Go’ Morgen klippet hvor jeg dummer mig plus en gløgg-invitation

I eftermiddag står jeg igen i skønhedens Pusher Street i Aarhus. Nemlig hos Naturskøn i Guldsmedgade fra kl. 16-18 for at dele gaver ud og signere bøger. Og jeg ved, der også både er øko-glögg og besøg fra Jurlique, som med garanti har fundet på et eller andet.

Hvis du har lyst til at kigge med HER, så bliver der både tegnet og fortalt. Og næh, det handler ikke om at tælle til ti, selvom det ligner et matematikforedrag.

Et par pointer, som tiden i går kappede:

# Hvis du ikke er til olie i ansigtet, så kig efter beroligende og barriereopbyggende serum. Her er Dr. Weils Mega Mushrum Serum blandt bedste, der findes, fordi cocktailen af liponsyre, svampe, gær, glycerin, kolesterol, lecitin (soja) og hyaluron både kaster ro af sig OG tætner hudens grydelåg. En hurra-blanding, der gør, at jeg godt kan leve med, at der langt nede på ingredienslisten også er en lillebittebitte smule silikone i. Jeg undgår bare stadig at sove med noget, der indeholder silikone.

# Kropshuden fylder mest, og de bedste løsninger er langt fra de dyreste. Jeg er vild med Weladas havtorneolie – og til blid vask er Trilogys halvliters Botanical Body Wash et hit.

SNUP TIPPET: Lidt for smart i en fart endte det så alligevel i går. For det viste sig, at jeg jo ikke ku’ lægge mineral foundation på uden spejl. Men det ændrer ikke på, at den viste fra Jane Iredale er utrolig naturlig og let at arbejde med (og dækker rødme). Bare husk spejlet! Hvis du har knastør hud, er mineral foundation ikke en god idé, for uanset hvad andre vil sige, så ER mineraler pudrede. Her er cremet kamuflage en bedre idé.

NB: Tak for søde mails mht. mit tøj. Blusen er fra GUSTAV og jakken fra MILESTONE. Farven på min lak vender jeg tilbage med…så hæng på.

28/11/2013
Lisbeth Østergaards negle-blonder
01/12/2013
Så er vi i gang. Fra alle os til alle jer

Kommentarer

 • Camilla

  Hej Anette, Tusind tak for dit svar tilbage. Jeg kan næsten læse mig frem til at jeg gør det rigtige. Så må den lyse ensartede porcelænshud være forbeholdt en anden… øv! 😉 Men sådan er vi jo alle forskellige. Glædelig jul og endnu engang TAK!
  Hilsner Camilla

  05/12/2013
 • Ved du hvad – jeg så klippet først, og bemærkede slet ikke at du “dummede” dig, så så slemt var det altså ikke, søde. 🙂

  03/12/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Camilla – skrev om porer her: https://beautyspace.dk/?p=7403

  @ Helene R – Ingen silikone i Rudolph.

  @ Maj-Britt – Du er ALTID velkommen. Jeg bruger den alene om aftenen (den er fed i det og ikke så ‘kosmetisk’).

  Stor hilsen Anette

  03/12/2013
 • Maj-Britt

  Aj altså- ved godt du har fået mange spørgsmål vedr. Super3 Boosteren- men nu er den købt- ikke klinikversionen- har til nu kun brugt Amazing Space A-vitamin serum og Oskia natcreme, så startr stille… Men du skriver den kun er til natbrug- bruger du intet under eller over? Hudtype “DSNW” ;-))

  03/12/2013
 • Helene R

  Ved du om der er silikone i Rudolph Care ansigstcremerne ? Har svært ved at gennemskue ingredienserne… Der står glycerin højt oppe på listen – er det lige så skidt som silikone ?

  02/12/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Camilla – hæng på. Jeg har en anden løsning, men sidder lige med et par deadlines. Vender tilbage i løbet af i morgen.

  Stor hilsen Anette

  02/12/2013
 • Camilla

  Hej Anette. Tak for dit svar, bor desværre i Kbh. og priser ligger over mit rådighedsbeløb, lige pt. Men vil da læse lidt om det, for det er da bestemt en spændende mulighed. Tak! Hilsner Camilla

  02/12/2013
 • @ Faten – Du er nødt til fluks at få en tid hos en hudlæge. Et lidt kedeligt tip, der ikke er særlig meget kød på, men alt andet ville være useriøst af mig at henvise til. Spændt på hvordan det går.

