Gløden, alle sukker efter

Nogen havde telefonstorm i går, og det var Clarins. Årsag? Et selvbruner-koncentrat, som nu kommer til kroppen. Men først den 1. juni. Smart, fordi du kan blande den i dit normale kropsprodukt…olie, solcreme eller bodylotion. Nu er det jo ikke en livsnødvendighed, vi taler om, så der er to løsninger: 1) Få dit navn på en af de ventelister, som jeg ved både Matas, Salling og Magasin har oprettet. Eller 2) Køb den ansigtet i stedet (giver en lidt svagere farve, men ellers same same)

Tiden løb fra to vigtige ting i går, når det gælder glød fra tube: 1) Ja, de fleste ved, at huden skal forberedes. Men at den også skal efterbehandles, ryger hurtigere i glemmebogen. Det betyder noget i forhold til ikke at komme til at se snavset ud – derfor:  Hold dagligt huden fugtmæt og eksfolier også ganske let, bare i badet med en almindelig vaskeklud. 2) Lad huden lufttørre  i selskab med et selvbrunerprodukt i 20 minutter, inden du tager tøj på. Forhandlerlisten til mine favoritprodukterne finder du her, og så er det vel smart, at der nu findes sol-mineralpudder med indbygget svag selvbrunereffekt?

SNUP TIPPET: Min gode kollega Sara fra Youblush har fundet på noget godt i dag lige her.

PS: Der er faktisk også penge at spare på fugtmætning lige her. PPS: Bloggen driller med ikke at vise alle kommentarer og svar, men du skal bare trykke på kommentarfeltet, så kommer alt frem.

@beautyspace på INSTAGRAM

19/04/2015
Sandheden om rens # 2
22/04/2015
Stop hårtab

Kommentarer

 • Line

  Jeg har (i Frankrig) købt Clarins selvbruner-koncentratet til kroppen, og det virker som et ret effektivt produkt. Jeg har blandet dråberne både med min Nuxe-olie og også den almindelige bodylotion. Desværre synes jeg ligesom Tonnya, at den grimme selvbrunerlugt trænger kraftigt igennem, hvilket er ærgeligt, da jeg ellers godt kan lide produktet.

  01/05/2015
 • Hvis du ikke kan vente :-). Lige købt clarins glow boostet i Kastrup lufthavn :-). Og de har både krop og ansigtsolien

  24/04/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  Emma – Fordi det især er sol og hormonelle forandringer, der påvirker pigmentforandringer og ikke sukkerstoffet DHA, der er i selvbrunere (dét der giver en midlertidig farve). Tryk på linket for forhandleroversigt ;o)

  23/04/2015
 • Emma Fugleberg

  Tusind tak for svaret 🙂 kære Annette, men kan du måske uddybe lidt hvorfor det ikke påvirker pigmenteringen :, og måske anbefale hvilken selvbruner jeg skal hoppe på :)?

  23/04/2015
 • @ Danica – Tak fordi du deler.

  @ Tonnya – Jeg bemærker det ikke som et problem, men måske har jeg en sløv næse ;o)

  Stor hilsen Anette

  22/04/2015
 • @ Jo & Mette Sloth – TAK fordi I deler jeres erfaring. Dejligt!

  @ Sanne – Du finder den på Vita Liberatas website, prøv at trykke på linket med forhandlerliste.

  @ Emma – Selvbruner forværrer bestemt ikke pigmentering (concealer, foundation, mineralpudder, selvbruner kan bidrage til at udjævne synet af farveforskelle – men ikke behandle dem). Der er kun én ting, der forværrer pletterne og det er solen (og eventuelle hormonelle forandringer som graviditet). Cremer med A-vit og/eller frugtsyrer kan forbedre din pigmentering.

  Stor hilsen Anette

  22/04/2015
 • @ Susanne Nielsen, det kommer an på HVOR meget glød du vil have, men for at opretholde en let glød så ca. hver 5-6 dag.

  @ Mette G – Ja, for en dækkende fornemmelse er ikke rar.

  @ Anne Sofie – du skulle gerne kunne se nu?

  Stor hilsen Anette

  22/04/2015
 • @ Britta – 1000 tak, Elise Gug, den dygtige dame.

