fbpx

Glem alt, hvad du vidste om bryn

nathalie

Ikke helt jo. Kun lidt faktisk. Men som du ved, så begynder skønhed i øjeblikket med stort K for Korea, hvorfra den seneste bryntrend også melder sig. Nu gælder det bløde, stadig brede (heldigvis), men helt lige bryn, og altså uden den karakteristiske bue, som mange plukker sig til. Både Jessica Alba, Emma Watson og Nathalie Portman er hoppet på den nye facon, som i form efterligner barndommens mere lige bryn.

SNUP TIPPET: Læs mere og se flere lige bryn her, og savner du farvefylde, så vender vi tilbage til de bedste brynprodukter lige om lidt.

@beautyspace på INSTAGRAM

09/06/2015
Hypede alternativer til kaffe
11/06/2015
Blog-posten der væltede nettet

Kommentarer

 • Emma S

  Kan man egentlig fjerne bryn-hår permanent? Jeg synes jeg plukker bryn aaalt for ofte:-S … Nu tænker jeg bare højt, men hårfjerning, som der tilbydes mange steder (http://www.nygart.dk/haarfjerning/) ..

  25/06/2015
 • Camilla Ahlefeldt-Laurvig

  Hvornår bliver trenden at have bryn, der passer til ens ansigt? Nok klæder overplukkede, blyantstynde hårrækker de færreste, men jeg syntes – ligesom det i øvrigt gælder frisuren på toppen af hovedet – at hårmoden hvad angår bryn er en svær balancegang. Hvilke bryn klæder hvilke ansigtstræk?

  15/06/2015
 • 1000 tak for jeres gode kommentarer. Stor hilsen Anette

  12/06/2015
 • Vibe kjaedegaard

  Tjjaaa, jeg synes jo bare det ville være så dejligt at have nogle bryn at korrigere . Med alder (hosthost) er de blevet lidt tyndslidte at se på.

  11/06/2015
 • Birgitte

  Nåh, siger jeg! Er nemlig rigtig tilfreds med mine (brede og formede efter min ansigtsform) bryn, som Stella og Paris hos Beauty Avenue har genoplivet. Én gang om måneden får jeg dem passet og plejet og plukket og threaded til den store guldmedalje – og jeg elsker det og har ikke lyst til at ligne en teenager igen ;-))

  11/06/2015
 • Christina Hansen

  Yndlings- bryn no. 1 !!
  Personlige favorit er Miley Cyrus’, der bare har de mest perfekte lige bryn.

  11/06/2015
 • Pernille Sparsø

  smukke naturlige bryn der er afbilledet i dagens brynindspark! Kunne du ikke få Kenneth Adelhardt til at lægge små videotips ud på din blog. Tænker der er mange der som jeg, er meget visuelt orienteret og derfor kunne have glæde heraf. God dag kære Anette

  11/06/2015
 • Åh! Jeg er så træt af bryn-trends. Jeg har i hvert fald opgivet at følge med. Og jeg har helt sikkert opgivet mine egne bryn.
  Jeg begyndte at plukke, da det var moderne med de helt tynde bryn, så i årevis er de blevet overplukket.
  Nu måtte de gerne vokse igen og blive naturlige. Men det er umuligt. Selv med hjælp fra M2 Brows har jeg stadig tynde bryn. Og de er endda ikke engang plukket de sidste 2 år!

  10/06/2015
 • Rie Dyrnes

  Har lige investeret i øjenbryn farve, så er spændt på hvad du skriver 🙂

  10/06/2015
 • HeLene

  Fint fotogalleri, hvor smukke og naturlige de så ud, de modeller der!

  10/06/2015
 • HeLene

  Spændende. Læser med. Er helt klart træt af overdrevet svale formede bryn som man nogle gange ser.

  10/06/2015