  @ Pernille – Hvor dejligt. Jeg skal sige det videre til frk. Østergaard.

  @ Camilla – Det er et meget kort råd, du får fra mig: IPL-laser behandling. En omgang koster ca. 2500 kr. og jeg anbefaler Mølholm, hvis du bor i nærheden af Aarhus el. Vejle. Det er det eneste, der for alvor kan få porrer til at skrumpe. Vil det være en løsning for dig?

  @ Randi – Det er en Shellac fra CND (farven Fedora). 1000 tak for dine søde ord, og ja altid en smule shine på næseryg og det øverste af kindbenene.

  @ Mette – Mange tak.

  @ Karoline – Der er plads i Aarhus…så bare ring efter flyttebilerne.

  Stor hilsen Anette

  02/12/2013
 • Mette Steenberg

  Også stor ros til Lisbeth og dig her fra:o) – man kan mærke kemien og interessen helt ind i stuen. Lisbeth er så god til at stille de rigtige spørgsmål.
  Og Anette, du ser jo som altid brandgodt ud! – elsker dine billedlige sammenligner der gør det forståeligt for os (læs:hudslaver)…Får lyst til at prøve det hele af!

  Rigtig god mandag til Jer alle derude:)

  02/12/2013
 • Randi Danielsen

  Jeg elsker at se dine indslag fra Go Morgen Danmark, da jeg ikke kan nå at se dem om morgenen. Så tak fordi du poster dem på bloggen.
  Er nød til lige at spørge til din neglelak fra Go Morgen indslaget. Virkelig en skøn vinterfarve – hvor er den fra og hvilken farve?
  Din hud ser virkelig klar og skøn ud i indslaget, har du brugt highligter, eller hvad er hemmeligheder bag den flotte og næsten usynlige shine – på den lækre måde naturligvis.
  Tak for en skøn blog, nyder at læse den.

  01/12/2013
 • Karoline Lundberg

  Vil bo i Århus ! 🙁

  //K

  01/12/2013
 • Camilla

  Hej Anette.

  Først vil jeg godt sige 1000 tak for en skøn blog, med gode indlæg og et dejligt tvist af humor- som bestemt er tiltrængt i den efterhånden alt for “rigtige” mode og skønheds verden.

  Jeg har ledt på din blog efter et indlæg eller tekst omkring synlige porre, men desværre uden resultat, så her kommer mit spørgsmål:
  Kan man på nogen måde gøre noget ved synlige porre?

  Jeg er en pige på 38! Er god ved min hud, som på trods af det, er tør det meste af tiden, det kan i hvert fald føles sådan.
  Bruger morgen og aften True organic carrot butter til rens af huden, derefter trilogy rosehip oil, efterfulgt af Jurlique moisture replenishing day cream om morgenen. Efter afrensning om aftenen bruger jeg EGF serum.
  Af make up kan jeg KUN bruge mineral pudder- da ALT hvad der er en smule flydende sætter sig i mine porre og efter et lille stykke tid kommer der nærmest pletter på huden, frygteligt! Hverken en concealer eller en primer kan jeg bruge under.
  Men der findes så mange lækre foundations som kan dækker mine rødmossede kinder og huden langs ansigtet som også er rød. Og hvem ville ikke ønske sig en ensartet frisk porcelæns hud 😉

  Håber du har et trick, inden jeg ender med at bruge flere penge på ligegyldige produkter.

  Mange hilsner og god weekend
  Camilla

  30/11/2013
 • Pernille Sparsø

  Sådan Anette! Rigtig godt og brugbart indslag, og ikke mindst en dejlig ro! Du og Lisbeth fungerer bare så godt sammen på tv. Det afspejles straks om nogen er oprigtig interesseret i den person de interviewer. Så også tak til Lisbeth;-)
  Murstensvæg og grydelåg! Elsker din pragmatiske tilgang til noget som godt kan blive lidt videnskabsnørded. Selv elsker jeg netop olien fra Ole Henriksen. Den gør kun gode ting for min sarte hud i strid vinterkulde:-)

  30/11/2013
 • Faten

  Hej Annette,
  Jeg er 42 år og har normal kombineret hud. Her for en måned siden fik jeg mange bumser ved kvinderne og hagen. Det så ret voldsomt ud. Normalt bruger argan olie og noget fugtigheds creamene og har normalt fint hud. Kan ikke forstå det udbud. Jeg var i matas og de mente at det skyldes vejrskifte og at jeg ikke skal bruge olie.
  Jeg er har nu kun brugt fugtughedscreame og har ekstremt tør hud. Kan det passe at jeg skal slippe olie og har du evt gode råd til mig. Har i øvrigt læst din bog og den er super. Mange hilsner

  30/11/2013
 • @ Maria – Værs’go: https://beautyspace.dk/?p=16091

  30/11/2013
 • @ Birgitte B – Godt med en, der er sprunget ind i olieskabet.