  Stor hilsen Anette

  22/04/2015
 • Britta

  Superflot kjole Anette

  22/04/2015
 • Susanne nielsen

  Mente selvfølgelig dråber

  21/04/2015
 • Susanne nielsen

  Er lidt ny i selvbruner, bruger man f.eks clarins prøver til ansigtet hver dag?☺️

  21/04/2015
 • Mette Sloth Eriksen

  Jeg bruger fast den til ansigt – den er virkelig god og giver en diskret glød

  21/04/2015
 • Er jo altid til de selvbrunene sager og vil godt sige at jeg er svært glad for Trysal selvbruner mineral bronzeren og Clarins’s gyldne dråber : )))

  21/04/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @Jessica – Uanset bopæl, kan du sagtens ringe til Else Marie og få hendes input og sige, at du er i overvejelsesfasen og har fået tippet hendes navn på Beautyspace.

  21/04/2015
 • Det min blog I henviser til, kan jeg regne ud 🙂 Tak.

  Jessica: Jeg har været igennem et dermaroller forløb hos anneqskincare på Christianshavn og går der stadigvæk regelmæssigt.. Min hud er godt og vel fri for ar i dag. Jeg får også silkpeel behandlinger samme sted, der fjerner hudorme, giver en skøn glød, fjerner knopper og holder acne væk, for dem der har det. Man får behandlet huden med en blid form for slibning mens der “skydes” effektive serums ind. Ord kan ikke beskrive den lækre hud man får af det. Så mine anbefalinger herfra.

  Bor man ikke i København, kan jeg også anbefale Serum 8’s dermarollerkit til hjemmebehandling. Det gør underværker!

  21/04/2015
 • Jessica

  Kære Anette

  Ja endelig, det ville jeg også rigtig gerne, men jeg bor i Kbh og ikke i Jylland så det bliver svært. Kender du nogle andre fagefolk jeg kunne spørge til råds her i Kbh ?

  /Tak Anja, er dog lidt usikker om det er den rigtig blog, hedder hun Danica Chloe ?

  21/04/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Salli – det fulde navn, må vi få det? Tak på forhånd.

  @ Jessica – SÅ lykkedes det. Jeg synes, du skal ringe og få en uforpligtende samtale med dermatologisk sygeplejerske Else Marie Lissau på Mølholm i Vejle. Hun vil kunne vejlede dig. Det med ar ER svært og ofte er det en kombi-behandling, der skal til.

  Stor hilsen Anette

  21/04/2015
 • Emma

  Kære Annette
  Jeg har prøvet at få svare men ingen kan svare mig på følgende.:)
  Jeg lider af hyperpigmentering i ansigtet,og kan ikke rigtig få svare på om selvbruner påvirker dette, (findes der ingen produkter på markedet som kan give en som mig lidt farve i ansigtet uden at jeg risikere at pigmenterne forværres? Håber du kan hjælpe:)

  21/04/2015
 • Tonnya

  Jeg har brugt clarins lille fine selvbruner og den gør et fint stykke arbejde, meeen man kommer altså ikke uden om den der selvbruner lugt…
  Ville ønske at der kunne laves et produkt der ikke lugtede sådan 😉

  21/04/2015
 • Salli

  Jeg har på en venindes opfordring købt en selvbruner spray til ansigtet fra Loreal – det bliver simpelthen så pænt (og ikke orange) <3

  21/04/2015
 • Anja

  Jessica. Prøv at søge efter Danicas blog. Hun har samme problem og er nu i behandling som virker.

  21/04/2015
 • Solpudderet hedder Vita Libera-hvad og købes hvor? 🙂

  21/04/2015
 • Anne Sofie

  Hej. dine sider er desværre forsvundet fra nettet,hjælp, sket noget?

  21/04/2015
 • MetteGuldberg

  Jeg har købt Clarins dråber til ansigtet og er så begejstret. De giver lige det ekstra. Og så ser det naturligt ud. Eneste lille “udfordring” er at jeg bruger en farvet faktorcreme i ansigtet efterfølgende (enten en BB eller en farvet solcreme i ansigtet), og det gør at jeg alligevel bliver lidt “dækket” Jeg må nok skiftet til en ufarvet.

  21/04/2015
 • Jessica

  Kære Anette – (prøver igen)
  Mange tak for dine gode tips & råd på go’morgen dk.
  Har et spørgsmål jeg håber du kan hjælpe med. Jeg har aldrig haft hudproblemer (bumser, hudorme) indtil for ca 8 måneder siden (stres som udløst det) som har efterladt ar rundt omkring i ansigtet. Får pt Pristine diamant peeling, men denne behandling fjerner ikke arne, har derfor været på to forskellige klinikker som forslog to forskellige behandlinger. Healux: dermaroller 3 b. i hele ansigtet,
  Pure Face: skånsom sra laser 3-5 b. kun på arne. Hvilken af disse behandlinger ville være bedst egnet i forhold til at fjerne ar ? //Jessica

  21/04/2015