fbpx

Hvad alle Go’ Morgen-folkene ville ha’

abcd ef

‘Ahhhhh her dufter godt’, udbrød alle, der kom i studiet i går. Lige fra fotografer til lydmænd, værter og dagens andre gæster. Ahhhh-udbruddet gik ikke på mig, men Pradas nye herreduft, som måske nok er renskuret, friskkrydret og endda elegant pga. Iris-blomsten, men mest af alt dufter præcis, som det sted på dansegulvet, hvor jeg har lyst til at være.

Nåmen. Det handlede om flydende identiteter. Jo ikke om, at vi skal til at være hinanden, men bare, at der på sympatisk vis kommer mere albuerum til at være den, man er. Som person. Her er et par af mine anbefalinger på, hvad vi med fordel kan bruge på tværs – mænd,  kvinder og dem, der ikke føler sig knyttet til de to bokse:

 • A-vitamin som det strygejernsagtige vitamin, der i hudpleje har tungtvejende dokumentation i ryggen. Jeg er især glad for evnen til at fylde kollagen-madrassen op.
 • Frugtsyrer som forfinende overfladepeeling, der også øger fugtniveauet længere nede i huden.
 • Hudplejende sprayfusion af glød og fugt, som jeg i øvrigt spottede James Read pifte sig gennem Londons modeuge med (huuuuusk at eksfoliere først med en vaskeklud og gå langsomt frem).

SNUP TIPPET: Også hårbundsmassage og eksfolierende hårekstrakt er oplagt (hver anden mand og hver 3. kvinde føler sig udfordret af udtynding og forringet hårkvalitet). Og SPF selvfølgelig.

NB: Se bort fra, at der i billederne står kønsneutralitet, for det har de færreste nok lyst til at være. Altså neutrale. Det handler om pladsen, retten og friheden til at være sig selv. Bare se med her.

19/09/2016
Derfor er London lige til at blive pænere af
21/09/2016
Hvor gammel er din hud nu?

Kommentarer

 • Helle

  Hej Anette
  Er der noget med, at A-vitamin ikke er godt, hvis man er gravid?

  23/09/2016
 • Anette J

  Jeg har to Mason P. børster – en stor hjemme og en mindre i min taske. Jeg har haft dem 3-4 år og jeg vasker dem efter anvisningerne, og så er de så gode som nye. Min oplevelser er, at de er gode investeringer til langt hår (som jeg har), og de har en lang holdbarhed uden at tabe børsterne osv.
  Visse udenlandske webshops sælger dem også, og der kan være penge at spare, hvis man laver lidt research.

  21/09/2016
 • Pernille Sparsø

  Helene, jeg har været på youtube og set flere videoer fra Hårklinikken. Det samme vil jeg anbefale dig. Så bliver vi begge måske lidt klogere! Hårbørsten er en dyr investering, men rart at vide den fungerer for dig 🙂

  21/09/2016
 • HeLene

  Pernille, jeg er så glad for min Mason P børste når jeg først lært at bruge den!
  Dejligt indlæg!
  Hør også gerne mere om hårkliniken. Synes dog mit hår blevet gladere af imedeen. Men gør gerne mere!

  20/09/2016
 • Nadja

  Kære Anette
  Tak for din inspiration og vidensdeling, som jeg jævnligt forsøger at tilegne mig.
  I forsommeren nævnte du, at du ville komme med en Rosacea guide. Er i tvivl om den har været på bloggen? Måske jeg har “misset” den i forbindelse med sommerferie.
  Er plaget af Rosacea, mest inflamation i form af små væskefyldte knopper som klør. Dog også lettere rødme samt eksem. Har meget svært ved at finde en hudpleje rutine som virker, da jeg reagerer på det meste. Får mere kløe og knopper. Har gået til hudlæge i et par år hvor jeg i ca. 6 mdr. har taget Tetracyclin. Dette begyndte at hjælpe lidt i slutningen af behandlingen, men efter 14 dage efter at jeg var stoppet, var min hud ligeså problematisk som da jeg begyndte.
  Skal om et par måneder have taget en allergitest for indholdsstoffer i diverse hudpleje.
  Er efterhånden temmelig frustreret og suger derfor alle tips til mig som kan have en gavnlig effekt på Rosacea, derfor venter jeg med spænding på din guide til Rosacea.

  DB Nadja

  20/09/2016
 • Pernille Sparsø

  Kære Anette
  Er der en speciel behandler på Hårklinikken du kan anbefale?
  Tak for ‘Snup Tippet’. Du har sparket mig igang. Nu bliver jeg nødt til at gøre noget ved mit hårtab, så jeg forhåbentlig ikke ender skaldet…
  Har du iøvrigt erfaring med Mason Persson hårbørste, som Hårklinikken sælger? Kh Pernille

  20/09/2016
 • Anja

  Dejligt. Så er der gave ide til drengene/mændene herhjemme

  20/09/2016