  @ Astrid – Det er også noget rod. Jeg beklager meget, men der kommer foredrag i Aarhus i slutningen af januar. Håber det kunne være en mulighed.

  @ Tine L – Tak for dine ord og din anbefaling med Shiseido. Er hermed givet videre.

  @ Helene R – I øjeblikket bruger jeg A-vit boosteren fra Beauté Pacifique (klinik-versionen), og den er silikonefri ;o)

  @ Kirsten V – 1000 tak, Kirsten. Olier, A-vitamin og NuFace strøm.

  @ Maria – Jeg finder lige blogposten, hvor jeg skrev noget om det. Stay tuned.

  Stor hilsen anette

  30/11/2013
 • Maria

  Kære Anette . Du ligner jo en stjerne altid . Jeg kunne godt tænke mig at vide , hvad du gør siden dit hår ser altid så tykt og velplejet ud .

  30/11/2013
 • Kirsten V

  Hvor har jeg nydt at se udsendelsen, her ovenpå Thanksgiving.

  Din hud er fantastisk flot hviket produkt eller behandling har størstedelen af æren ?

  29/11/2013
 • Helene R

  Anette hvad bruger du så i ansigtet om natten ? Det er ikke lykkedes mig at finde en fugtende og parfumefri creme endnu som ikke indeholder silikone.

  Jeg er begyndt at bruge triology olien efter et af dine tidligere indslag, men i antioxidant udgaven efter vejledning i Magasin og det er så spørgsmålet om det var en fejl – synes ihvertfald ikke den gir mig voldsomt meget fugt og den kan slet ikke stå alene fx. om natten

  29/11/2013
 • Tine L

  Jeg er bestemt også enig med dig vedr. mineral foundations og er så glad for, at du er ærlig omkring det i modsætning til diverse sælgere, som gang på gang forsøger at overbevise mig om, at det kun skyldes, at jeg ikke har prøvet lige netop deres udgave. Ligegyldigt hvor hypet de er, så fungerer de altså bare ikke med min hud – én ting er, at de får min hud til at se tør ud og fremhæver de fine linjer, men mit ansigt føles også forfærdeligt og fuldstændigt udtørret. Til gengæld er jeg meget begejstret for Shiseidos BB – den er skøn 🙂

  29/11/2013
 • Astrid

  Ej, nu havde jeg lige glædet mig til næste fredag! – Du må love at komme i Naturskøn igen snart, Anette 🙂

  29/11/2013
 • Pludselig er jeg blevet sådan én, der bruger olie i ansigtet – og er faktisk glad for det…

  29/11/2013
 • @ C – GODT der én, som er enig med mig. Tak for dagens første grin med den arkæologiske sammenligning.

  @ Marie R – Åhhh min fejl. Næste fredag blev lavet om til i dag. Sorry. Til gengæld er der guf til dig på iPad-versionen, kan jeg se.

  @ Jette V – Åhhh. Next time.

  Stor hilsen Anette

  29/11/2013
 • C

  Anette – jeg elsker din kommentar “uanset hvad andre vil sige, så ER mineraler pudrede”. Bliver lidt irriteret, når man hører “alvidende eksperter” påstå det modsatte, for jeg tænker hver gang “ja så har de da ikke mødt min hud endnu!” Min hud er så både tør og fedtet, så cremerne kan også give problemer, men det kan jeg altså bedre forholde mig til frem for pudderet, som lægger sig i samtlige afslørende fordybninger og får mig til at ligne et arkæologisk fund, der mangler at blive støvet af! 😉

  29/11/2013
 • Marie Rasmussen

  What? Hvorfor har jeg skrevet i min kalender, at det var første fredag i december du kom i NATURSKØN igen? ØV ØV ØV …. arbejder hjemme i dag – og kommer ikke til Århus. Er der jo ellers stort set hver eneste dag ….

  29/11/2013
 • Jette V

  Årrhh… det er så bare anden gang du er i Naturskøn og jeg ikke kan komme forbi… Håber der kommer flere besøg?

  29/11/2013