jamen seriøst de der kommentarer/mails vil der jo altid være, når der er mennesker der desværre ikke bare kan se, det lækre i at snuse til idéer!
  Samtidig vil jeg sige, at jeg synes, din blog er lækker, netop fordi jeg her kan blive inspireret.
  You rock girlfriend!

  18/01/2012
 • susanne

  Kære Annette, du skal da ikke blive ØV over at vi følger så meget med dine tips og trend at man har lyst til at købe alle de produkter som du skriver om … Du skal være glad. Jeg var engang til et kursus om scrub og Fugt. Og bagefter havde man da kun lyst til at skrubbe og fugte- sådan er det da bare 🙂 Jeg synes det er skønt at få alle dine tips og så købe produkterne og man ved at man bruger de rigtig 🙂
  god dag for en flittig BS læser

  18/01/2012
 • Marie Kvist

  Anette, jeg syntes du er sej ! BASTA BUM. Er så glad for at jeg en sommerdag sad og læste om dig i FEMINA. Lige siden den dag har jeg har været 100% Anette junkie. Og det fedeste det er – det er GRATIS (Som Tommy Seebach synger hi hi) Any way, jo flere blog-indsprøjtninger jeg får, jo færre dulle/dame blade køber jeg. Så jeg har faktisk tjent en pæn sum penge på at lære dig at kende Anette !
  Mange tak ! Ansigtscremen du præsentere for os idag, det er den perfekte værtindegave ( også til sig selv … )

  18/01/2012
 • @Mette B – lyder dejligt med sesam. Urtekrams?
  @Sanne – det gør den. Findes i to nuancer og du kan umuligt have lysere hud end mig.
  Mange hilsner Anette

  18/01/2012
 • Den tror jeg jeg skal prøve, hvis den da findes i “ufattelig bleg”. 🙂

  18/01/2012
 • Jamen, altså! At læse din blog eller siderne i et lækkert magasin er da ikke dyrere end man selv gør det til. Jeg har fået mange gode råd hos dig og nogle gange har jeg købt og andre gange ikke.
  Lige nu er jeg ved at teste ren sesamolie, ude fra køkkenet, under min natcreme og det er indtil videre en lækker blød oplevelse.

  Så bliv du bare ved med dine skønne indlæg!

  Klem

  18/01/2012
 • Tanya

  Søde Anette
  Det er heldigvis ikke bare fuldstændig GRATIS at læse Beautyspace (vi vælger da for dælen selv hvad vi vil bruge penge på), men også 1) billigere end at lade være (for så køber vi ikke det forkerte), og 2) fantastisk sjovt, hyggeligt, lærerigt og horisontudvidende!
  Lyder som en herlig creme – selvom jeg nok ikke kan klare mig kun med den, har alt for mange kedelige karsprængninger om næsen og alt for mørke rande under øjnene. Men hey, hvad har vi concealer for, ikke?
  Hav en dejlig dag 🙂

  18/01/2012
 • Så slipper jeg for at stå og blande ‘farve’ og dagcreme 😉 den glæder jeg mig til at prøve. Og fantastisk pris. Synes nu du veksler meget godt mellem det dyre og mindre dyre. Man kan jo altid bruge inspiration, selv om man ikke har råd…

  18/01/2012
 • Maria S

  Jeg er sikker på, at du har sparet mig for et par fejlkøb eller ti. Og det er både jeg og min pengepung meget taknemmelige for 🙂

  18/01/2012
 • Kære Anette. Synes det er træls, hvis du både er blevet ponget for kun at vise dyre ting – omvendt blev du også udskældt for at anbefalet magasinet fra Kvickly..ak ja, det er ikke let at gøre alle tilfredse! Heldigvis er vi en masse, der ikke kan undvære dine tips og tricks 😉 Jeg elsker at læse dine indlæg her – netop fordi der er noget for ALLE og netop det er fantastisk – så tak for det 😉
  Jeg har faktisk set, at der på Jo’s Makeup Blog også er et godt indlæg om foundations, hvor denne lille frækkert fra Garnier også er med. Måske har du læst indlægget, ellers kan du kigge her: http://josmakeupblog.dk/2012/01/13/great-foundations-for-less/

  og tak for endnu et godt tip. Har gået og kigget efter den der Origins Vitazing et stykke tid, men vil altså lige prøve den fra Garnier først 😉 Hvad du anbefale at jeg bruger under cremen – hvis jeg i det hele taget skal bruge noget. Synes jeg måske er lidt for ung endnu til at begynde på den vilde serumundertrøje 😉

  18/01/2012
 • Du er simpelthen en skat, Anette! Jeg har netop gået og tænkt på, at jeg gerne ville finde sådan en smart mix af dagcreme og foundation, for nogen gange kan jeg altså godt blive lidt træt af hele makeup-smøren og vil bare have noget, der er hurtigt og nemt, men som samtidig har effekt. Og da jeg så, at den oven i købet indeholder hyaluronsyre blev jeg da helt vild; jeg har nemlig hidtil haft gang i en hyaluronsyre-gel, som bare er superduper til huden, men den er umulig at opdrive her i det lukningstruede vestjylland 🙁 Så denne her skal helt klart tjekkes ud – tusind tak for supertip! 🙂 Mht. øv-agtigheden, så kan jeg godt forstå dig; skidetræls med al den ansvarsfralæggelse, som mange dyrker. Men jeg synes som mange andre, at du gør det rigtig godt; det er jo også mere interessant at komme ind i en butik med et bredt udvalg fremfor en ren discountbutik, og mon ikke de fleste af dine kvikke læsere godt selv kan administrere, hvad vi køber? 😉

  18/01/2012
 • Kirsten

  Den lyder virkelig lækker. Er den parfumeret?

  18/01/2012
 • ÅH, BB-creme!
  Bor for tiden i Sydkorea, og er omringet af BB-misbrugere. Hvid er in, men desværre ser det bare helt forkert ud, når både kvinder og mænd går rundt med et kridhvidt ansigt, der er tre toner lysere end resten af kroppen. (Det har desuden også lidt at gøre med, at BB oftest kun findes i en håndfuld farver (nogle gange kun to), så det er enten lys eller ultra-lys.)

  Jeg håber at BB-cremerne, der er målrettet Vesten, har lidt mere varierede farver.

  18/01/2012
 • Det lyder sørme som et produkt jeg skal ud og have fingre i.

  18/01/2012
 • Jeg har læst rigtig meget om den creme efterhånden. Og alle er superbegejstrede så jeg SKAL prøve den når den kommer 🙂

  18/01/2012
 • CharlotteK

  Det er kun fordi du er så god til at skrive om de forskellige produkter at man får lyst til at købe dem – det skal du ikke være ked af:-) Og jeg synes det lyder rigtig godt, det du skriver om denne BB creme, så godt at jeg bliver nødt til at købe den til februar – og det skal du ikke høre noget for 🙂
  Er det dig, der har solbriller på????

  18/01/2012